Hellioone Kokaõpilane 2008-03-18 15:57:45 |
1) Paaril üritusel saareriigis mainiti, seega tutvused. 2) Aasta oli siis 2004. 2007. aastast olen samuti usin blogilugeja ja nüüd luusin juba mitmendat päeva foorumis. Nii lõbus! Kuidagi ei malda koolitööde kallale minna. | |
Pulavik Abikokk 2008-03-18 17:00:15 |
Leidsin mingit retsepti otsides internetiavarustes. Kes seda teab enam millal see võis olla..kuskil siis ilmselt, kui pidin ise hakkama süüa tegema ja isetegemise vastu suurem huvi ka tärkas, nii et pakun aastaks 2002 äkki. Terve see aeg olen vahelduva eduga külastanud, ja teen seda kindlasti ka edaspidi. Blogi igapäevane lugeja olen kuskil veidi üle poole aasta olnud vast. | |
Merita Kokaõpilane 2008-03-19 15:40:30 |
Kes seda ammust asja mäletab, ilmselt kuskilt internetist leidsin mõnda retsepti otsides. Bookmarkside alla salvestatud juba vähemalt 4 aastat. Nüüd siis registreerusin. | |
Aurora Abikokk 2008-03-20 11:38:32 |
Nami-nami aktiivne kasutaja olen juba julgelt neli aastat, kui mitte kauem. Leidsin ta ikka interneti avarustest mingit retsepti otsides ja nii ma temasse ära armusingi. Päevas korra kindlasti põikan siit läbi. | |
Fre Abikokk 2008-03-25 10:34:36 |
Viited Nami-namile olid silma jäänud blogidest - olen nende lugemise sõltuvusega veidi kimpus. Aga kasutama hakkasin reaalselt alles üsna hiljuti ja väga veidral põhjusel. Nimelt seisab meil ees köögi kolimine ja sellega seoses olen tasapisi revideerinud köögikappide sisu. Aegade hämarusest on eriti alumise nurgakapi tagumistesse soppidesse kogunenud mida iganes. Nüüd tahaks maksimaalselt neist hamstrivarudest lahti saada ja kuna Nami-namis saab otsida komponentide järgi, siis olen otsinud toite mis klapivad minu seismajäänud kraamiga. Ja ära registreerisin siis kui ükskord hullu reharetsepti peale astusin ja tahtsin oma vingu teistega jagada ;) Aga foorum on väga tore ja muidu kogu sait ka, niiet ma loodan, et keegi ei pahanda minu ausa ülestunnistuse ja eestipärase motivatsiooni üle (vingumisvajadus kui käivitav tegur). Fre, aga mis oli see 'reharetsept'? Ma kustutan ära või teen paremaks! Pille :D | |
Nonblonde Kokaõpilane 2008-03-25 21:49:47 |
Tahtsime sõbrannaga "midagi head" teha ja otsisime netist retsepte ja sealt ta tuli - ma arvan, et ikka päris mitu aastat tagasi. | |
Qsti Abikokk 2008-03-26 08:33:02 |
Täpselt ei mäleta aga ikka väga ammu juba. Seda ka ei mäleta, kuidas täpselt ma siia sattusin...ise ikka aga mis teid pidi, see on ununenud...hirmus sisukas postitus mul, kas pole. :P Aga seda tahtsin tegelikult öelda, et fantastiline on see nami-nami (suured-suured tänud selle armsaks saanud koha eest), retsepte leidub igale maitsele ja see koostisainete järgi retseptide otsimine on mugav. Kõik see ja veel eesti keeles! :) | |
Fre Abikokk 2008-03-26 08:48:38 |
Fre:
Õuna-kodujuustuvorm
Aga muuta pole küll vaja, see on pigem minu oma maitse-eelistustes kinni. Ma lihtsalt ei kannata selliseid läilasid asju. Ja pealegi, mees sõi hea meelega ära ja kiitis veel takkagi. Meil siin majapidamises nii erinevad toidueelistused, et ma võin üsna 100% kindel olla, et kui ma teen midagi mis mulle üldse ei maitse, siis leidub mõni teine tänulik sööja - eriti hästi lähevad kaubaks lääged maitsed ja nätsked küpsetised. .... Ja ära registreerisin siis kui ükskord hullu reharetsepti peale astusin ja tahtsin oma vingu teistega jagada ;) Aga foorum on väga tore ja muidu kogu sait ka, niiet ma loodan, et keegi ei pahanda minu ausa ülestunnistuse ja eestipärase motivatsiooni üle (vingumisvajadus kui käivitav tegur). Fre, aga mis oli see 'reharetsept'? Ma kustutan ära või teen paremaks! Pille :D |
|
Jersey Kokaõpilane 2008-03-28 11:02:25 |
Mina avastasin nami-nami täiesti juhuslikult mingi aasta aega tagasi....Nüüd enam mujalt retsepte ei otsigi ;) | |
Dash Kokaõpilane 2008-03-28 17:37:10 |
Nami-nami leidsin aastaid tagasi netist mingit retsepti otsides. Aadress jäi meelde ja nii ma seda kasutama jäingi ;) Juhtus see kõik ammu, täpset kuupäeva paraku meelde tuletada ei õnnestu. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |