Kuidas ja millal avastasite Nami-nami?

Vike
Abikokk
2008-03-30 18:02:39
Enne vastlapäeva 2007, tahtsin elukaaslast vastlakuklitega üllatada ja guugeldasin. Praeguseks oleme mõlemad nami-nami fännid, tema kui mitteeestlane eelistab inglisekeelset blogi. Mina armastan seda retseptide otsimise osa, just nende asjade järgi, mille järel isu on.
M2uka
Kokaõpilane
2008-03-30 18:54:44
Oi see oli ammu.. kuskil foorumis keegi soovitas.
Katzkatz
Kokaõpilane
2008-04-15 16:17:43
Alles paar päeva tagasi avastasin selle koha. Tundus meeldiv ja kasulik olevat, arvestades mu kasvavat huvi söögitegemise vastu ja puudulikke oskusi. Leidsin lihtsalt netis kokanduse kohta lugedes ja hakkas meeldima.

Kvaliteetmööbel parima hinnaga: [color=red]büroomööbel[/color] & [color=red]kontorimööbel[/co

Reet
Kokaõpilane
2008-05-08 15:27:13
Sattusin Nami-nami peale Neti kaudu mingit retsepti otsides. Seda umbes 2 aastat tagasi, kui olin Rootsi kolinud ja isiklikud kokaraamatud esialgu Tallinna jätnud. Ja nii olen suhteliselt pidevalt kasutajaks jäänud. See nii otsatu hea ja ammendamatu retseptisait, kust ka igasugu muudele kokkamisega seotud kysimustele vastuseid saab.
Eva
Abikokk
2008-05-08 19:43:12
Mina leidsin nami-nami sarnaselt paljude teiste siinkäijatega internetist retsepti otsides ja selleks retseptiks olid sotsnikud. Need sotsnikud on ikka ja jälle tegemisele läinud...

http://www.perenaine.ee/

Sirliiz
Abikokk
2008-05-08 20:47:26
Nami-Nami leidsin mitu aastat tagasi mingisugust retsepti otsides, nagu valdav osa siinseid kasutajaid. Kahjuks ei mäleta ma enam, millega oli tegu. Tänaseks olen igapäevane külaline, esimene koht kust retsepti otsima hakkan. Mees ka teab seda aadressi peast, kui paluda tal süüa teha, siis teab küll kuidas toiduained vaja sisse lüüa ja voilaa, retseptide valik olemas :)
Hexy
Abikokk
2008-05-12 10:26:28
mina leidsin selle koha täiesti juhuslikult kui mingit retsepti otsisin, mitu aastat tagasi, siin on ikka väga palju retsepte ja nüüd ka nii lahe foorum

Hexy asjatab

Proua Simpson
Abikokk
2008-05-12 11:51:05
Täiesti juhuslikult paar päeva tagasi. Ei teagi enam, mida otsisin, aga ühtäkki oli ta mul ekraanil ja hea asja tunneb ju kohe ära. :) Eriti õnnelik olen sõnastiku üle. Väärt kaup :)
Ristl
Kokaõpilane
2008-05-12 16:21:20
Otsisin internetist abi, kuidas võiks vasikalihast midagi teistmoodi teha. Võis olla 4 või isegi 5 aastat tagasi (igatahes see laps, kes siis imikuna vanematega külas käis, tähistab kohe-kohe 5-ndat sünnipäeva). "sigahea" vasikas sai! Vahepealsel ajal lugesin vahel retsepte, aga ei kasutanud. Nüüd olen jälle söögitegemise lainel ja iga päev tuulan siin (töö ajal, jube piinlik). Siis teen toiduainete nimekirja ja lähen koju minnes poest läbi. Vahel on mõnus teisiti süüa teha. Vahepealse kaalujälgimise perioodiga muutsin oma lapsed toidu suhtes väga umbusklikuks, nüüd nami-nami retseptide abil üritan neid sööma tagasi meelitada. Teismelised on toidu suhtes väga eelarvamuste küüsis.

Ablas miisu.

Tullia
Abikokk
2008-05-12 23:39:37
Esimest korda sattusin siia ehk u 3 aastat tagasi mingit retsepti otsides. Viimasel aastal olen olnud sage ja teadlik külastaja.

Tullia jutukesed

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>