Kuidas ja millal avastasite Nami-nami?

Edith
Abikokk
2008-08-07 00:42:15
leidsin netist retsepte otsides. kasutanud olen vahelduva eduga ikka juba aastaid.

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Ulaturo
Kokaõpilane
2008-08-09 10:26:57
Leidsin NAMI-NAMI netist mahlapressi otsides, hakkasin uurima.Mahlapressi küll sellist nagu mul oleks vaja ei leidnud.Aga fantastilisi retsepte küllaga.Jõudu ja jaksu tegijatele.Olen leiust lausa sillas.Ei möödu päevagi,nina siia pistmata.

Söön,et elada.

Maris
Abikokk
2008-08-10 23:55:03
Avastasin Nami-nami juba paar aastat tagasi mingeid retsepte otsides ja üllatusin, et nii põhjalik ja asjalik retseptide andmebaas lausa eestikeelsena olemas on. Aga foorumist nakatusin peale seda, kui sel kevadel Sinuga, Pille, kohtusin. See on ohtlik sõltuvus :)
Täpik
Abikokk
2008-08-12 10:29:27
Kardan, et see võis olla kuskil 2003 a ringis. Kindlasti kasutasin 2004, kui retseptiraamatud olid kodus ja mina Soomes. Peale koduse wifi teket on pidev sõltuvus ja vahel saab lugemisest üksi kõhu täis - perekond miskipärast sellega ei lepi.... :D
Spiidi
Abikokk
2008-08-12 11:21:59
Mind võlus Nami-nami juures esmalt retseptide otsing, kus saab lisaks komponentide järgi otsimisele ka komponente välistada. See oli mu jaoks ideaalne. Ja foorumisse sattusin tänu natuke kõrgenenud toidutegemishuvile (tingituna suurema rõhu panemisest tervisliku toitumise vastu). Siit foorumist saab alati väha häid ideid kuna tundub, et siia on kokku tulnud tõelised asja-armastajad.

le D?ner

Täpik
Abikokk
2008-08-12 13:32:27
Otsing on kindlasti pluss, sest mul kipub pidevalt olema nii, et kui on asi siis pole retsepti ja vastupidi. Vahel jällegi tuleb valida, mis olemasolevatest asjadest kombineerida annab, eriti kui lähim pood on u 5 km kaugel.
Dee
Abikokk
2008-08-12 23:24:57
Pille:
1) kuidas te Nami-nami avastasite - kas keegi sõber soovitas, leidsite internetist retsepte otsides, 'tutvuse poolest', läbi ingliskeelse toidublogi, lugesite kuskil mujal veebifoorumis või ajakirjanduses või hoopis mõnel muul moel?
Läbi ingliskeelse toidublogi.
Pille:
2) kui kaua olete Nami-nami juba kasutanud, st kui pika staažiga lugeja olete?
Kahjuks täpselt ei mäleta; no paar aastat kindlasti. ------------------------- ..ja lisan veel, et: Nami-nami on mu ainus toidualane otsene bookmark brauserilehel; see juba näitab, kui armas see sait mulle on... :) Nami-nami retseptiotsing töötab ideaalselt. Nii head otsingut polegi mujal kohanud. Suur pluss! Foorumis hakkasin ringi vaatama rohkem siis, kui tekkis võimalus registreeruda. Kuigi palju ei postita, jälgin huviga, ja olen saanud siit ikka kuhjaga head nõu. Ja siinne sõbralik seltskond meeldib mulle ka. Jõudu! :)
õunapuu
Abikokk
2008-08-30 16:44:02
Nami-namisse sattusin kuskil ajakirjanduses mainitud aadressi järgi umbes 3-4 aastat tagasi. Hakkas meeldima ja olen kasutanud pidevalt. Registreerusin aasta tagasi. Foorumites hakkasin osalema alles hiljuti. Mõnus ja sõbralik rahvas siin.
Seenekas
Abikokk
2008-09-17 10:59:28
Pole üldse agar internetikasutaja, aga mõni aeg tagasi klõbistasid lapsed välja mulle mu muu tegevusega seonduvad paar asja ja nendega koos leidsin ka Nami-Nami. Eks siis tuli ka kohe registreeruda. No on kohe vaja natuke kaasa rääkida. Ja Õunapuule sekundeerides - siin ollakse tõepoolest rahumeelsed ja sõbralikud.
Ragne
Abikokk
2008-09-20 21:26:06
nami-namit olen päris pikka aega külastanud. Ikka kui mõnda retsepti otsisin, siis kiikasin kindlasti ka siia. Aktiivsemalt aga sai hakatud nami-namit külastama kevadel, kui ühes foorumis (ei mäletagi kus) tahtsin saada nõu jäätisemasinate kohta, siis keegi soovitaski, et kui tahan kiiremat vastust saada, siis nami-nami on just see õige koht, kus nõu ja jõuga aidatakse. Hämmastas mind eelkõige see, kui aktiivselt siin foorumis sõna võetakse. Mujal kokandusalastel lehtedel võid vastust ootama jäädagi. Nüüd kiikan ikka igapäev arvuti taga olles siia. Lisaks on siin superhuvitav - Kokkame koos tegevus!

www.kokkama.ee

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>