Katja Abikokk 2008-06-25 21:25:39 |
ema soovitas :) helistasin ja küsisin nõu, mida õhtuks teha - ütles, et võta nami lahti ja esimene ettejuhtuv suupärane retsept. nii tegingi.. päris mitu korda :) ja siis otsustasin ära ka registreeruda. mis ma siin tühja ikka käin ;) | |
Metsvaarikas Abikokk 2008-06-26 08:46:26 |
Ikka aastaid tagasi juba, kusagil foorumis kellegi viite peale. Nüüd sai ka foorumis ennast registeeritud. | |
Kiilike Abikokk 2008-06-26 09:44:36 |
Kuidas avastasin-seda ei mäletagi aga hirmus ammu oli see. Retsepte pole ise teadlikult järgi teinud enne kui Qsti oma blogis ahjupannkooki tegi ja kiitis. Siis proovisin järgi ja see on PARIM ahjupannkook mida olen teinud. Asjalikke ideid olen päris palju saanud aga nagu ikka retseptist ei suuda kunagi kinni pidada ... | |
Crystal Kokaõpilane 2008-06-26 11:01:09 |
Mina avastasin ühest foorumist lingi. Tsekkasin asja ja hakkas meeldima. Nii ma siia registreerusingi :) | |
Kardemon Abikokk 2008-06-26 23:28:25 |
mina avastasin nami-nami kas kuskilt blogist viite abil (blogidesse sattusin esimest korda kui otsisin torditäidiseid :) või guugeldades mingit retsepti... tõenäoliselt mõlemad variandid on õiged ja avastasin seda vajalikku kohta mitu korda....
kaua? ma ei tea...(enne ikka kui foorumi samalt lehelt avastasin.- kuskilt blogist tänu viitele kooskokkamisest- jah, ma pole just kõige tähelepanelikum alati..). lihtsalt imestan et enne nami-nami leidmist võimalik süüa teha oli..
(sotsioloogile sellest postitusest vist faktide koha pealt kasu väga pole...) http://kardemon.blogspot.com |
|
Aaloemahl Abikokk 2008-07-08 15:35:31 |
Tõenäoliselt otsisin mingit retsepti ja siis keegi soovitas. Aastaarvu täpselt küll ei mäleta, aga umbes 2004 vist. | |
Heleen Abikokk 2008-07-08 15:41:13 |
Nami-Nami avastasin ikka väga kaua aega tagasi. Viis aastat ehk. Sõin sõbranna juures mingeid erilisi pannkooke ja siis kui seda retsepti vaatasin, (oli välja prinditud) siis all oli kirjas nami-nami kodulehekülg. Kodus vaatasin järgi siis, et mis koht see on. Nüüd olen hakanud päris tihedalt Nami-namis käima.
Nami-nami on vist kõvasti arenenud ka selle aja jookul. Igatahes, kui ma esimest korda seda interneti-kokaraamatut (võib nii öelda?) külastasin, siis sellest ajast ei meenu mulle mitte kokandussõnastikud ja muud sellised toredad asjad. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Nipitiri Abikokk 2008-07-12 10:13:16 |
Mina olin nami-namist teadlik juba aastaid, aga ei kasutanud vist kordagi. Kuni siis mingit retsepti otsides sattusin ingliskeelset blogi lugema (vist oli http://nami-nami.blogspot.com/2007/09/cheesy-feta-spinach-pie.html see sissekanne) ja sealtkaudu eestikeelse nami-nami juurde tagasi. Blogist tekkis ka huvi ja/või usaldus siinpakutava vastu, ja ilmselt oli parasjagu vajadus mingi virtuaalkogukonna järgi olemas, et liitusin foorumiga :) | |
Sussukas Abikokk 2008-07-12 11:58:43 |
Mina leidsin emme kaudu. Emme rääkis ühest massaaži kliendist, kes nami-namis tegelane on ja kes nüüd läks foorumist leitud sõbrale külla.
Mõtlesin, et tulen uurin järgi mis-kes-kus.
Nüüd kui retsepti otsima asun, siis esmalt namisse ja siis oma märkmikud ja siis alles ülejäänud.
Aga tavaliselt Namist edasi pole vaja minna.
Nii, et jõudu kõigile! Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Kroonijuveel Kokaõpilane 2008-08-01 16:10:06 |
Ei ole midagi uut lisada. Leidsin blogidest. Kui mõned aastad tagasi endale blogimaailma leidsin, siis paljudes kirjutistes oli, et nami-namist leidsin ja nami-nami järgi tegin ja nii edasi. Hakkas huvitama ja nüüd kui vaja retsepti, siis ikka Namist alustan. Kasutamiseks on hindamatu koostisainete järgi retseptide otsimine. Ja foorum ootab avastamist ;)! Aitäh, Pille! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |