Kuidas ja millal avastasite Nami-nami?

Anita
Kokaõpilane
2010-01-28 17:13:29
Veel üks põhjus tuli meelde seoses lastega, nimelt soovisin teha lisaainetest jms. vaba maitsvat toitu (viinerid, pihvid, kohukesed pole teadagi kuigi tervislikud). Tundsin, et ideed hakkavad otsa saama.
Elis
Abikokk
2010-01-28 18:41:43
1) Sattusin nami-nami otsa retsepti googeldades ja tulemuseks leidsin palju enamat kui otsisin :) 2) Nami-nami lugeja olen juba paar aastat olnud, aga ametlikuks kasutajaks hakkasin alles sel aastal.
Andra
Kokaõpilane
2010-02-09 00:36:41
1)Esimest korda sattusin Nami-namisse netist retsepti otsides. 2)Nami-nami külastaja olen olnud võib-olla aasta, kasutajaks registreerisin aga alles sügisel, sest avastasin kooskokkamise teema. See annab palju ideid ja ajendab proovima toite, mida muidu võib-olla ei teekski. Samuti on tore jälgida ka teisi teemasid ja sõnavõtte.

http://pliiditaga.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2010-02-25 14:30:58
Kuskil televisioonis oli mingi saade, minu arust, või lihtsalt reklaam, kus rääkis et keegi on loonud sellise toreda koha nagu nami-nami ja nii see külastamine alguse mul saigi. Näitas veel seda ilusat logo ja räägiti, et alguses olid su retseptid vaid sulle, siis sinu lähedastele ja lõpuks meile kõigile :) Retsepte olen otsinud ja foorumit lugenud juba päris tükk aega. Alles hiljuti otsustasin ikka ennast ära ka registreerida ja sõna võtta :) Aitähh Pille, sa oled tõeliselt tublit tööd teinud! Jätka samas vaimus!

Köögitoimkond

Nef
Kokaõpilane
2010-03-22 11:20:01
1) 5-6 aastat tagasi, netist retsepte otsides 2) foorum on minu jaoks suht uus, olen luuramas käinud alates nov.2009

Head asjad...

Kessu343
Abikokk
2010-03-23 17:08:32
esimest korda sattusin ilmselt retsepti otsides. pakun et umbes 3 aastat tagasi, enam täpselt ei mäletagi, kuna nii igapäevaseks on muutunud siin käimine. foorumis alles 8 kuud staaži.
Akaatsia
Abikokk
2010-04-13 18:17:12
Et pidin aasta algul pikalt haiglates olema,siis oli aega netis kolada.Palatinaabri OMist jäi aadress nami-nami silma ja otsustasin uurida. Nii hea oli vaadata retsepte ja haiglalobi juurde suud vesistada :D. Nüüd üritan iga päev ikka vähemalt korragi kiigata. Siit olen enda jaoks avastanud päris mitmeid toiduaineid, kasvõi näiteks läätsed :P Väga mõnus on otsing ainete järgi
Meringue
Abikokk
2010-04-13 20:08:10
Nami-namiga tutvusin kindlasti blogi kaudu. Nii 3-4 aastat tagasi avastasin enda jaoks (inglise keelsed) toidublogid ja siis käis suurem uudistamine igasugu blogirullides. Mäletan, et olin jube üllatunud kui avastasin eestlase kirjutatud blogi. Täpselt ma ei teagi, millal ma nami-nami taasavastasin. Juu ma panin blogile "bookmarki" külge ja kunagi hiljem neid linke sorteerides jõudsin ka siia eestikeelsele lehele. Aktiivsemalt/teadlikult hakkasin siinset retseptikogu kasutama 2008 talvel. Igal-juhul suur tänu, Pille! Nami-nami retseptikogu ja otsing on mu elu tõesti palju lihtsamaks teinud ning päästnud mind nii mõnestki toidu-kriisist.

Köögikatsed

Kaz
Kokaõpilane
2010-05-24 15:57:09
Mina avastasin nami-nami eelmise aasta lõpu poole (november 2009 võib-olla). Ja ära registreerisin end siin mõnda aega tagasi. Leidsin lihtsalt internetis ringi kolades. Kuna elan hetkel Eestist eemal, siis tuli suuuuur igatsus eesti päraste toitude vastu ja nami sirvimine on nagu koduigatsuse ravimise teraapia :). Suur aitäh selle loojale.
Katariina13
Kokaõpilane
2010-12-04 08:38:02
Mina olen vist küll viimane kokandushuviline, kes ennast registreerib :) Olen kogu aeg kusagilt kaugelt kuulnud, et on olemas selline veebileht, kuid nüüd koos Nami-nami kokaraamtu ilmumisega tuli see jälle meelde. Ja siin ma nüüd olen, teil on suur töö ära tehtud! Jõudu!
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>