Tiitel: Kokaõpilane
2010-06-21 10:00:25 |
Erinevate firmade suhkrumassid ongi väga erineva maitse ja konsistentsiga, ise olen läbi testinud kõik Euroopas saadaolevad ja nüüd leidnud endale meelepärase. Kasutan vanilje- ja shokolaadimaitselisi ja mingit seebimaitset pole küll täheldanud. Samuti ei lähe see kõvaks (see võib juhtuda ainult siis, kui tort väga varakult valmis teha. Mina katan tordi alati peoga samal päeval). Minu enda jaoks on suhkrumass liiga magus, kuigi lapsed söövad seda hea meelega - kui neile koolitust tegin, pugisid nad paljast suhkrumassi, nii et pooled kaunistused rändasid suhu, eriti eelistatud oli shokolaadimaitseline (see + valge ei sisalda toiduvärve). Alati on ju võimalus valida martsipan, aga pea igal sünnipäeval on mõni pähkliallergiaga laps ja seetõttu olen valinud just suhkrumassi. |
2010-06-21 00:27:12 |
Võistlustort "Pidusöök". Tegemist on shokolaadi-maasikatordiga, mida katavad suhkrumassist tehtud kaunistused. Põhi: 185 g toorjuustu 90 g võid 275 g suhkrut 3 suurt muna 150 g tumedat shokolaadi 375 g jahu 45 g kakaod 1,5 tl soodat Täidis: 500 g maasikatest valmistatud hapukas toormoos 200 g valget shokolaadi 200 g toorjuustu 300 ml vahukoort |
2010-03-25 23:08:28 |
Mina arvan, et ära löö nii kergelt käega. Julge pealehakkamine on pool võitu. Kui vaadata Toiduameti lehelt teavitanute aadresse, siis ma küll ei usu, et kõigil hirmsuured köögid on. Põhiline on see, et köök ja töövõtted on puhtad, suudad välistada toidu saastumise ja hoiutingimused on sobivad. Kindlasti on alternatiiv ka laste osas (küpsetad siis, kui nad magavad, saadad kellegagi õue jalutama vmt). Alusta enesekontrolliplaani koostamisest- selle käigus saad vastused küsimustele, kas suudad nõuetele vastata. PS! Väga hea koolitus oli firmas GreenClean, jäin väga rahule. |
2009-10-25 23:34:31 |
Mina joonistatud torte küll teha ei oskaks! Qstil on eranditult kõik nii-nii ilusad! Minu väike printsess sai 1-aastaseks ja sel puhul tegin sellise roosamanna tordi: |
2009-10-25 23:29:00 |
Mina tellisin Squires Kitcheni netipoest. Tuli väga kiiresti kohale. |