Ürtide kasvatamine

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-13 22:05:50
Kika:
kus tallinnas müüakse ruccola seemneid?
Eesti keeles on selle taime nimi põld-võõrkapsas e. rukola - proovi selle nime alt otsida. Ma usuks, et enamus aiapoode müüb? Kui ei, siis www.seemnemaailm.ee müüb kindlasti (internetipood).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kika
Abikokk
2008-03-13 22:35:54
Pille:
Kika:
kus tallinnas müüakse ruccola seemneid?
Eesti keeles on selle taime nimi põld-võõrkapsas e. rukola - proovi selle nime alt otsida. Ma usuks, et enamus aiapoode müüb? Kui ei, siis www.seemnemaailm.ee müüb kindlasti (internetipood).
suur aitäh!!!!
Gita
Kokaõpilane
2008-03-14 08:45:18
Eelmisel aastal ostsin Hortese lillepoest seda. Seal oli tunduvalt suurem ja eksootilisem valik seemneid, kui mujal kohanud olen.
Annu
Kokaõpilane
2008-03-14 09:52:59
ma olen iga aasta hoogu võtnud, et panen aknalauale mõne maitsetaime kasvama, aga alati on jäänud selle taha pidama, et kus ma mulda saan. kas poes müüdav lillemuld sobib? seal ju lilleväetised sees....
Pulavik
Abikokk
2008-03-14 09:55:45
Annu:
ma olen iga aasta hoogu võtnud, et panen aknalauale mõne maitsetaime kasvama, aga alati on jäänud selle taha pidama, et kus ma mulda saan. kas poes müüdav lillemuld sobib? seal ju lilleväetised sees....
Lillemuld päris hea ei ole, aga on olemas spetsiaalne maitsetaimede muld näiteks- see on kõige parem variant. Suuremates aiaärides kindlasti olemas, just üleeile Horteses nägin.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-14 10:09:24
Pulavik:
Annu:
Lillemuld päris hea ei ole, aga on olemas spetsiaalne maitsetaimede muld näiteks- see on kõige parem variant. Suuremates aiaärides kindlasti olemas, just üleeile Horteses nägin.
Ma tegin ka mullu selle vea alguses, et ostsime lillepoest paki mulda. Pärast selgus, et maitsetaimed ei taha liiga rikast mulda ja esimene sats maitsetaimi läks n-ö aia taha (teiseks põhjuseks oli liiga pime aknalaud). Oleme ostnud Biolani musta mulda, seal kasvasid kenasti. Aga tänavu proovin siis seda spetsiaalselt maitsetaimemulda otsida - aitäh vihje eest, Pulavik!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pulavik
Abikokk
2008-03-14 10:42:29
Palun-palun.. mina näiteks ei osanud arvata, et maitsetaimed ka Biolani mustas mullas kasvavad, nii et sain targemaks minagi :)
Amööb
Abikokk
2008-03-14 11:07:15
Mina ostsin Biolani ökomulda maitsetaimedele, tundub, et neile meeldib. On ilusti end mullast välja ajanud :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Afandu
Kokaõpilane
2008-03-15 15:25:29
Andsite mullegi mõtte nüüd :D Kuigi meil nüüd ilmad hakkavad kuumaks minema ja suvel siin liiga kuum, et kas liiga kuumas ka hästi kasvavad maitsetaimed?
Pepita
Kokaõpilane
2008-03-17 21:41:54
Mul tekkis huvi karulaugu vastu. Kas keegi teab vihjata, kust saaks sibulaid või seemneid?
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>