Juc Abikokk 2008-04-04 09:08:02 |
Käisimegi eile kordusvisiidil Nopi. Seekord võtsin mehe ka kaasa. Menüüga meil ei õnnestunud. Valida oli võimalik nende asjade vahel:
lambasupp (kummalegi ei maitse lambaliha)
forell (eelmine päev sõime hiiglaportsu lõhet, nii et enam ei läinud sisse)
veiseguljašš (mehel oli päeval töökoha söögikohas eriliselt ebameeldiv veiselihakogemus, nii et ei tulnud kõne alla)
kõrvitsarisotto Brie juustuga (abikaasa ei taha ei riisi ega kõrvitsat, mul keelati riis Role programmi raames ära)
Aga ma võtsin ikkagi selle risotto, ja ei kahetsenud. Väga maitsev, parasjagu soolane, mitte liiga koorene, Brie juustu tükid ja kõrvitsaseemned sobisid imehästi. Laps sõi ka hea meelega.
Mehele soovitasin siis juba legendaarseks saanud porgandi ingverisuppi, kus sel korral oli suts liiast ingverit ja suts puudu soolast, nii et ta enam poole peal muud ei tundnud, kui ingverit ja lõpetas. Üldiselt meeldis talle!
Võtsime ka šokolaadikoogi vaarikakastmega. Vaarikakaste oli hea, kook tavaline. Abikaasa ütles, et see Nami-nami retsepti järgi tehtud šokolaadikook oli parem ja loobus ka sellest :).
Nii et mina sain järjekordse elamuse, aga abikaasa lubas veelkord proovima minna, et äkki õnnestub siis paremini. Muidu oli väga mõnus istumine ja õhkkond. Ostsime pärast veel neid imehäid ökoapelsine, mis lausa lõhnavad absoluutselt teistmoodi kui tavapoes müüdavad. Ja ühe Spank'i tšilli-küüslaugu-tomati chutney, mida ma kohe kavatsen oma hommikuse lavaši-seene-ürdi-tomati rulli vahele panna. :)
Kirjutisest jäi vist hädaldamise mulje, tegelikult ei tahtnud üldse hädaldada, aga eks selliste väikeste kohtade menüüdega võib ikka juhtuda, et igaühe lemmikuid iga päev menüüs ei ole. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Krissu Kokaõpilane 2008-04-04 20:00:53 |
Mul ka varsti sõbrannaga lõunale minek ja teie jutt siin on päris ahvatlev :D Kas tal mingi koduleht ka on sisse säätud, mul kuidagi ei taha arvut leida :S | |
Eva Abikokk 2008-04-04 20:06:51 |
Krissu:
http://www.nop.ee/
Kas tal mingi koduleht ka on sisse säätud, mul kuidagi ei taha arvuti leida :S |
|
Terje Kokaõpilane 2008-04-09 20:53:56 |
Misasi on hummus? | |
Tiina Abikokk 2008-04-09 20:56:38 |
Terje:
Loe näiteks kokandussõnastikust Misasi on hummus? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-11 09:11:15 |
Hummusest on juttu ka foorumis: hummus. | |
Inx Kokaõpilane 2008-04-30 23:28:54 |
Käisin täna siis kaemas seda kohta :) Meeldis. Väike ülevaade minu blogis :) http://blog.kaldkriips.ee/?p=321 | |
Eva Abikokk 2008-05-13 17:23:03 |
Proovisin täna NOPi tomatirisotot ja see oli tõeliselt hea. Kõht lööb lausa nurru. Mul tekkis küll selline küsimus, et kui nimetatud koht ülessoojendatud toite ei paku, siis kuidas on võimalik nii kiiresti nagu 10 minutiga üks risoto valmis teha? Kas keegi oskab neid restorani-nippe seleteda? | |
Mann Abikokk 2008-05-13 19:03:44 |
ma kuskilt olen lugenud, et risotto tehakse nn. poole peale valmis. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-05-13 19:46:28 |
Enamus road tehakse restoranides nii poolvalmis või siis tehakse põhikomponendid valmis, et hiljem kokku panna või midagi sellist, ehk siis service tehakse ette ära, muidu pärast ei jõua midagi ja kliendid jäävadki istuma. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |