Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-06 13:27:42 |
||
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-17 16:08:12 |
NOPi jõulueelsed uudised: Hea sõber Peagi on aasta lõpusirgel ning aeg teha kokkuvõtteid, aga enne kui selleni jõuame - on meil käes aasta kauneimad pühad! NOPil on heameel teatada, et see viimane nädal enne jõule on meil eriti tegus ja palju on juhtumas NOPis ja NOPiga seonduvalt. Juhtumiste ajalises järjekorras on asjad nii: 1) eeloleval LAUPÄEVAL 18.12 KL 11-18 saab teoks järjekordne Jõuluturg, mida paljud teist on uurinud millal ja kuidas see sel aastal toimub.. Mõtlesime, et teeme seekord natuke teistmoodi ning kohtume teiega hoopis KADRIORU PARGI SERVAS!! Täpsemalt, Park Cafe terrassil. Väike plakat manuses:). Toome kohale oma jõulutoidud, teeme koha peal sooja toitu, jooki, pakume teile head ja paremat kingikotti ning jõululauale. Peale meie on oma toite pakkumas Park Cafe, Kusmi tee tuleb oma üliheade teedega, ühed toredad jõulukaunistuste tegijad tulevad teile ilusamaist ilusaimaid kaunistusi uksele, aknale, niisama koju pakkuma. Lastele on meil Postkontor, kust kaarte soetades toetame SOS Lasteküla lapsi ja samas saame saata veel saatmata jõulusoovide kaarte. Toimub ka väike toetusaktsioon Kopli tänavalastele, mida ja kuidas, näed kohapeal! :) Sel päeval on loomulikult NOP samuti teile valla ning ootame teid kahes kohas!!! Nopis näiteks tutvustatakse sel päeval tatraleiba, antakse maitsta ja on teisigi väga häid koduseid leibu ja jõulukraam on kõik meil riiulitel teid ootamas... Pöidlad pihku, et ei tule liiga külm ilm!:) 2) PÜHAPÄEVAL 19.12 on selle aasta viimane JUTUHOMMIK lastele. Seekord on kohal Roald Dahli raamatu *Kaelkirjak, Pelku ja mina* noored tõlkijad, kes loevad raamatut, saab värvida, toimub raamatuloos ning saab kingikotti heade hindadega osta teisigi Roald Dahli väga vahvaid raamatuid. Jutuhommikule järgneb NOPi traditsiooniline piparkookide kaunistamise nn töötuba:). Väike plakat manuses:) 3) TÄNASEST kuni ESMASPÄEVANI 20.12 KUNI KL 12.00 saab tellida KÕIKE JÕULULAULE!! Oleme sellele kirjale manusesse lisanud tabeli, kust saate ettetellides garanteerida, et teil pole sel aastal vaja muretseda, mida ja kust ja kui palju saab. Tellida saab kuni esmaspäevani, kätte saate teile sobivaimal ajal! Oleme sellesse tabelisse kogunud nii traditsioonilise jõululaua jaoks vajalikud toiduained kui natuke teistmoodi toite tahtjatele (kala, hani, part...). On toiduained, et saaksite ise kukata või siis valmistehtud toidud. Näiteks marineeris NOP sel aastal ise kõrvitsaid teile, tegi jõhvikamoosi vürtsidega, mida vorsti kõrvale võtta, teeb jõuluterriini, rääkimata piparkoogitaignatest ning naturaalsete mahladega värvitud glasuuridest. 4) VIIMASED OSTUD 23.12 ! : Sel päeval on mitmeid meie parimaid partnereid NOPis teile soovitamas veini, sinki, juustu, leiba, et saaksite ikka need kõige paremad ja õigemad toidud soetatud, sest pühade ajal peab kõik klappima, siis on nii mõnus ja et meil kõigil oleks meeleolukas jõulushopping !!! :) 5) NOP on pühade ajal avatud nii: 24.dets kuni kell 16 - HÄID PÜHI KÕIGILE! 25.dets suletud - HÄID PÜHI KÕIGILE! 26.dets kell 11-18 1.,2.jaan. kell 11-18 - HEAD UUT AASTAT!:) Täname Sind südamest, et oled olnud meie sõber sel aastal ning loodame Sind veel selgi aastal näha, aga igaljuhul soovime Sulle kauneid-kauneid pühi ning mõnusate kohtumisteni uuel aastal! Sinu NOP :) | |
Vernanda Abikokk 2011-01-01 16:30:12 |
Pille:
me ka poolt hääletame, vana variant oli parem.
Mina tahtsin natuke kurta :( Mulle väga meeldis nende hommikune munapuder peekoni, kartuli ja tomatiga - selline toekas eine, mis meenutas mulle mu Suurbritannia-aastaid. Aga viimati (reedel?) selgus, et roog on muutunud - nüüd on lihtsalt suur hunnik muna, mõned peekonid ja röstsai hakitud tomatiga - mulle meeldis eelmine variant palju rohkem. (Aga samas on see minu viga; igal söögikohal on õigus oma menüüs muudatusi teha vastavalt oma äranägemisele. Eks ma pean mõne muu hommikuse lemmiku sealt menüüst avastama enda jaoks).. |
|
Netcat Abikokk 2011-01-02 15:06:48 |
Ostsin eelnevalt reklaamitud jõuluturult muuseas kõrvitsat väikse purgi (seda mirabellimahlaga). Nüüd aastavahetusel sai proovitud... Oma viga muidugi, et kohe purgilt ei vaadanud, et äädikat pole seal tilkagi. Ühesõnaga väga magus oli. Kellele magus kõrvits meeldib, soovitan, aga harjunud marineeritud kõrvitsat see asendada ei suuda. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-13 13:25:21 |
NOP annab teada: Kevadine Gurmeeturg tuleb 21.mail! Laupäeval 21.mail kell 11-16 toimub taaskord NOPi hoovis traditsiooniks saanud Kevadine Gurmeeturg. Turupäevalt võib leida erinevate väiketootjate vaid selleks päevaks tehtud hõrgutisi, rahvusköökide esindajaid, head ja paremat kohapeal manustamiseks ning kaasa ostmiseks. Gurmeeturud toimuvad korra hooajas ning turult leitavad tooted on palju mõjutatud hooajalistest saadustest. Kevadine hooaeg hakkab tasapisi hoogu sisse saama, seega just õige aeg alustada kõiksugu loodusvitamiinide manustamisega (märksõnad nagu spargel, karulauk, rabarber, jms on sel päeval eriti tähtsad! :) Lastele näomaalingud ja kõigile mõnus olemine garanteeritud :). Pane juba varakult märkmikusse kirja! | |
Marju Abikokk 2011-05-18 14:38:07 |
Nop on muidugi endiselt väga nunnu, aga viimati sõin seal peedirisotot, mis oli päris halb kohe. Nägi välja küll risoto moodi (võrreldes risotona serveeritava külmutatud juurviljade riisiseguga ikka väga ilus), aga riis oli väga pehme, nii et kokkuvõttes oli selline iseloomutu vedel puder, mida aitas kõrist alla saata vaid peale pudistatud kitsejuust. Pool jäi siiski järele. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-14 14:29:51 |
NOP annab teada, et 17. septembril leiab aset järjekordne gurmeeturg. Taas on tulemas Gurmeeturg ! Sügisene. Soolased palad ja küpsetised, mis tehtud vaid selleks päevaks, inspireeritud sügisest ning hooaja muutumisest külmemaks, pimedamaks … Lisaks veel setude toidud, tulevad otse Setumaalt… Parimad ja uuemad talutooted.. Hooajasaadused jne .. Lastele oma tegevused, ikka lastelikud ja mõnusad. Kõigile tore olemine garanteeritud! Tule laupäeval 17.septembril kl 11-15 meie hoovi! | |
Kristel Abikokk 2011-09-15 10:43:51 |
Käisime üle pika aja NOP's hommikust söömas, olime seda võimalust kaua oodanud, sest veel aasta tagasi oli see vägagi meeldiv toidunauding nädalavahetuse alustamiseks. Kahjuks aga pole NOPi söögid enam need, mis nad olid...... Portsjonid on oluliselt väiksemad, toidud maitsetumad, lisandid kesisemad, hinnad kõrgemad..... Õudselt kahju, et NOP ei ole suutnud oma kvaliteeti hoida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-31 12:36:53 |
Alustuseks seda, et käisime nädalavahetusel perega Köleri 2 lõunat söömas, aga kohvi-kooki suundusime sööma juba NOPi. Täitsa mõnus oli (ma võtsin Heidi Parki Bailey's toorjuustukoogi, mees sõi NOPi enda õunasaiakest), ingveri-porgandi-apelsini-õuna jook oli väga värskendav ja latte igati hea. Soolaseid sööke pole seal tõesti "sada aastat" söönud, nii et ei oska kommenteerida, aga eks ma proovin peatselt jälle. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-31 12:40:56 |
Ja teiseks siis seda, et tulemas on järjekordne NOPi sügisene gurmeeturg. Proovin siin ka teada anda, kes konkreetselt oma kaubaga välja tulevad, aga esialgu siis üldinfo: | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |