NOP deli-pood, Köleri tn 1, Kadriorg, Tallinn

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-19 14:55:15
Eva:
Pille:
Kiidan jälle NOPi poepoolt. Alates eilsest on neil müügil kodumaised õunad (sügisjoonik ja kuldrenett), samuti olid täna müügil jõhvikad-pohlad, männiriisikad (!!!) ja kukeseened.
Mis hinnaga kodumaised õunad müügil on?
Mul oli kiire-kiire, nii et haarasin oma päikesekuivatatud punase pestokarbi kaasa ja tuiskasin Keskturule. Teisipäeval saan hinnavaatlust teha..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2008-09-19 22:02:33
Mina ostsin täna sealt kuldrenette kaasa, 38 kr kilo.

le D?ner

Amööb
Abikokk
2008-10-14 17:11:45
Tahtsime täna minna NOP'i sööma, kuid kahjuks ei olnud menüüs midagi isuäratavat ning ka üsna lärmakas oli õhustik. Ostsin lihtsalt poe poolepealt mõned toiduained. Aga parkimiskontrolöridel oli hea päev, sest tee ääres olid paljud autojuhid parkimiskella sujuvalt ligikaudu tunnike hilisemaks keeranud ning pea iga auto peal oli trahvikviitung. Suhteliselt kallis lõuna kujunes sellest enamikele külastajatele :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-14 17:28:19
Amööb:
Aga parkimiskontrolöridel oli hea päev, sest tee ääres olid paljud autojuhid parkimiskella sujuvalt ligikaudu tunnike hilisemaks keeranud ning pea iga auto peal oli trahvikviitung. Suhteliselt kallis lõuna kujunes sellest enamikele külastajatele :D
:D :D :D Hea, et ma autoga ei liigu :) Mina käisin seal eile õhtuoodet söömas, aga kuna kodus oli süüa olemas, siis piirdusin panini saiakesega (see nii väike, et panini saiaga oleks liialdus). Mul on kurb meel, et neil seda head kõrvitsarisotot enam pole. Korra oli ja letil ilutsevad suured uhked muskaatkõrvitsad, aga kaks viimast korda on risoto olnud lahja ja hele ja täitsa tavaline. Aga no ma loodan ikkagi...

Eva
Abikokk
2008-10-23 13:23:32
Kas mulle tundub või ongi nii, et NOP on oma hindasid kõvasti tõstnud? Supid olid täna 60 krooni ringis, riisiroad 95 kr jne. Varasemalt meeles, et nii kallis ei olnud...

http://www.perenaine.ee/

Spiidi
Abikokk
2008-10-29 13:34:48
Astusin täna peale lõunat NOPist läbi ja võtsin ühe õunapiruka kaasa. See oli lihtsalt jumalikult hea!

le D?ner

Zapxpxau
Abikokk
2008-11-27 12:10:15
Kas olete NOPi uut veebilehte kaenud? Päris lahe. Aga. Tekkis selline küsimus, kas Ants Uustalu ja Indrek Mihkelson ei tööta enam seal? Kodulehel rubriigis "meie ise" pole neist kumbagi mainitud.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-27 12:40:55
Zapxpxau:
Kas olete NOPi uut veebilehte kaenud? Päris lahe. Aga. Tekkis selline küsimus, kas Ants Uustalu ja Indrek Mihkelson ei tööta enam seal? Kodulehel rubriigis "meie ise" pole neist kumbagi mainitud.
Visuaalsel vaatlusel mitte - st pole neid seal tükk aega näinud. Täna sõin seal lõunat, mille valmistas pikk brünett meesterahvas, kes polnud ei Uustalu ega Mihkelson.

Põrnikas
Abikokk
2008-11-27 16:02:34
Zapxpxau:
Kas olete NOPi uut veebilehte kaenud? Päris lahe.
ma hiljuti avastasin ja sattusin ka suht vaimustusse. tol hetkel vaimustas mind miski porgand, kes oli kuhugi rubriigi allaotsa pandud märkusega, et ülaltoodu autoriõigused kuuluvad sellele nunnule porgandile :D, aga nüüd enam ei leidnudki seda enam..
Profa
Abikokk
2008-11-28 09:33:38
Nop on jah, suhteliselt okei koht, viimane hea ost olid Uus-Kongo talu hapukapsad, aga... sinna poodi ei ole asja tagasihoidlikuma sissetulekuga inimestel kahjuks ja silma jääb mitmeid väga ülehinnatud kaupu mis nende päritolumaal on väga odavad. Ühesõnaga, hea pood aga mulle kumab läbi soov kiiresti rikkaks saada. Samas kui teenistus on piisav ja kliente jagub, ega siis olegi mõtet käibe pealt higistada, selliste poodide kliente lööb majanduskriis viimasena. Ma ei teagi mis ma ütelda tahan - pood on ok ja ostan sealt isegi, samas aga näen et mitmed asjad on ikka tasakaalust väljas. Või ma eksin?

Profa köögipool

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>