NOP deli-pood, Köleri tn 1, Kadriorg, Tallinn

Kajakas
Abikokk
2008-05-27 22:46:41
Minu sõbrants, kellele ma Nop-i kiitsin läks ja käis ka, ja helistas pärast šokeeritult, sest nii koba ja uimast teenindust pole ta kusagil varem näinud. Sada korda eksiti toitude toomisega jne. Mul endal on muidu ilusti olnud.

proua söögisõltlane

Proua Simpson
Abikokk
2008-05-27 22:56:18
Kajakas:
Minu sõbrants, kellele ma Nop-i kiitsin läks ja käis ka, ja helistas pärast šokeeritult, sest nii koba ja uimast teenindust pole ta kusagil varem näinud. Sada korda eksiti toitude toomisega jne. Mul endal on muidu ilusti olnud.
Palju neil seal teenindajaid üldse on? Meie nägime kahte ja neid võib küll kiita. Kes teab, mis vahel teenindajatega juhtub...
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-27 23:07:16
Proua Simpson:
Palju neil seal teenindajaid üldse on? Meie nägime kahte ja neid võib küll kiita. Kes teab, mis vahel teenindajatega juhtub...
No näiteks laupäeva hommikul juhtus üks neist haige olema, nii et kui ma Thredahliaga hommikust sõin, siis ootasin kohvi lausa 40 minutit :O Aga nad vabandasid kenasti, nii et anname andeks (ja rahvast oli ka hirmpalju). Muidu on seal küll nunnud teenindajad, vähemalt see suur blond poiss ja siis veel mõned :) Ja täna tehti mulle laia naeratuse saatel värskeltpressitud õunamahl, nii et kurta ei saa kohe üldse..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kajakas
Abikokk
2008-05-28 08:21:14
Mu sõber käis ka laupäeval, olid kaks blondi tütarlast olnud. Äkki siis asendajad või uued vm.

proua söögisõltlane

Proua Simpson
Abikokk
2008-05-28 19:44:31
Ise teenindajate kohta midagi halba öelda ei oska. Täna sai teist korda käidud ja kõik läks jälle libedalt. Aga kokkade järgi tuleb küll oodata - see-eest on toit hea :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-02 15:12:06
Mina tahtsin kiita nende tänast kanasuppi. Selline aus ja kodune supp oli - selge leem, rohkelt porgandiseibe ja porrut ning piisavalt kana. Puhta ja mõnusa maitsega. (Aga nende gazpacho mulle ei meeldinud. Oli liiga õline minu maitse jaoks :( )

Liisu
Kokaõpilane
2008-07-04 17:14:01
Me oleme nüüdseks ka korduvalt NOPi külastanud ja üldiselt rahule jäänud. Viimane kord aga saime koos oma taanlasest sõbraga lutsukala ja minu kallis mees ütles mulle, et see polnud kindlasti luts, sest lutsul pole soomuseid ja seda kala oli puhastatud soomustest. Mina olen kalade tundmises suur võhik, nii et ei oska kommenteerida, aga üldiselt meest usaldan neis asjus, sest ta on aastaid isaga kalal käinud ja tunneb kalu küll. Väga meeldisid aga tookord värsked maasikad mascarponega, viisid keele alla ja suur kausitäis 50.-
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-16 19:15:28
Tahtsin kiita NOP-i poepoolt. Mul on homme plaanis teha paar india rooga, kahjuks oli kodus garam masala otsa saanud. Viimsi Marketis ei olnud, värsket koriandrit ei ole ka kaubandusvõrgus eriti saada (Stockis aeg-ajalt on, aga mitte alati). Tegime täna linnast koju sõites kiirpeatuse NOPis. Sealt sain nii värsket koriandrit (Uus-Kongo talu oma), garam masalat (oli lausa valida tervete vürtside või pulbri vahel), samuti haarasin kaasa homse kanakarri jaoks vaja minevad kanafileed ning täiendasin koduseid piimavarusid. Lisaks pistsin korvi rohelise ja punase tai karripasta. Selline väike, aga asjalik valik toiduaineid.. Aitäh!!

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-19 14:51:06
Kiidan jälle NOPi poepoolt. Alates eilsest on neil müügil kodumaised õunad (sügisjoonik ja kuldrenett), samuti olid täna müügil jõhvikad-pohlad, männiriisikad (!!!) ja kukeseened.

Eva
Abikokk
2008-09-19 14:51:57
Pille:
Kiidan jälle NOPi poepoolt. Alates eilsest on neil müügil kodumaised õunad (sügisjoonik ja kuldrenett), samuti olid täna müügil jõhvikad-pohlad, männiriisikad (!!!) ja kukeseened.
Mis hinnaga kodumaised õunad müügil on?

http://www.perenaine.ee/

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>