Inx

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-05-14 22:47:17
Käin ja loen ja käin ja loen siin ja ila tilgub juba ojadena, aga mitte kuidagi pole ma veel oma remondiolukorras kodus selle tegemiseni jõudnud :S Ehk reedel :P
2008-04-30 23:28:54
Käisin täna siis kaemas seda kohta :) Meeldis. Väike ülevaade minu blogis :) http://blog.kaldkriips.ee/?p=321
2008-04-29 16:15:59
Üldjoontes võib öelda, et ei käi. See ei tähenda, et ei taha. Raplas arvestatavat turgu pole. Kui ükskord sinna naiivselt läksin, siis avastasin pettumusega, et peale mõttetute hilpude pole sealt osta midagi :( Tallinn jääb hetkel turutamiseks ebamugavalt kaugele. Ei, ei, ma käin Tallinnas tihti, aga kuna mul alati väike väänik kaasas, siis temaga pole ma veel turgu kammima läinud. Ehk sel suvel. Olen Keskturult käinud ostmas just marju-jõhvikaid konkreetselt. Muidu aga....munad toob enamasti ämm Kehtna kanalast. Hiidmunad on võrreldes poemunadega :D Suvisel ajal saan juurikad ja kartulid ka ämma käest. Sõstraid ohjeldamatult saan sealtsamast. Kuna äiapapa peab lihaveiseid, saan sealt vahest liha ja hakkliha. Sealses maakohas teeb keegi kodust kohupiima-õnnestub vahest endalegi saada ja on tõeliselt mõnus.
2008-04-29 01:22:57
Ah jaa. Mul tuli meelde, et ma keerasin selle beseepõhja kummuli ka, nagu retseptis tahetakse. Kuskil eespool siin tunti selle vstu huvi, kas keegi on keeranud. Keerulist pold seal midagi. Kate tuli selline jah, sile peale :)
2008-04-28 15:39:07
Hei-hei :) Olen siin teie seas ilmselt noor ja roheline, mis ei tähenda aga seda, et ma pole ikka ja jälle Nami-Namisse kiiganud, kui omal mõistusest puudu :D Nüüd võtsin kätte ja regasin ennast ka kasutajaks ning paraja maiasmokana katsetasin kohe ära selle suurepärase tordi tegemise. Õigest tegemise ajast ma küll kukkusin välja, aga parem hilja, kui ilma :D Torditeo kajastus minu blogis :) Õppisin sellest seda, et ahi tuleb ikka ennem koralikult kuumaks ajada. Mul krõbe osa jäi veidi vähe krõbedaks. Sisu oli aga suurepärane suussulav vahukomm. Pragudest ja pruuniksminemisest pääsesin ka. Järgmisel korral katsetan maasikatega.