NIGELLA LAWSONI (UK) kokaraamatud ja -saated

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-26 18:53:07
Kingadraakon:
purk pole tõesti ülearu suur, aga jätkub päris kauaks. mulle wasabi meedib. keegi võiks nüüd karripastast pajatada. et kust saab jne. :)
Pealinnas saab neid Piprapoest ja Nopist.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2008-10-27 12:39:28
Artikkel Nigellast Tarbija24's - Kokandusjumalanna Londonist. Milles peitub Inglise tele- ja raamatukoka Nigella Lawsoni menu saladus? Olgu öeldud, et tähe köögiraamatuid liigub aeg-ajalt ka Eesti poeriiuleil. Jumalannaks saab vaid kõigile meeldides. Ja Inglise superkokk Nigella Lawson meeldib kõigile.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Fre
Abikokk
2008-10-27 14:44:45
Tänase Postimehe ainetel tekkis ka minul nimetet daami vastu huvi, mine tea, ehk peaks isegi mõne raamatu soetama. Kusjuures siinsed kommentaarid on inspireerivamad kui Postimehe artikkel.
Krista:
Ma ükskord proovisin tema õpetuse järgi teha pastat sidrunikastmes. Meil olid parasjagu mehe vanemad külas ja nemad vanakooli inimesed hakkasid mehe ettepanekul võileibu tegema. Ja seletasid mulle, et ahh ära hakka mässama, et me siin kiirelt võtame midagi... Nii kaua, kui nemad külmikust võileiva matejali otsisid ja lauda katsid, oli mul pasta valmis :)
Mul läks kohe veri keema selle võileiva-jutu peale. Minumeelest on võilevaid õigustatud siis kui inimene tahab võileibu. Aga peamiselt näen ma inimesi tonnide kaupa võileibu manustamas ettekäändel, et see on hea kiire ja hea odav. No ei ole kumbki ju. Hommikune pudrutegu ja lõunane pastategu annavad mõlemas kriteeriumis silmad ette.
Leoola
Abikokk
2008-11-10 13:41:08
mina vaatan nigellat youtubest
Dee
Abikokk
2008-11-10 13:52:16
Kanal 11 hakkab nüüd ka alates käesoleva nädala pühapäevast Nigella saatesarja näitama. Nigella Lawsoni Pavlova on meie lemmik, ja tema maasikajäätis on võrratu. Ükskõik mida Nigella ka ei kokkaks, tekib teda vaadates selline tunne, et ta teeb maailma kõige maitsvamat rooga. Kui ta oma saates ka ainult vett keedaks, siis ma vist ikka jälgiks huviga. :P
Nämmu
Abikokk
2008-11-10 20:14:35
Dee:
Kanal 11 hakkab nüüd ka alates käesoleva nädala pühapäevast Nigella saatesarja näitama.
Oi kui tore uudis! :D Ma ei olegi otseselt ühtegi tema saadet näinud, vaid palju kiidusõnu kuulnud. Tänavune telehooaeg on kokandushuvilistele mettmööda. :P

Kaie

Leoola
Abikokk
2008-11-11 11:13:08
pühapäeva hommik kujuneb siis täitsa kokasaadete vaatamiseks :) nigellat tahan raudselt näha
Merilin
Abikokk
2008-11-16 13:58:29
Nigella on tore, aga tõlge on kohutav ju! "Organic meat" on "tavaline liha" ja "cumin" on "köömned", "cornmeal" on "maisihelbed" - no mis ajast?

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Gegegerda
Abikokk
2008-11-16 16:43:00
Ma nägin ka siis täna esimest korda Nigella saadet. Kõik oli nii puhas ja korralik (minu söögitegemise ajal valitseb köögis ikka suuremat sorti kaos). Ja mulle jäid ka need "maisihelbed" silma...

www.gegegerda.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2008-11-17 12:45:00
mm, mulle ka ta ikka nii meeldib, ta oskab veel rääkida nii isuäratavalt, ma tean küll, mis maitsega on majoneesi ja ketsupi segu, aga see kuidas Nigella seda serveerib, tundub nagu maailma parim toit. ja youtubes on veel väga hästi kuulda kõik valamise ja praadimise hääled, mis kutsub kohe kokkama
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>