Juustuburger

Klassikaline veiselihaburger mõnusalt sulanud juustu ning erinevate lisanditega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Kotletid:

500 g lihaveise või rohumaaveise hakkliha

1 väike muna

1 väike sibul

1 sl head ketšupit

2 tl mahedamaitselist sinepit

soola ja musta pipart

4 viilu juustu (nt Cheddar)

Serveerimiseks:

4 burgerikuklit

õhukesi peekoniviile

lehtsalatit

marineeritud kurki

tomatit

Valmistamine

Prae õhukesed peekoniviilud pannil krõbedaks. Aseta köögipaberile nõrguma.

Haki sibul hästi peeneks. Klopi muna kergelt lahti, lisa hakitud sibul, sinep ja ketšup. Vala saadud segu hakklihale ning sega korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. 

Vormi neli kotletti ning küpseta peekonirasvas pannil või kuumal grillil. 

Minut enne küpsetamise lõppu aseta igale kotletile juustuviil ning kata pann või grill kaanega, et juust sulaks.

Võta burgerikuklid (soovi korral rösti need kergelt grillil või pannil) ja pane iga kukli vahele salatilehed, tomati- ja kurgiviilud, kotlet ning peekoniviilud.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR