Hakkliha

Mõningasi soovitusi värske hakkliha ostmiseks: * Värske hakkliha tunned ära ilusa, ühtlaselt punase värvi ja värske lõhna järgi. See on valmistatud värskest lihast. * Pakendil peab olema märgitud, millise looma lihast hakkliha on valmistatud. Segahakklihade puhul ka eri lihaliikude suhe (nt 50% sea- ja 50% veisehakkliha). * Kaupluses koha peal valmistatud hakkliha tuleb ära müüa samal päeval, st seda ei tohi järgmise päevani hoida. Tööstuslikult toodetud ja nõuetekohaselt säilitatud hakkliha võib müüa valmistamispäeval ja veel kahel järgmisel päeval. Väljalaske- ja realiseerimisajad peavad olema täpselt ja selgesti loetavalt pakendile märgitud. * Hoia hakkliha kindlasti külmkapis ning proovi kohe ostupäeval valmisroaks teha!