Endine teenindusjuht ja toidublogija, kes peab siiani lugu suurepärasest teenindusest ja toiduteemadel kirjutamisest. Kaare on alati värskeima tooraine otsinguil, sest kaamerasilm ei andesta ja märkab ka pisemaid detaile.
Kõige rohkem naudib Kaare küpsetamist (on õppinud ka kondiitriks), kuid tänu Nami-Namis tegutsemisele, ei kohku enam ühegi roa valmistamise ees!
Kaare kirjutas
Vastlapäevaks vastlasaia!
Seakondist vastlavurr
Vahva mõte: tomatisüdamed
Vahva mõte: südamega küpsised
Kuidas teha koogi peale moosisüdameid?
Õudne õunamahl
Mida teha suvikõrvitsast?
Kukeseeneaeg!
Vahva mõte: granaatõunast kohakaart
Vahva mõte: juustupallidest kuuseke
Vahva mõte: pidulikud jääkuubikud
Tee ise: lihtne väike kingipakk
Vahva mõte: Rudolfi küpsised
5 põhjust, miks kaunistada jõuludeks oma kasvuhoone, aiamaja või väliköök.