Endine teenindusjuht ja toidublogija, kes peab siiani lugu suurepärasest teenindusest ja toiduteemadel kirjutamisest. Kaare on alati värskeima tooraine otsinguil, sest kaamerasilm ei andesta ja märkab ka pisemaid detaile.
Kõige rohkem naudib Kaare küpsetamist (on õppinud ka kondiitriks), kuid tänu Nami-Namis tegutsemisele, ei kohku enam ühegi roa valmistamise ees!
Kaare kirjutas
Mida teha suvikõrvitsast?
Kukeseeneaeg!
Vahva mõte: granaatõunast kohakaart
Vahva mõte: juustupallidest kuuseke
Vahva mõte: pidulikud jääkuubikud
Tee ise: lihtne väike kingipakk
Vahva mõte: Rudolfi küpsised
5 põhjust, miks kaunistada jõuludeks oma kasvuhoone, aiamaja või väliköök.
Vahva mõte: mandariinikoorest tähekesed
Arbuusile!
5 lihtsat võimalust arbuusi lõikamiseks
Seakondist vastlavurr
Vahva mõte: jõuluingel
Kuidas kaunistada piparkooke?
Tee ise: jõulupärg lindudele
Mida valmistada hurmaast?
Nami-Nami TOP20 räimeretsepti
Vahva mõte - pärmitainast jänesed!
Vastlapäevaks vastlasaia!
Vahva mõte: kartulitrükk
Tee ise: okstest jõulupärg
Tee ise: jõulukaardid
Vahva mõte: küpsisekarp
10 maitsvat võileivatorti!
NAMI-NAMI KÖÖGINIPP: Kuidas säilitada rohelist sibulat?