|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-23 18:55:54 |
Lõunaks praadisin eileõhtuse böffi jääkidest väikeseid kotletikesi, mida sõime Intsu talu tomati ning kodujuustuga.
Õhtul tegin maitsvat porgandi-kookospiimasuppi, magusaks purukook (vaarika-sinikamoosiga).
|
|
Tziiki
Abikokk 2012-05-23 19:02:27 |
lõunaks kodujuust-muna-kurk, koleegi poolt pakutud poekoogid.
Õhtuks teen seda salatit kui ükskord töölt koju saan :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Triin28
Abikokk 2012-05-23 19:26:58 |
Lõunal sõin eilset muna-avokaado-kurgisalatit. Õhtul riis suitsusardellidega, tomati-kurgisalat hapukoorega. Magustoiduks rabarberikissell kohupiimaga. | |
Silja
Abikokk 2012-05-23 19:34:58 |
Õhtusöögiks oli täna osadel pereliikmetel eilne oblika-spinatisupp... uueks söögiks olid mulgikapsad, aga kuna ma olen jube pirtsakas rase ja üldse mulgikapsa isu polnud siis sai veel ahjukartuleid lisaks tehtud. Mina sõingi vaid ajukartuleid jube heade ja magusate kirsstomatitega. Hetkel on ajutiselt uue kodu valmimiseni leibkond 5e (kohe 6e) liikmeline. Siis on mõnus kui ema poputab ja viitsib mitut rooga teha. Eks ma ka natuke kokkan- niipalju kui jaksu on... Magustoiduks ka eilsest pärit kohupiimakook rabarberikisselliga. | |
Annika Anu
Kokaõpilane 2012-05-23 19:42:47 |
Blondie:
See on imelihtne, 4 kintsu tarvis on vaja 1 vars rabarberit, 1 kaun(punane, keskmiselt terav, värske) tshilli, soola, pipart ja suhkrut, soovi korral peterselli või mingit muud ürti, 1 spl õli. kutterisse ja ühtlaseks massiks ja mätsida kanale. Külmkappi :) JanneV:
Kuidas see rabarbri-tšilli marinaad käib?Meie pere uueks lemmikuks on kanakints, mida on marineeritud rabarberi-tšilli marinaadis nii 24h ja siis kuivatatud, ning küpsetatud väga kuumal pannil 1/1 või ja õli segus, ning see järel hautatud pehmeks kaane all. Juurde basmati riis ning ohtralt värsket salatit(kus on ka rabarerit ja tšillit värkel kujul). Magusaks sobivad kõik rabarberi koogid :) |
|
|
Martiina Abikokk 2012-05-23 19:48:05 |
Täna oli selline kergema söögi päev. Lõunaks kodune Caesari salat kirsstomatitega, õhtul niisama värskeid herneid, avokaado ja üks vahvlijäätis. | |
Tiina
Abikokk 2012-05-23 20:03:10 |
Oi, kui elavaks see teema äkitselt läks :P
Täna tegin (ja sõin) elus esimest korda gnocchit. Retsepti sain siit blogist. Noh, sellised nätsked plönnid ja erilist maitseelamust nagu ei olnud :) Aga ma ei praadinud neid üle ja tegelikult, iga järgmine gnocchi maitses paremini :) Kõrvale värsket salatit kodujuustu ja hapukoorega.
Veel küpsetasin hakkliha-kohupiimavormi, aga muutsin retsepti päris palju ja praegu on kõht nii täis, et maitsma saan alles homme. Magusaks piparmünditeed moosiga. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Spiidi
Abikokk 2012-05-23 21:02:20 |
Ostsin üle pika aja Vapianost värsket pastat kaasa, sõin karulaugupestoga. Magusaks on jällegi kohupiimajäätis :) | |
Cousinella
Kokaõpilane 2012-05-23 23:10:36 |
Lugesin siinset spargliteemat ja läksin tegin oma kuuest sparglivarrest (minu imepisikese sparglipeenra ajaloo II saak) õhtusöögi: munapudru spargliga. Pisikese majoneesiga sobis hästi leiva peale. http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Liiisu
Kokaõpilane 2012-05-23 23:25:00 |
Eile sõin lõunaks kana-suvikõrvitsa karrit riisiga. | |
| << < 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 > >> | ||