JanneV: Meie pere uueks lemmikuks on kanakints, mida on marineeritud rabarberi-tšilli marinaadis nii 24h ja siis kuivatatud, ning küpsetatud väga kuumal pannil 1/1 või ja õli segus, ning see järel hautatud pehmeks kaane all. Juurde basmati riis ning ohtralt värsket salatit(kus on ka rabarerit ja tšillit värkel kujul). Magusaks sobivad kõik rabarberi koogid :)
Kuidas see rabarbri-tšilli marinaad käib?
See on imelihtne, 4 kintsu tarvis on vaja 1 vars rabarberit, 1 kaun(punane, keskmiselt terav, värske) tshilli, soola, pipart ja suhkrut, soovi korral peterselli või mingit muud ürti, 1 spl õli. kutterisse ja ühtlaseks massiks ja mätsida kanale. Külmkappi :)
2012-05-23 12:56:00
Meie pere uueks lemmikuks on kanakints, mida on marineeritud rabarberi-tšilli marinaadis nii 24h ja siis kuivatatud, ning küpsetatud väga kuumal pannil 1/1 või ja õli segus, ning see järel hautatud pehmeks kaane all. Juurde basmati riis ning ohtralt värsket salatit(kus on ka rabarerit ja tšillit värkel kujul). Magusaks sobivad kõik rabarberi koogid :)