Enely
Abikokk 2012-05-23 11:40:00 |
Meie oleme 2 päeva järjest juba õhtul söönud pelmeene. Hea lihtne ja kiire, ja olgem ausad ega sellise soojaga ka väga raksemat toitu ei tahagi...vaikselt hakkavad juba mõtted kama poole liikuma :) aaaa ja magusaks täitsa tavalist poe jäätist. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Blondie
Abikokk 2012-05-23 12:20:03 |
Õhtusöögiks lillkapsa-kurgi-kodujuustusalat ja kaks suurt vahvlijäätist - sellise ilmaga ei tekib tohutu jäätiseigatsus... :) | |
Annika Anu
Kokaõpilane 2012-05-23 12:56:00 |
Meie pere uueks lemmikuks on kanakints, mida on marineeritud rabarberi-tšilli marinaadis nii 24h ja siis kuivatatud, ning küpsetatud väga kuumal pannil 1/1 või ja õli segus, ning see järel hautatud pehmeks kaane all. Juurde basmati riis ning ohtralt värsket salatit(kus on ka rabarerit ja tšillit värkel kujul). Magusaks sobivad kõik rabarberi koogid :) | |
Tullia
Abikokk 2012-05-23 13:03:00 |
Ma ei teagi, miks pole tükk aega siia midagi kirja pannud, kuigi käin ja loen, mida teised söövad :) Eile sõime lõunaks mõnusat kontidest keedetud suppi. Õhtuks oli saiavorm, mis tühjendas järjekordse moosipurgi. | |
Silja
Abikokk 2012-05-23 13:35:58 |
Eile spinati-hapuoblikasupp. Magustoiduks kohupiimakook rabarberikisselliga. | |
airim18
Kokaõpilane 2012-05-23 14:37:18 |
JAGATUD-MEELDIB-KOMMITUD Väga lahe ja nummi pakkumine ikka,jätkake samas vaimus! :D Mulle meeldib julmalt süüa -seega kokkan pidevalt ja küpsetan :P armastan väga liha -kala-kana-kalkunit jne seega sisaldab seda iga menüü mu laual-eile oli meil kapsarullid koore kastmes kartuli püree ja värske salat,lisaks veel veiseliha lõigud ja kana palad lastele :P (meie leibkonnas on kokku 8 inimest) | |
Blondie
Abikokk 2012-05-23 15:41:10 |
JanneV:
Kuidas see rabarbri-tšilli marinaad käib? Meie pere uueks lemmikuks on kanakints, mida on marineeritud rabarberi-tšilli marinaadis nii 24h ja siis kuivatatud, ning küpsetatud väga kuumal pannil 1/1 või ja õli segus, ning see järel hautatud pehmeks kaane all. Juurde basmati riis ning ohtralt värsket salatit(kus on ka rabarerit ja tšillit värkel kujul). Magusaks sobivad kõik rabarberi koogid :) |
|
Gretithy
Abikokk 2012-05-23 16:41:24 |
Eile sai üle pika aja selga proovitud kleiti, mis kintsust üsna kitsas oli ja ma nägin välja nagu vorstikene. Seega täna lõunaks oli lehtsalat, kurk, tomat ja tuunikala lahja majoneesiga ning jogurt. Õhtusöögiks tuleb supp kartulist, muskaatkõrvitsast, porgandist ja kapsast ning ehk luban endale ühe rabarbrimuffini ka. Või kaks, kui ma tänase päeva eriti tublisti vastu pean :P | |
Köögikatake
Abikokk 2012-05-23 17:11:55 |
Hakklihakaste-kartul, kõrvale kirsstomatid ja murulaugusalat, magusaks seda eriti rammusat ploomijäätist :) | |
Tullia
Abikokk 2012-05-23 18:52:37 |
Lõunaks oli eilne supp. Õhtuks tegin pastat juustukastmega. Magusaks komme. | |
| << < 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 > >> | ||