|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-17 10:44:26 |
Eile õhtul tegin purgiborši - aga borš oli imehea, Kiilikese tehtud. Aitäh :) Lisaks sõime kõrvale päeval küpsetatud karulaugu-riisi-munatäidisega pärmitainapirukaid.
|
|
Gretithy
Abikokk 2012-05-17 17:44:23 |
Lõunaks juustusai iseküpsetatud saiast ja üks purk puuviljakokteili. Te ei kujuta ette, kui hõre meie külmik oli, seega see oli parim, mis tööle kaasa sain võtta. Õhtusöögiks teen head eestimaist kartulisalatit. Lisaks pitsasaia. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-17 18:19:27 |
Lõuna ajal sõin Kiilikese borši lõpuni. Õhtul tegin lihtsa roa külmikus olnud kanakintsufileedest, šampinjonidest ja gnocchidest ning Barilla tomatikastmest. Magusaks vanillijäätis koduse aprikoosimoosi ja müsliga (mees tuli komandeeringust tagasi, oli vaja tähistada :)). | |
Trlp
Abikokk 2012-05-17 20:40:33 |
Moussaka, ainult mitte lambahakkliha, vaid sea-veise seguga + täiesti nässu keerdunud rabarberi-clafoutis. Ei tea, mis ma selle retseptiga tegin, aga veider kleepjas tulemus oli küll. | |
Kiilike
Abikokk 2012-05-18 14:34:03 |
Lõunaks borš, õhtuks eeldatavalt ahjus grillitud kanakintsud(laste soovil ja kodus tehtud). Magusaks kas rabarbrikooki või kissell rabarbriga ja vahukoor. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-18 19:00:43 |
Ma olen ikka juba täitsa suvisel lainel. Täna lõuna ajal sõime pojaga makarone peekoni ja hernestega (no see on selline hooajatu), aga õhtul lihtsalt keedetud kartulid kodujuustu-kurgi-tomati-murulaugusalatiga. Magusaks maasikad kohupiimakreemiga. | |
Nipitiri
Abikokk 2012-05-18 21:56:38 |
Õhtusöögiks valge oa ja porrulaugu supp ning porgandid gremolataga, mõlemad äsja hangitud Hugh Fearnley-Whittingstalli raamatust River Cottage Veg Every Day! (raamatu nimi lõppeb hüüumärgiga, mitte minu lause ;) ) Porgandite retsepti panin taimetoidu-kokaraamatute teemasse. Soovitan nii retsepti kui raamatut :) | |
Kirsike
Abikokk 2012-05-18 22:23:39 |
Eile sõime mehega Dominicis, õhtusöök Uusmeremaa veinidega. Täna tegin kiireks õhtusöögiks kartuliputru karulauguga, röstisin grillvorste ja tegin värske salati praetud kitsepiimahalloumiga. Magusaks maasikad vahukoore ja beseega ehk Eton Mess ja üleeilne rabarbrikook. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-19 09:07:09 |
Kirsike:
Kirsike, kui Sa Dominici-teemas muljetad, siis ma proovin end ka kätte võtta - käisime seal ju Kristjaniga mu sünnipäevadineel.
Eile sõime mehega Dominicis, õhtusöök Uusmeremaa veinidega. Täna tegin kiireks õhtusöögiks kartuliputru karulauguga, röstisin grillvorste ja tegin värske salati praetud kitsepiimahalloumiga. |
|
Gretithy
Abikokk 2012-05-19 12:15:04 |
Eile lõunaks sõin järgijäänud kartulisalatit ja pitsasaia. Õhtusöök oli kesköine Burger Kingi Tender Crisp Chicken burger ja friikad pärast kontserdil käimist. | |
| << < 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 > >> | ||