Aire1
Abikokk 2012-05-26 12:28:25 |
Eile õhtuks makaronisalat, mida jätkus täna lõunaks ka. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-26 20:18:01 |
Käisin päeval tütrega ühel väikesel klaverikontserdil GAG-i maja Mederi saalis ning hiljem ühe seltskonnaga ühes vanalinna korteris kohvi joomas. Mina olin kaasa teinud chorizo-profitroole, röstitud rukkileivakettaid väga maitsva suitsulõhekreemiga ning purukooki, lisaks pakuti kahte sorti muffineid. Õhtul kodus mõned grillitud sparglid, praetud kartulivorstid (Viimsi taluturult, mul õnnestus need jälle katki küpsetada, aga tulemuseks oli lihtsalt maitsev köömnetega kartuliribaroog), kurgi-tomati-hapukooresalat ning Mägra talu kurgisalat. Mõnus oli, sest sõime seda kõik soojal terrassil uhiuue söögilaua taga.. | |
Spiidi
Abikokk 2012-05-26 20:22:31 |
Hatšapuri Sadama turult ja magusaks kondentspiima-riivleiva jäätis. | |
Ilse
Abikokk 2012-05-26 20:25:18 |
Täna lõunaks olid tilliga keedetud värsked kartulid Itaaliast, valisin poes kõige väiksemad ja maitsesid tõesti nagu päris, kõrvale oli improviseeritud (koriandri asemel oli petersel peenramaalt) tomatisalsa mõnusalt suurest lihatomatist, grillitud kanatiivad (ise tegin marinaadi). Kartulid olid nii head, et mina sõin neid siis veel või ja soolaga magustoiduks :D Teised läksid isa juubelile magustoitu sööma ;) Ahjaa, värskelt hapendatud kurgid ka veel muidugi, on ikka head :) | |
Karolin
Abikokk 2012-05-26 20:30:30 |
Pille:
Oo, see peedi borani tundub küll hästi hea asi! :P
Igaljuhul eile lõunaks köögiviljarisoto jäänuk, suvikõrvitsahoidist. Õhtul oli sõbranna sünnipäev, kus sai söödud makaroni-kanasalatit, soolast kringlit, lillkapsast, viinamarju, magusaks minu tehtud šokolaadi-pohatort ja üks poe šokolaadikook (mis oli veits liiga alkoholine ja mitte kõige parem) ning roosat veini ja šampust kah.
Täna lõunaks Selverist fetajuustupirukas, kohv, Gefiluse jogurtit. Nüüd õhtul ahjukana, kartul, õun ja ilmselt tuleb mingit näksimist veel Eurovisiooni ajaks. :P Tegin lõunasöögiks ahjukartuleid (Meira ürdiglasuuriga kauboikaid), kõrvale suure kausitäie peedi-boranit. Õhtul seesama - see borani oli tõeliselt mõnus!!! ![]() |
|
Triin28
Abikokk 2012-05-26 21:07:26 |
Kuna hommikusöök oli hiline, siis lõunasöök jäi ära. Selle asemel nautisin natukene snäkke ja külma õunasiidrit. Õhtul rosolje, muna-avokaado-kurgisalat (uus lemmik :) ) ja tükk rabarberikooki. | |
Tiina
Abikokk 2012-05-26 21:30:19 |
Loen parasjagu Juta Raudnaski raamatut "Samba, sake ja tšillikaun" ja hoiatan kõiki, kel sama plaan - tühja külmkapiga ei maksa ette võtta. Seega läksin kööki ja nuputasin olemasolevatest ainetest midagi kiirestivalmivat ja aasiapärast välja. Tulemuseks oli kikerherne-tuunikalasalat, kuhu lisaks läks veel paar redist, punast sibulat, küüslauku ja maitseks tšillihelbeid, kalakastet, laimimahla, palsamiäädikat (laimimahl sai otsa), suhkrut, peterselli, koriandrit ja basiilikut. Hää oli, ainult kalakastmega läksin pisut hoogu ja soolasevõitu sai. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Seenekas
Abikokk 2012-05-26 21:57:28 |
Varajast lõunat sõime väikevenna aastaseks saanud poja sünnal. Kartulisalat ja grillviinnerid. Magusaks oli imehea mango-jogurtitort ja kringel. Joogiks morss. Siis kolasime Ülemiste keskuses väga sihipärase sooviga lapsele jalanõusid osta, mis päädis igasugu muu vajaliku pudipadiga mitmes ostukotis ja lõpuks said ka meelepärased jalavarjud leitud. :) Poistega läheb ikka lihtsamalt. Koju jõdsime enne seitset, imekiiresti valmis makaroni-juustu-tomatisalat ja järgnes ratsatrenn. Nüüd teeb laps endale veel nuudleid. Pikk päev oli. No ei kannata ma kauplustes käimist, nagu tööl käiks. :( | |
Liisi
Abikokk 2012-05-26 22:22:59 |
Tänase päeva veetsime vanaema juures. Lõunaks maiustasime pannkookidega, õhtul liha, kartul, kaste. Nüüd vist võtan kausikese jäätist ka punniks peale ;) | |
Tziiki
Abikokk 2012-05-26 22:45:52 |
Väikse venna sünnipäev, seega non-stop söömine :)
Kartulisalat, šašlõkk, morss ja enda tehtud hapukooretort, mis oli laste seas selline hitt, et kõik sõid vähemalt 3tk :D As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
| << < 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 > >> | ||