Jaanikaant Abikokk 2010-12-20 13:44:19 |
Aitäh auhinna eest- tore üllatus! Ma lisaksin siia teemasse veel eilse neljanda advendi tegemisi ka. Sõitsin maale vanaema juurde ja tegime koos (vanaema juhendas, mina tegin vorste) otsast lõpuni valmis ühe suure kuhja verivorste, mis tahtsid lausa keele alla viia. Lisaks verivorstidele ikka selline klassikaline menüü-kapsas, kartul, ahjupraad. Lisaks ka vanaema meisterdatud sülti ja pasteeti. Verivorstiteost lähemalt siin. Just potist võetud värsked vorstid ja siin siis krõbedad ja otse ahjust tulnud | |
Kirsike Abikokk 2010-12-20 13:49:51 |
Juhhei :) Kirsike särab õnnest :) Tänud! | |
Liilia Abikokk 2010-12-20 14:00:22 |
mina säran ka ;) | |
Noor_Perenaine Abikokk 2010-12-20 14:34:58 |
Meil oli eile sõpradega jõululaud. Ma koos ühe sõbrannaga kokkasin. Menüü: Eelroaks lehttaigna-verivorsti ampsud sinepiga, valgehallitusjuust, natuke pähkleid, vahuvein. Põhiroaks seapraad kadakamarjadega, kanakoivad suhkrusiirupi marinaadis, valge veiniga hautatud hapukapsad, puljongi sees küpsetatud ahjukartulid ürtidega (Jamie ajakirja jõulunumbrist, vääga maitsvad), marineeritud kurk, kõrvits. Magustoituks mandariine, nami-nami jõulupiparkoogid ja imehea toorjuustu-kõrvitsatort. Pildimatejral sõbranna fotokas, aga kooskokkamine läbi nagunii... Väga-väga mõnus oli seda kõike teha ja veel mõnusam koos sõpradega seda head toitu nautida :) Järgmisel aastal jälle! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-20 14:40:44 |
Noor_Perenaine:
Noor Perenaine, jaga ikka pilte ka- Victorinoxi auhinnanoad on ju veel välja jagamata (nn lohutusauhinnad). Ükski kooskokkamine otseselt "läbi" ei saa - postitusi võib alati teha ja kõiksugu jõuluootuslauale sobivad ampsud on alati teretulnud, olgu see või aasta aega peale teema püstitamist (nt Pavlova teema oli ka ju algselt kooskokkamise teema, aga nüüd lihtsalt pavlova-teema)..
Pildimatejral sõbranna fotokas, aga kooskokkamine läbi nagunii... Noor_Perenaine:
Pärissõpradega nautida ja virtuaalsete sõpradega jagada :)
Väga-väga mõnus oli seda kõike teha ja veel mõnusam koos sõpradega seda head toitu nautida :) |
|
Kairit Abikokk 2010-12-20 14:53:23 |
Tiina:
Nii tore, et meeldis! Kairit:
Tegin Kairiti šokolaadi-pähkliruute. Üsna lihtne teha. Laps andis kohe pärast esimest ampsu sisse tellimuse järgmiseks laariks :DMina pakun välja kaks magusat ampsu: Jõuluse mekiga kirju koer http://images112.fotki.com/v502/photos/3/1083023/8490070/magus1-vi.jpg shokolaadi-pähkliruudud http://images107.fotki.com/v70/photos/3/1083023/8490070/magus2a-vi.jpg |
|
Noor_Perenaine Abikokk 2010-12-20 14:57:47 |
Pille:
Pille, ma mõtlen nende piltide peale, aga ma pole neid veel näinud ja hetkel kindlalt ei luba.
Viin õhtul sõbrannale ahjuvormi, mis tal siia jäi ja siis saan pildid võtta. Midagi vast ikka peale jäi :) Noor_Perenaine:
Noor Perenaine, jaga ikka pilte ka- Victorinoxi auhinnanoad on ju veel välja jagamata (nn lohutusauhinnad). Ükski kooskokkamine otseselt "läbi" ei saa - postitusi võib alati teha ja kõiksugu jõuluootuslauale sobivad ampsud on alati teretulnud, olgu see või aasta aega peale teema püstitamist (nt Pavlova teema oli ka ju algselt kooskokkamise teema, aga nüüd lihtsalt pavlova-teema)..Pildimatejral sõbranna fotokas, aga kooskokkamine läbi nagunii... |
|
Zoozi Abikokk 2010-12-20 15:19:47 |
Palju õnne võitjatele!!! :) | |
Koogi Kata Abikokk 2010-12-20 16:33:01 |
Jäin viimase postitusega küll hiljaks, aga lisan selle siiski. Tshehhi jõulusai Palju õnne võitjatele! | |
Tiina Abikokk 2010-12-20 20:56:48 |
Kairit:
Ma teeks neid kohe uuesti, aga... tuli meelde kaalu peale mõelda :rolleyes:
Selline küsimus ka, et kui suhkur panemata jätta, kas see kuidagi konsistentsi mõjutab? Maius ilma selletagi nii magus. Ise kasutasin seekord tumedat muscovadot. Tiina:
Nii tore, et meeldis!Kairit:
Tegin Kairiti šokolaadi-pähkliruute. Üsna lihtne teha. Laps andis kohe pärast esimest ampsu sisse tellimuse järgmiseks laariks :DMina pakun välja kaks magusat ampsu: Jõuluse mekiga kirju koer http://images112.fotki.com/v502/photos/3/1083023/8490070/magus1-vi.jpg shokolaadi-pähkliruudud http://images107.fotki.com/v70/photos/3/1083023/8490070/magus2a-vi.jpg Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |