Norrakas Kokaõpilane 2010-07-31 13:14:21 |
Viibisime eelmisel nädalal Pärnus- Külastasin Supelsakse märtsi kuus viimati ja mäletan imehäid kooke ja kohvi. Seekord otsustasime 6-liikmelise seltskonnaga ?htustada. VÄGA VALE VALIK! Koogi-kohvi kohana v?ib see koht olla isegi tasemel. Hinnad on täiesti laes, v?rreldes sellega, et see on lihtne kohvik aga mitte mingi k?rge renomeega H?belusika kandidaat. Tellisime 6 inimesele 6 pearooga ja need toodi 3 ERINEVAL AJAL!!! Seejuures ikka niimoodi, et 2 esimest s?id ja 4 vahtisid pealt. Siis järgmised 2 ja jälle ülejäänud vahtsid pealt.Ja kui meile siis l?puks need ärakuivatatud "Viini shnitslid" toodi, oli minul söögiisu üle läinud. No nii uimerdis ettekandja. Ta kordagi ei küsinud, kas toit ka maitses. JA EI MAITSENUD! Mind paneb siiralt imestama nende hindade tase. Veise sisefilee, mis oli ikka väga kehva kvaliteediga: 230 EEK!!! Tulge maa peale! Minge linna parimasse restorani (Ammende Villasse) ja nende hinnad jäävad ka Supelsakste hindadele alla. Me teatasime ettekandjale, et meie küll enam sinna tagasi ei lähe. VÄGA HALB TEENINDUS KOMBINEERITULT IMEHINDADEGA KEHVADEST TOITUDEST See kohake taandub iseenesest. | |
Jaanikaant Abikokk 2010-08-13 11:40:48 |
Ma külastasin puhkusenädala jooksul Pärnus viibides Supelsakste kohvikut päris mitu korda ja nii mina kui ka minu poeg jäime koha ja söögi- joogiga rahule. Teenindus oleks ehk võinud veidi kiirem olla. Samas me tellisime salatit ja saiakesi- kooke ning kohvi ja need olid küll mõistlike hindadega. Minu arvates olid mõned koogitükid isegi liiga suured nt Varssavi kook ja laps sõi mitu suurt singi juustu croissanti. Samas maitse üle ei vaielda ja mina lähen nii õhkkonna kui ka toitude poolest sinna kohvikusse kindlasti tagasi. | |
ErleS Abikokk 2010-08-13 12:37:49 |
Olen ka suve jooksul kaks korda Supelsakstesse jõudnud. Esimesel korral jäin toitudega (pasta ja šokolaadikook) rahule, teenindus oli ka ok, kuigi ei midagi erilist. Mõned hinnad suutsid mind üllatada, nt värske porgandimahla hind - väike pokaalike toasooja mahla 45 kr. Tellisin selle, aga koguse, temperatuuri ja hinnaga väga rahule ei jäänud. Teisel korral võtsin salati (roheline salat, köögiviljad, ahjukartul jne) ja kirsi-kohupiimakoogi. Salatist jätsin pool järgi, kuna salatilehed olid minu jaoks hirmus kibedad. Kook oli maitsev. Seekordne teenindaja oli ka rõõmsameelne ja tore. | |
Zoozi Abikokk 2010-08-18 15:42:37 |
Zoozi:
Käisime Supelsakstes päris mitu korda söömas ja niisama koogitamas-kohvitamas :) Sisustus meeldis kohe väga. Meie tellitud toidud olid head. Portsud suured, salatilehed ei olnud kibedad. Laste erisoovidele tuldi kenasti vastu. Soe värske mahl ei meeldinud ka meile, lasime jääkubikuid sisse panna, et oleks parem. Teevalik oli ka päris huvitav. WC-sse järjekorda polnud.
Külastame ka edaspidi :)
Ragne:
Oh, ma ei jõua suve ära oodata. Siis saab jälle perega puhkama minna ja see koht on kohe kindlasti plaanis üle vaadata. :)Mina täna just käisin seal - JÄLLE. Tavapärase caesari salati asemel võtsin sooja lihasalati - maitsev- maitsev. Mõnus on seal istumas käia ja niisama jutustada. Hinnad on veidi kõrgemad jah, arvestades aga neid koogikoguseid (näiteks warssavi kook) siis jääb ikka suu küll lahti, kui suur üks lõik võib olla :D |
|
Kadri1988 Kokaõpilane 2010-08-30 16:11:13 |
Mina ise pole Supelsakstes käinud, kuigi olen suviti täiskohaga Pärnakas, aga õde kiidab mul tohutult. Ahoy kohta, mis paaris postituses läbi on käinud, siis nii palju, et mulle ikka väga meeldis. Ja nii mõnegi sõbra tõrges meel sushi suhtes kadus täielikult. | |
Koogi Kata Abikokk 2010-08-30 18:05:08 |
Olin eelmisel nädalal Pärnus ja astusin kahel hommikul Supelsakstest läbi. Ainsaks probleemiks oli lapsevankriga uksest sisse saamine. Ühel korral ostsin saiakesi kaasa, teisel korral sõime saiakesi ja jõime kohvi koha peal. Küpsetised olid väga maitsvad ja atmosfäär oli mõnus. Kamba peale proovisime kõiki saiakesi, mis neil neil kahel päeval pakkuda oli. Kooke ma ei proovinud. Olime seal kohe pärast avamist, nii et saiad olid veel soojad. Kindlasti lähen järgmise Pärnu visiidi ajal jälle. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-26 13:56:41 |
Ragne tegi kodus järele Supelsakste kardemoni-sukaadirulle :P | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-07 11:23:33 |
Heidi Vihma käis Supelsakstes: ÄP restoranitest: koogimaiad seadku sammud Pärnusse | |
Elis Abikokk 2011-04-22 20:32:46 |
Käisime eile enne teatrit ka Supelsakstes asjatamas. Väga armas koht. Toit oli maitsev (ainult karbid ei olnud väga muljetavaldavad) ja teenindus sõbralik. Väljast maja nagu iga teineg, aga sisse astudes õhkab soojuse järele. Ei tahtnud üldse kohe ära minna :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-26 21:25:19 |
Eelmise nädala Ekspressis oli Supelsakste tomatisalati retsept: Värviline carpaccio Eesti tomatitest ja Vahemere anšoovistest Tundub maitsev, aga mul natuke kade meel, et Pärnus veel värvilisi kodumaiseid tomateid on saada. Meil oli juulist septembrini ka, aga oktoobri esimesel nädalavahetusel tegime kasvuhoone tomatitest tühjaks (ja eelmisel nädalavahetusel kolisime kanad sisse), nii et pole neid tomateid enam kuskilt võtta :( Aga Supelsakstes käisime Šoti sõpradega juuli lõpus, imetore oli. Kristjan käis oktoobri alguses jälle ja jäi ka rahule.. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |