Pille Nami-Nami peakokk 2012-07-07 02:49:01 |
Selline info siis huvilistele: Hõbelusikaga Eesti parimaks kohvikuks pärjatud Supelsaksad on suvekülaliste tulekuks valmis! Pakume juba klassikaks saanud vanu hitte: Nizza salatit lõhega ja sooja salatit sealihaga, aga üllatame ka 4 uue suvise roaga: tomati-carpaccio anšoovistega, pardifileelõigud beebispinati, röstitud seedermänniseemnete ja apelsinivinegretiga, koorene kalasupp tilliõliga ning sidruni-rosmariini kanavarras värksendava tzatziki kastmega. Lisaks on koogiletil tagasi eelmise suve lemmikud: pirni rullbiskviit mascarpone-virsikukreemiga ja sidruni-hapukoorekook ning täiesti uus kook: marjakorvike, mida kaunistavad igahommikuselt turutiirult toodud marjad. Suvisel ajal oleme puhkajatele mõeldes kauem avatud: ETKN 8-23, R 8-24, L 9-24, P 9-23 | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-07-09 13:55:44 |
Sõime Supelsakstes pühapäevahommikul hommikusööki. Kohvik avati kell 9 ja siis oli seal väga rahulik ja mõnus. Saiakesed kõik juba valmis - võtsime kardemonisaia, juustusaia ja savipotis küpsetatud oliivirulli, lisaks mahlad ja kohvid. Istusime õues õunapuu all varjus, õhk oli mõnusalt soe ja niiske (eelmisel õhtul sadas Pärnus kõvasti vihma). Tõeline suveidüll, jäime väga rahule. Kella 1 paiku jalutasime taas kohvikust mööda, sest auto oli sealkandis. Siis oli söögikoht juba väga rahvarohke, nii et otsustasime lõunasöögist sel korral loobuda.. Lisaks on Supelsakste ettekandjatele kõige ilusamad kleidid õmmeldud (näha ka eelmises postituses oleval fotol) :) | |
Kiisumiisu Kokaõpilane 2012-08-29 17:17:18 |
Külastasime sõpradega Supelsaksasid juulis - ootused olid kõrged kuna eelmistel aastatel olime kogetuga väga rahule jäänud. Kahjuks ei vastanud toidud enam ootustele. Mehe söödud kalasupp oli maitsetu hiigelsuurte kartulitega vedelik, minu rannakarbid ei üllatanud millegagi. Kõige hullem oli lapse pasta - juba lauda jõudes oli toit jahtunud, maitsetu pasta oli kaetud riivjuustuga. Sõbranna kahtlustas, et tema lihatükk on küll üles soojendatud ja mitte kohapeal küspsetatud :-( Ühesõnaga magustoite me proovima ei jäänud. Ettekandja küsimuse peale andsime ka talle tagasisidet, mille peale saime vastuse, et neil on 2 kokka ja ilmselt sattusime halvema peale. No comments. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-01 13:10:28 |
Supelsaksad andsid oma FB lehel teada järgmist: [/i] [i]Armsad kliendid! Alates tänasest oleme esmaspäeviti suletud. Külastage meid jälle homme, siis on saadaval ka uued nädalapakkumised. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-31 17:24:33 |
Armand Kokk, 20. jaanuar 2013 @ Eesti Ekspress: Maitsekütt: Suvi puges peitu Supelsakstesse | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-04 16:57:11 |
Käisin veebruari alguses ja oli väga-väga tore. Nostalgialaksuks võtsin jälle tursamaksasalatiga röstsaia, lisaks paar mõnusat kooki, sh hästi magusa ja imeilusa Aleksandrikoogi: Kas pole kaunis??? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-04 16:58:04 |
Ja täitsa mittekulinaarne teadaanne Supelsakste perelt: Kohviku Supelsaksad kujundaja Ruth Huimerind avas Tallinnas näituse. Saara, Juuli ja August Ruth Huimerinna fotod Disaini ja Arhitektuurigaleriis, Pärnu mnt 6 2. - 13. aprill 2013 Lahti E- L 12- 18 Olen suviti ikka pildistamas käinud, püüdnud pildi peale mind huvitavaid olukordi, värve, valgusi, dünaamikat, kummalisi paiku, kaduvaid kooslusi, veidrat elegantsi, hingematvat ilu. Haaranud fotoka ja statiivi nagu maalikunstnik molberti ja värvid, teinud visandeid, stuudiume ja etüüde. Lihtsalt niisama. Et näha, kuidas näeb tegelikkus pildi peal välja, ehk on sinna midagi lisakski tekkinud? On's see liiga lihtne, on seda vähe? Minu jaoks mitte, olen jätkuvalt tuline mõjuva visuaalsuse pooldaja, vaid see saab vaimustada ja anda põhjuse toimetamiseks. Diipide teemade "uurimine" jäägu teise ala asjatundjatele ja meisterlikud kirjatööd olematute piltide kohta üldse ei võlu. Veidi süüdimatut rõõmu ja elektriseerivat värvi kulub pigem ära! Ka ei soovi ma võimendada ugri-mugri ängi, masendust ja õudu. Kuna olen paras ninatark ja ülikriitiline kõiksuguste asjade suhtes, ei jäägi muud üle, kui käised üles käärida ja ise miskit valmis teha. See on jälle üksjagu keeruline - ilu võib ju reaalselt olemas olla, ta võib su peas olemas olla, aga katsu seda fotole või paberile nõiduda, see on raske! Minu ustav ja hea kaaslane nendel fotosessioonidel seitsme aasta jooksul on olnud tütar Saara, kes kuulekalt, leplikult ja rõõmsalt on vähemalt 4 x 57 korda vette viskunud, võidelnud liivatormiga, lõputult võimeldnud nii lippude kui lintidega, oi-kui-kaua kõikunud redelitel ja pukkidel, külmetanud korseti ja kleidikesega vihmasajus ja pakases, hüpanud, hüpanud, hüpanud. Me oleme teinud need pildid koos, meil on olnud tore. Ruth Huimerind | |
Liisi Abikokk 2013-07-10 00:51:40 |
Lõunatasime pühapäeval Supelsakstes. Tegelikult alles esimest korda, sest eelnevatel kordadel on koht rahvast puupüsti täis olnud. Ka seekord vahetusid ümbruse laudkonnad üsna tihti. Meie jäime väga rahule. Mulle ja 1,5 a tütrele meeldisid rannakarbid ja mees nautis veiselihaga pastat, kust jäeti kenasti tema soovil välja seeened. Kohvi kõrvale magusaks imemaitsev šokolaadikook. Lisaks mõnus suvine õhkkond ja rõõmsad inimesed. Mõnus lõpp meie minipuhkusele. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-08-11 12:42:16 |
Olime eelmisel nädalal Pärnus ja Lottemaalt naastes tegime Supelsakstes kohustusliku peatuse - sõime reedel seal lõunat. Natuke viriseks teeninduse kallal - tütarlaps oli küll väga püüdlik ja sõbralik, aga segaseks jäi, kuidas meie näljaste laste kartulipuder ja lihapallid nii palju kauem aega tulid, kui kõrvallaua lastepasta - eriti arvestades seda, et me olime oma tellimuse juba esitada jõudnud, kui naaberlaud alles lauda valis (ja siis menüüga tutvus ja tellimuse esitas jne jne). Lapsed valisid lihapallid: Mina võtsin eelroaks traditsiooniliselt tursamaksasalati. Sel korral tuli see brioššiga - mulle meeldis röstsaiaga rohkem, aga muidu ju kõik kenasti. Teiseks soolaseks toiduks võtsin okroška, mis ei avaldanud väga muljet, kuigi otseselt midagi ju viga polnud. Kohv ja kook olid endiselt väga head ja ka järgmisel korral lähen kindlasti Supelsakstesse kooki sööma :) Napoleoni tainas oli NII maitsev lihtsalt!!! Sõime õues, koos kärbeste, herilaste ja huligaanvarblastega :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |