Kirsike Abikokk 2010-06-22 17:14:40 |
Me käisime ka Supelsakstes. Soolast ei proovinud, aga saiakeste ja kookide ja kohviga jäid kõik ülirahule! Isegi minu magusat ja saiakesi tavaliselt mittesööv mees tellis endale saiakese juurde. | |
Profa Abikokk 2010-06-26 19:05:04 |
Hansapäevadel sai seal kohvitamas käidud - sedakorda siis kolmandat korda. Koogid endiselt head, sõin veel ka rannakarpe ja juustusaia. Rahul kõigiga, sh. teenindusega. | |
Anu Abikokk 2010-06-26 23:11:50 |
Käisime seal lõunatamas sõpradega. Nemad valisid Caesari salati ning lihaga pasta, mida pidid küll väga kaua ootama, kuid mis nende sõnul maitses hästi. Salat nägi küll hea välja, kuid siiski mitte päris Caesar. Mina sõin kohupiima-valge sokolaadi kooki. Oleks tahtnud Varssavi kooki proovida, kuid see oli just otsa saanud. Oli väga-väga hea ja rammus. Joogiks latte, mis oli ka hea ning jäätisega kohv, milles pettusin. Kui tellin endale jäätisega kohvi, siis sp et tunda seda mõnusat jääkülma-tulikuuma suhet.. Kahjuks toodi ülejäänud lauale nende õlled kohale ning minu kohv seisis letis väga pikalt. Üleüldse oli see suht ebameeldiv, et teiste alkohoolsed joogid jõudsid sekunditega lauda, kuid minu kohvidega läks väga pikalt. Seega pettusin teeninduses. | |
Kingadraakon Abikokk 2010-06-27 17:28:52 |
käisin eile, suuresti siinse kiituse pärast :) üldjoontes jäin rahule. mina sõin nizza salatit, mis oli väga maitsev. siiski, minu salatil polnud küll sellist ahvatlevat suurt sidrunilõiku, nagu pille piltidel. mees jäi oma loomalihapastaga ka rahule. ette heita võiks seda, et salati kõrvale pakuti tavalist poe röstsaia, oleks võinud (omaküpsetatud) kukild olla. omaette horror oli wc. rahvarohke kohviku peale on ainult üks wc ja järjekord sinna on pidevalt 4-5 inimese pikkune. lisaks tuleb seista kõige rahvarohkemas kohas, leti ees. nõme ja ebamugav. | |
Kristel Abikokk 2010-06-28 09:27:58 |
Meie piirdusime eile kaasaostetud kohvi ja saiakestega. Kohv oli väga hea, saiakesed rikkalikud. Esmamulje üsnagi meeldiv! PS: Lõunat sõime jahisadama kõrval pubis, kus sai jalgpalli vaadata - sealne toit oli ikka väga halb...... | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-07-15 20:26:17 |
Külastasime ka seda kohvikut paar päeva tagasi. Toit oli ok aga ei midagi erilist. Läksin suuresti siinse kiidulaulu tõttu ja ootasin ehk midagi erilisemat (paremat?) aga miskipärast seda ei saanud. Ju siis olid ootused liiga kõrged. Sõin Ceasari salatit (mis koosnes peamiselt jääsalatist) ning sidruni-hapukoorekooki. Kõik oli hea iseenesest aga midagi oli nagu puudu... äkki kokal on kuumuse tõttu rasked päevad, kes teab? :) | |
Ragne Abikokk 2010-07-16 18:36:34 |
Dinnu:
Julgeksin süüdistada suvist hooaega Pärnus, mis mitmete toidukohtade taseme Pärnus kõvasti alla viib. Olen tihe kohviku külastaja ning minuaravates mitme ettevõtted kannatavad selle käes.:)
Külastasime ka seda kohvikut paar päeva tagasi. Toit oli ok aga ei midagi erilist. Läksin suuresti siinse kiidulaulu tõttu ja ootasin ehk midagi erilisemat (paremat?) aga miskipärast seda ei saanud. Ju siis olid ootused liiga kõrged. Sõin Ceasari salatit (mis koosnes peamiselt jääsalatist) ning sidruni-hapukoorekooki. Kõik oli hea iseenesest aga midagi oli nagu puudu... äkki kokal on kuumuse tõttu rasked päevad, kes teab? :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-23 16:11:47 |
Supelsakstel on nüüd ka oma veebileht: siin | |
Netcat Abikokk 2010-07-23 17:01:42 |
Pille:
Mnjaa, aga minu pdf pluginas nende menüüd igastahes ei suutnud näidata. Supelsakstel on nüüd ka oma veebileht: siin Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Enely Abikokk 2010-07-26 22:49:27 |
Nüüd on siis käidud :), võtsime ainult kooki ja kohvi, mina sõin mingit valge šokolaadi kooki ja elukaaslane sõi mingit šokolaadi kooki mingi vahuga (jube häbi et selline mälu, aga mis sa teed :)), kõik oli hea-koogitükid suured ja mahlased, aga miski oli puudu, vb olin lihtsalt ise oma ootused lakke ajanud, aga miski jäi puudu, kontakt kliendiga äkki? vot olen juurelnud selle üle aga ei ole välja mõelnud, ju siis tuleb uuele katsele minna :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |