Aire1 Abikokk 2010-05-04 08:15:40 |
Ühinen ka eelkirjutajatega, väga mõnus koht. Eile sõime koorest loomalihapastat, väga maitsev. Magusaks võtsin seekord warssavi kooki. Jätkuvalt kiidan sega kohta. Teenindus oli meeldiv ja viisakas, toitu ei tulnud kaua oodata. | |
Vernanda Abikokk 2010-05-06 22:25:16 |
mulle ka meeldis. stiilne, saiad väga head, nagu ka soe salat. kohv korralik. teenindus ka tubli. lähen veel. kohalikud väitsid, et on olnud kõlakaid, et kõik on seal aeglane, mina ei sedastanud. | |
Ragne Abikokk 2010-05-06 23:23:11 |
Vernanda:
Mina kohalik ja pean kahjuks ütlema, et kohati seal tõesti väga aeglane teenindus. Viimased korrad aga kurta ei saa... ehk on kokapoisse juurde palgatud?
mulle ka meeldis. stiilne, saiad väga head, nagu ka soe salat. kohv korralik. teenindus ka tubli. lähen veel. kohalikud väitsid, et on olnud kõlakaid, et kõik on seal aeglane, mina ei sedastanud. |
|
Enely Abikokk 2010-05-06 23:47:18 |
eks see on vist iga kohaga nii, et tuleb ikka ette selliseid väikeseid kvaliteedikõikumisi :) - aga seni kuni need on väga ajutised, on need andestatavad :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
KatAnna Kokaõpilane 2010-05-07 13:51:39 |
pean kahjuks lisama kurvema noodi asutuse aadressil, ise käisin lõunatamas ehk paar kuud tagasi ja jäin väga rahule, täna sain aga telefonikõne õelt, kes perega seal lõunatas ja pettusid kõik, aasiapärane supp krevettide ja seentega oli maitsetu ja valmistatud külmutatud supisegust, soe lihasalt meespoolele peale ei läinud, kuna liha olevat olnud 2 tükikest ja lapse juusturull oli toores. loodetavasti oli tööl uus kokk ja ta ei jää sinna kauaks pidama. pärnus ennegi nähtud, et algus on suur ja ilus, aga asi vajub ära. ei tahaks et sakstega nii juhtuks. ootan põnevusega postitusi pärnu sushi kohast. | |
Enely Abikokk 2010-05-07 14:21:21 |
See tuleb nüüd küll valesse kohta vist :) Aga kui sa KatAnna, mõtled seda Ahoy sushikat, siis olen kuulnud positiivset-kolleeg käis seal ja talle väga maitses, oli vist söönud mingit päevapakkumist (kahjuks enam ei mäletagi mida), aga ütles, et hinnad pidid ka olema normaalsed, samas kuulsin jälle teisest kohast, et alkohoolsete kokteilide hinnad pidid meeletud olema...ise pole käinud aga uudistage kodulehte:
www.a-hoy.ee Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Vandiste Abikokk 2010-05-07 19:38:49 |
Mina lõunaoote üle ei kurda - me muidugi sooja toitu ei tellinud, piirdusime pirukate-kookidega. Teenindus tasemel nagu siiani. Loodan, et positiivsed kogemused jäävad mu külastuste ajal edaspidigi kestma :D. | |
KatAnna Kokaõpilane 2010-05-10 16:05:29 |
Enely, kriitikanoote sai Supelsaksad, Ahoy sushis pole ma veel ise käinud, loodetavasti õnnestub järgmisel nädalavahetusel, kohalikud on igatahes õhinas ja ühelt olen kuulnud kiidusõnu. Ja mis peamine, odavam kui Tallinnas ;) | |
Enely Abikokk 2010-05-10 16:36:43 |
sain aru jah, et kriitika käis Supelsakste kohta :) aga väljendusin ise valesti :), eks siis anna teada kui Ahoys käidud :) - ise elan küll Pärnus, aga käin väga vähe väljas söömas, lihtsalt meeldib kodus süüa teha aga vahel ikka juhtub ja siis on tore juhinduda teiste kogemustest :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Tiramiiiisu Kokaõpilane 2010-06-21 15:33:45 |
Käisime ka Supelsakstes ja võib täitsa rahule jääda. Ise sõin Nizza salatit, oli väga maitsev. Kaaslane võttis seafileega pasta, mis samuti hea mulje jättis, v.a. oliiviõli, mida oli roale liiga heldelt peale kallatud. Veinid-kohvid samuti ok, nagu ka magusapool (proovisin rosinatega rulli). Parajasti ehitati ka suveterrassi, nii et suvel Pärnusse sattudes tasub kindlasti läbi astuda. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |