Kadri1988

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-08-30 16:11:13
Mina ise pole Supelsakstes käinud, kuigi olen suviti täiskohaga Pärnakas, aga õde kiidab mul tohutult. Ahoy kohta, mis paaris postituses läbi on käinud, siis nii palju, et mulle ikka väga meeldis. Ja nii mõnegi sõbra tõrges meel sushi suhtes kadus täielikult.
2010-08-30 15:37:47
Katani Asustajad on tõesti hea mäng. Kuigi, ma pean ütlema, et näiteks Saksa versiooni kujundus on palju-palju ilusam. Ja Saboteur on ülivahva.
2010-08-30 15:17:03
Mina olen tudeng nüüd juba kolmandat aastat. Süüa meeldib teha ja süüa meeldib hästi, aga samas, raha nii väga palju ei kulugi. Kõige parem on see, et kartulid ja muud köögiviljad on omast käest võtta. Moosi ja mahla saab ka kodust kaasa võtta. Mulle endale meeldib väga ka sibul ja küüslauk ning ka neid toon kilode viisi vanematekodust kaasa. Kui värske kraam otsas, siis kõiksugu hoidiseid oleme ka suve jooksul päris palju teinud ning ka need rändavad Tartusse kaasa. Kui näpud totaalselt põhjas, siis kõige legendaarsemad säästutoidud on praekartulid sibulatega ja tatrapuder. Kui juhtub veel äkki mingit salatimaterjali kodus olema, siis on veel eriti hästi - elu jälle ilus. Väga palju kasutan hakkliha - kotletid, lihapallid, hakklihakastmed, kui pole üldse isu köögis möllata, siis pasta keema, hakkliha praadima, sekka kodust tomatihoidist ja kõht on jälle täis. Ka supid on head. Natuke aega tagasi keetsin potitäie frikadellisuppi ja seda sõime elukaaslasega kaks päeva. Mulle endale meeldib väga kana, mida teen ka päris palju. Seltsiks palju juurikaid, sorts koort ka sisse, riis kõrvale ja olemas. Ja hommikuti keedan putru, palju tervislikum kui võileivad ning rahakotile mõjub ka paremini. Kui külmkappi juhtub jääke jääma, siis tavaliselt improviseerin mingi ahjuroa kokku.