Norrakas

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-07-08 20:12:48
Minul oli "?nne" Troikas üle elada üks väga ebameeldiv seik. Tänu millele ma ei iial sinna ei lähe ja loodan, et ka teised inimesed hoiavad sellest kohast kauge kaarega eemal. Kuna minu portsjon oli liiga suur, siis palusin, kas nad oleksid nii kenad ja pakiksid ülejäägid (ei olnud supp!). T?esti hea toit oli ja nii kurb oleks olnud lihtsalt minema visata. Vastati n?medalt, räägiti "eesti seadusest", mis keelab toidu pakendamise...No ma ei . Take away`st ei ole midagi kuulnud v?i? Kui väljusin restoranist, oli haudvaikus. Siis sisistati" jumalaga"! Siis käis küll jutt üle selja. Minu meelest öeldakse sedasi matustel... Väga halb kogemus ja mind häirib selline suhtumine klientidesse. Veelgi hullem. saatsin kirjaliku kaebuse juhatajale. Pole siiani vastust saanud... See koht on oma asukohaga loomulikult korralik turistimagnet ja nad ei saa kurta klientide vähesuse üle. Aga minul sinna enam asja ei ole.
2010-07-31 13:50:03
Olen käinud Vertigos mitmel korral. Proovinud nii Fine Dining retorani kui istunud terrassil. Fine Dining oli erakordne sündmus,kui ?htustasime koos s?brannadega ja nautisime väga häid sööke ja meeldivat teenindust. ?htu l?puks hakkas tulema taevast 1. lund! See oli imeline ?htu! Järgmisel korral einestasin koos oma kolleegiga ja sain omapärase kogemuse. Terrassi baari leti taga seisnud tütarlapsed nägelesid ja ei teinud absloluutselt välja sellest, et nad ei olnud meile serveerinud külmi jooke. See probleem lahendati väga kiiresti,kui olin märkuse teinud ja need piigakesed kadusid ka väga kiiresti. Järgnevalt oleme nii ?htustanud kui l?unatanud oma perega ja oleme väga rahule jäänud. Meile Vertigo meeldib. Meeldib nende köök, see et nende teenindajatel on sära silmis ja et seal saab end hästi tunda. Väga meeldiv hinna-kvaliteedi suhe.
2010-07-31 13:31:53
Olen sellel aastal viibinud Ammende Villas 2 korda. Meeldiv on kogeda, et selle koha teenindus on alati väga meeldiv ja et seal v?ib l??gastuda. Toidud väga head ja hinnad soodsad. Minupoolne hinnang Ammende Villale on väga k?rge. Soovin nende kokkadele ja teenindajatele edu edaspidiseks!
2010-07-31 13:14:21
Viibisime eelmisel nädalal Pärnus- Külastasin Supelsakse märtsi kuus viimati ja mäletan imehäid kooke ja kohvi. Seekord otsustasime 6-liikmelise seltskonnaga ?htustada. VÄGA VALE VALIK! Koogi-kohvi kohana v?ib see koht olla isegi tasemel. Hinnad on täiesti laes, v?rreldes sellega, et see on lihtne kohvik aga mitte mingi k?rge renomeega H?belusika kandidaat. Tellisime 6 inimesele 6 pearooga ja need toodi 3 ERINEVAL AJAL!!! Seejuures ikka niimoodi, et 2 esimest s?id ja 4 vahtisid pealt. Siis järgmised 2 ja jälle ülejäänud vahtsid pealt.Ja kui meile siis l?puks need ärakuivatatud "Viini shnitslid" toodi, oli minul söögiisu üle läinud. No nii uimerdis ettekandja. Ta kordagi ei küsinud, kas toit ka maitses. JA EI MAITSENUD! Mind paneb siiralt imestama nende hindade tase. Veise sisefilee, mis oli ikka väga kehva kvaliteediga: 230 EEK!!! Tulge maa peale! Minge linna parimasse restorani (Ammende Villasse) ja nende hinnad jäävad ka Supelsakste hindadele alla. Me teatasime ettekandjale, et meie küll enam sinna tagasi ei lähe. VÄGA HALB TEENINDUS KOMBINEERITULT IMEHINDADEGA KEHVADEST TOITUDEST See kohake taandub iseenesest.