Dagris Abikokk 2010-05-06 15:02:11 |
Tegin täna kiireks magustoiduks kohvikreemi. Sai väga maitsev ja ilus pealekauba :) | |
Liina Abikokk 2010-05-06 22:22:31 |
Tegin täna Kohvi-toorjuustukooki. Mulle väga väga meeldis see kook :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-07 12:28:40 |
Panen endale siia meeldetuletuseks, et täna õhtul tuleb välja loosida kolm Lavazza kinkekomplekti!!! (Hommikul toidupoes meenus ja terve kodutee üritasin närviliselt seda mitte unustada :D :D) | |
Liisi Abikokk 2010-05-07 13:56:36 |
Pille:
Issver - kas tõesti juba kohvi kooskokkamine läbi :o
Mulle tundus, et aega ikka maa ja ilm. Igal juhul jään pöidlas pihus ootama :)
Panen endale siia meeldetuletuseks, et täna õhtul tuleb välja loosida kolm Lavazza kinkekomplekti!!! (Hommikul toidupoes meenus ja terve kodutee üritasin närviliselt seda mitte unustada :D :D) |
|
ErleS Abikokk 2010-05-07 14:04:13 |
Liisi:
Ma ka ehmatasin praegu ära, et kas tõesti juba :) Pean õhtul kähku-kähku pildid üles riputama, mis ma juba paar nädalat tagasi tegin... Pille:
Issver - kas tõesti juba kohvi kooskokkamine läbi :o
Mulle tundus, et aega ikka maa ja ilm. Igal juhul jään pöidlas pihus ootama :)Panen endale siia meeldetuletuseks, et täna õhtul tuleb välja loosida kolm Lavazza kinkekomplekti!!! (Hommikul toidupoes meenus ja terve kodutee üritasin närviliselt seda mitte unustada :D :D) |
|
Netcat Abikokk 2010-05-07 14:37:26 |
Arr. Uh. Mul on veel pildid üles panemata. Loodan, et sa teed seda õhtul hilja :)
Mitte et ma komplektile pretendeeriks, aga pärast on nagu pointless enam midagi üles panna. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-07 14:40:48 |
Oh teid küll :) Vaatasin, et kooskokkamine kuulutati välja 11. aprillil ja auhinnad lubati välja loosida 4 nädala pärast. Teen kalendri lahti - ja üllatus, üllatus - aega tõesti pühapäeva hilisõhtuni ;) Esmaspäeva hommikul asun siis Lavazza kinkepakkide loosimiseni ;) | |
Eeke Kokaõpilane 2010-05-07 14:40:54 |
Lubasin oma teise, rullbiskviidi pildi ka lisada, siin ta ongi Tegelikult läks mul selle tegemisega mõned asjad nihu ja välimus pole kuigi kaubanduslik(osa täidisest suutsid lapsed nahka pista :)), aga maitses kuratlikut hästi ja peaks sobima suurtele kohvisõpradele. Retsept siin http://meieaasta2010.blogspot.com/2010/05/rullbiskviit-kohviga.html | |
Ragne Abikokk 2010-05-07 20:50:51 |
Minu poolt veel üks kohvimaitseline smuuti. Tohutu hea kooslus banaan-kohv-maapähklivõi sobivad omavahel nii hästi. | |
Netcat Abikokk 2010-05-07 22:51:29 |
Siin on siis minu tagasihoidlik panus seni veel piltideta kohviretseptide katsetamisel. Kõigepealt kaks jooki. Apelsinikohv ja baby latte:
"apelsinikohvi" tegin ma enne selle meelega järele proovimist ühekorra ka kogemata, kui hommikul unise peaga apelsinimahla kruusis ootava kohvipuru peale valasin.
Baby latte on päris huvitav, tegu on siis kuumutatud ja vahustatud piimaga, kus eelnevalt on öö läbi kohviube leos hoitud. Maitseb nagu piim, mitte kohv, kuid kohvi aroom on palju tugevam kui tüüpilise Tallinna kohvikute cafe latte oma. Mõtlesin alguses, et olen kole kaval ja kasutan kaunistuseks tavalise kohvioa asemel šokolaadist kohviuba, aga loomulikult vajus see vahust läbi ja läks koheselt põhja. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |