Anu![]() Abikokk 2010-03-02 21:42:23 |
Mulle meeldivad kerged püreesupid.. Teen ilma kooreta või juustuta tavaliselt. | |
Elis![]() Abikokk 2010-03-02 22:05:27 |
Mina just pean püreesupi juures koore või sulajuustu olemasolu väga oluliseks, annab tugevalt maitset juurde. Siukest kergemat varianti ilma nendeta teen vahel ainult lõunaks. | |
Hexy![]() Abikokk 2010-04-23 15:02:15 |
Meie pere suured lemmikud on erinevad kalasupid(tänu kooskokkamise teemale sain nüüd palju retsepte juurde). Kanasupp klimpidega samuti väga meeldib. Püreesupid meie perele ei maitse, vahel ikka teen, aga tavaliselt just 2 aastane pirtsutab. | |
Itakene![]() Abikokk 2010-06-11 13:29:24 |
Minu lemmiksupiks on hapuoblikasupp muna ja hapukoorega :P Igasugu kiireid peedi(püree)suppe teen ka hea meelega. Mehe lemmikuks on vene rahvusest sõbra ema tehtud korralik vene borš. | |
Redfox![]() Abikokk 2010-06-11 15:34:28 |
redfox teeb suppi vahel tomat+tomatipasta+küüslaugupulber+oliivõli+garam masala+sibul+suvikõrvits. või selge supp rohke aedvilja ja kuivatatud selleriga. rooskapsas ja rohelised oad sees. või magusapoolne kalasupp piimaga, rohkelt porgandiga. too põdrakanepi-kruubisupp mida vahepeal 2 nädalt sõin oli päris hea. vürtsikas ja meega hernesupp. ja 3 eri kala seljanka (pole ammu saanud lubada :-(() piima-juurviljasupp mustikasupp klimpidega (TOO PÕLEM´TE KISSELL!!!) lihtsalt aedviljapuljong riisiga või riisinuudlitega värskekapsasupp kaalika-oasupp /hautis ja seenepüreesupp. eriti püreestada ei viitsi. EKA kohvik pakkus head brokolipüreesuppi aga see on history. lillkapsast supistada ei armasta, rohkem niisama hautada. hapukapsast teen pigem salati. mida enam iial ei kasuta: läätsed supi sees. rõveduse tipp. üldse on nad õudsed. ÕUDSED. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-06-12 08:27:38 |
Redfox:
Aga mulle läätsed maitsevad. Väga. Supi sees (seda nii püreestatult või niisama), salatina, hautises. Kodus hetkel olemas rohelised Puy läätsed, punased läätsed, mustad Beluga läätsed ja kahte sorti pruune läätsi. :P
mida enam iial ei kasuta: läätsed supi sees. rõveduse tipp. üldse on nad õudsed. ÕUDSED. |
|
Tziiki![]() Abikokk 2010-06-12 10:09:15 |
Pille:
ja talvel külmaga pole midagi soojendavamat kui tummine läätsesupp killukese ingveriga...mmm :) Redfox:
Aga mulle läätsed maitsevad. Väga. Supi sees (seda nii püreestatult või niisama), salatina, hautises. Kodus hetkel olemas rohelised Puy läätsed, punased läätsed, mustad Beluga läätsed ja kahte sorti pruune läätsi. :Pmida enam iial ei kasuta: läätsed supi sees. rõveduse tipp. üldse on nad õudsed. ÕUDSED. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Spiidi![]() Abikokk 2010-06-12 11:57:58 |
Tziiki:
Nõustun :)
Pille:
ja talvel külmaga pole midagi soojendavamat kui tummine läätsesupp killukese ingveriga...mmm :)Redfox:
Aga mulle läätsed maitsevad. Väga. Supi sees (seda nii püreestatult või niisama), salatina, hautises. Kodus hetkel olemas rohelised Puy läätsed, punased läätsed, mustad Beluga läätsed ja kahte sorti pruune läätsi. :Pmida enam iial ei kasuta: läätsed supi sees. rõveduse tipp. üldse on nad õudsed. ÕUDSED. |
|
Meringue![]() Abikokk 2010-06-12 14:02:51 |
Mul oli aastaid kerge supi-põlgus. Ei mõistnud ma, miks peaksid mu kapsas ja kartul vees hulpima, kui neist saaks hoopis parema ühepajatoidu :P eriti vihkasin neid õliloike supil. See aga muutus, kui pidin kunagi varajases teismeeliseeas natuke pikemat aega haiglas olema. Seal sain esimest korda elus maitsta püreesuppe, mis mulle kohe jube hästi istusid (rääkige veel halvast haiglatoidust :D). Edaspidi hakkasingi aina enam kohvikutes/restoranides neid tellima ja siis ka ise katsetama. Püreesuppe on jube hea valmistada ka nende lihtsuse tõttu. Sobib kasutada kas või külmutatud köögivilju. Lisades nt kotile külmutatud brokkolile paar tükeldatud kartulit, vett, törtsu koort, ürte ja meelepärast juustu, saab vägagi meeldiva tulemuse. Uus lemmikavastus on porgandisupp - kuumutan potipõhjal natuke küüslauku ja porrut, lisan ka paar tükeldatud porgandit ja natuke vett (mida hiljem vajadusel juurde lisan). Maitsestan puljongipulbriga ja vastavalt tujule ning kui pogand pehmeks keenud, püreestan ära ja naudin. :) | |
Martiina Abikokk 2010-09-20 20:23:18 |
Meie pere uus üks lemmiksuppidest: Kõrvitsapüreesupp, mida kergelt muskaatpähliga maitsestatud. Eriti meeldis mehele :)
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |