Kirsike Abikokk 2011-02-28 18:53:53 |
Pille:
Solarises on ka nii umbes kolm nädalat veriapelsinid müügil olnud, algul olid väga head, magusamad kui Stocki omad. Nüüd viimane nädal pole seal käinud, istun haigete lastega kodus.
Zapxpxau:
Oi, aitäh, Zapxpxau! Saadan Kristjani homme vaatama!Pille:
Stockist ostsin reedel veriapelsine. Neid on seal müüdud juba kuu aega vist, sest kui isa käis veebruari alguses tõi ka mulle kilo veriapelsine. Olid natuke hapupoolsed, aga ilusad iseenesest.Ma just tahtsin foorumis uurida, et kas keegi punaseid apelsine on näinud- ma niiiiiiiii igatsen neid. Kurb, et kvaliteet kehv on. Stockmannis müüdi paar aastat tagasi imemaitsvaid Sitsiilia päritolu punaseid apelsine, nii tahaks jälle :P |
|
ErleS Abikokk 2011-02-28 19:46:48 |
Kirsike:
Mina olen ka Stockmannist juba mõnda aega ostnud. Eelmine aasta ostsin veriapelsine just Solarisest märtsikuus, seal olid kõige soodsamad ja ilusamad, aga praegu pole üldse Solarisse sattunud. Pille:
Solarises on ka nii umbes kolm nädalat veriapelsinid müügil olnud, algul olid väga head, magusamad kui Stocki omad. Nüüd viimane nädal pole seal käinud, istun haigete lastega kodus.Zapxpxau:
Oi, aitäh, Zapxpxau! Saadan Kristjani homme vaatama!Stockist ostsin reedel veriapelsine. Neid on seal müüdud juba kuu aega vist, sest kui isa käis veebruari alguses tõi ka mulle kilo veriapelsine. Olid natuke hapupoolsed, aga ilusad iseenesest. |
|
Netcat Abikokk 2011-02-28 23:12:24 |
ErleS:
Ma ei tea, kas need on needsamad veriapelsinid mida siin mõeldakse, aga Stockis on juba detsembrikuust 'Moro' sordi apelsinid, lisaseletusega 'mahlaapelsinid' müügil. Ma seni arvasin, et veriapelsin on üleni ühtlaselt punane, aga need on seest kollase ja punase kirjud (fileerituna väga ilus!). Ja kui nad neil parasjagu vanaks pole läinud, siis on need parima maitsega apelsinid üldse, mida ma saanud olen, ei nimetaks küll hapuks. Väliselt nägid välja umbes samasugused nagu need mis Sollis olid. Äkki ongi sama sort. Kirsike:
Mina olen ka Stockmannist juba mõnda aega ostnud. Eelmine aasta ostsin veriapelsine just Solarisest märtsikuus, seal olid kõige soodsamad ja ilusamad, aga praegu pole üldse Solarisse sattunud.Pille:
Solarises on ka nii umbes kolm nädalat veriapelsinid müügil olnud, algul olid väga head, magusamad kui Stocki omad. Nüüd viimane nädal pole seal käinud, istun haigete lastega kodus.Oi, aitäh, Zapxpxau! Saadan Kristjani homme vaatama! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
ErleS Abikokk 2011-03-01 08:59:27 |
Netcat:
Just neid ma olengi ostnud. Mulle ka maitselt väga maitsevad. Lisaks mõnusalt mahlased, mitte kuivad, nagu vahel teiste apelsinidega juhtub. ErleS:
Ma ei tea, kas need on needsamad veriapelsinid mida siin mõeldakse, aga Stockis on juba detsembrikuust 'Moro' sordi apelsinid, lisaseletusega 'mahlaapelsinid' müügil. Ma seni arvasin, et veriapelsin on üleni ühtlaselt punane, aga need on seest kollase ja punase kirjud (fileerituna väga ilus!). Ja kui nad neil parasjagu vanaks pole läinud, siis on need parima maitsega apelsinid üldse, mida ma saanud olen, ei nimetaks küll hapuks. Väliselt nägid välja umbes samasugused nagu need mis Sollis olid. Äkki ongi sama sort.Kirsike:
Mina olen ka Stockmannist juba mõnda aega ostnud. Eelmine aasta ostsin veriapelsine just Solarisest märtsikuus, seal olid kõige soodsamad ja ilusamad, aga praegu pole üldse Solarisse sattunud.Solarises on ka nii umbes kolm nädalat veriapelsinid müügil olnud, algul olid väga head, magusamad kui Stocki omad. Nüüd viimane nädal pole seal käinud, istun haigete lastega kodus. |
|
Kirsike Abikokk 2011-03-01 09:37:56 |
Netcat:
Stockist ostan jah neid, aga mulle on sattunud hapukamad. Ma ei ütleks, et liiga hapud, lihtsalt Solarise omad olid veidi magusamad. Solarise omad olid ka rohkem punased. Aga Solarises oli nimeks litsalt punane apelsin (kui mu mälu ei peta).
Igatahes ostaks mõlemaid. :)
Ma ei tea, kas need on needsamad veriapelsinid mida siin mõeldakse, aga Stockis on juba detsembrikuust 'Moro' sordi apelsinid, lisaseletusega 'mahlaapelsinid' müügil. Ma seni arvasin, et veriapelsin on üleni ühtlaselt punane, aga need on seest kollase ja punase kirjud (fileerituna väga ilus!). Ja kui nad neil parasjagu vanaks pole läinud, siis on need parima maitsega apelsinid üldse, mida ma saanud olen, ei nimetaks küll hapuks. Väliselt nägid välja umbes samasugused nagu need mis Sollis olid. Äkki ongi sama sort. |
|
Kärt Abikokk 2011-03-01 18:27:02 |
Mina ostsin veriapelsine Sadama Rimist, olid magusad ja maitsvad. | |
Netcat Abikokk 2011-03-04 19:11:34 |
Löfbergsi lilla oli eile Selveris 54 krooni partnerkaardi omanikele. Tavaline ja presskannu.
Lisaks on Selveris järjekordselt päevad, ja kas tänu sellele või muidu keskmisest enam mainimistväärt pakkumisi. Samuti erakordselt lai vastlakuklite valik, kes ise ei viitsi teha, sh mitu päris vahukoorega varianti. Päris naljakas on neid kõrvuti letis vaadata võltsvahukoorega kuklitega, vahe on kohe näha. Proovisin Vertigo omi. Päris head olid, mitte liiga magusad, kõvasti moosi sees. Kallid muidugi.
Et siis pakkumistest, Exquisa toorjuustud, need kandilised, kõik 1€
Oskari naturaalne kaelakarbonaad 1€
Arriba šokolaadipulgad 1€ (tegelt ei mäleta, mis nende endine hind oli, aga tundub siiski soodne?)
Farmi kohukesed, need naturaalsed - 0,25€
Bonduelle herneste minipurk - 0,50€
Felixi pastakaste köögiviljadega 1€
Finncrispi näkileivad 1€ - vist mitte kõik sordid, mina nägin väljapanduna küüslaugu, rukki ja mitmevilja omi
kaardiomanikele on soodus ka Rannamõisa suitsutatud kalkunifilee (viilud)
Mündiga kakaod tõesti ei olnud, see-eest on müügile tulnud kodumaine öko-viljakohv, tavaline ja kibuvitsalisandiga. Miskipärast on see pakitud purki nii et kolmandik purki on jäetud tühjaks. See nüüd mahekaubamüüjatest küll kena ei ole, selline pakendi raiskamine.
Paprikad on Järve Selveris endiselt pehkinud ja ainus tõsiseltvõetav tomatisort on Maroko päritolu kirssploomtomatid kolmnurkses karbis. Ja Hagari tume ciabatta on juba mitmendat korda õhtuti otsas, grr. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2011-03-14 23:46:12 |
Jaa laadapäevad on vist otsas või kohe saavad, aga nüüd on Löfbergs Lila filtri- ja pressikohvi 54.61 krooni Maximas, ja saagu siis seekord ka eurohind kirja, see teeb 3.49.
Vanasti oli see soodushind mäletamistmööda 45 krooni, niiet 10 krooni on kohv kallimaks läinud. Mitte katastroofiline.
Lisaks on Maximas soodne varajane kartul (Marokost vist), lehtsalat, kiivid ja kalkunikintsu hakkliha, Bonduelle herne- ja punase oa konservid ja poolik Tallinna peenleib.
Kellel on Maxima kliendikaart, sellele võiks huvi pakkuda ka 4U granaatõunamahl 1.87€ ehk 29.26 krooni.
Viimati käisin Kristiine Prismas ja seal oli - ei tea, kas sel nädalal ka veel - väga soodne Saib.
Aga üks asi, mida ma soovisin osta, oli Alma kakaokohupiimakreem väikeses topsis - see on suht uus asi, hoopis teise konsistentsiga kui see suure topsi oma - ja seda neil müügis ei ole.
Üks üldistav tähelepanek veel - banaani hinnad on igal pool mitu krooni langenud. Kuna ma ei usu pöördelisse läbimurdesse banaanikatku vastases võitluses viimase kuu jooksul, siis järeldan, et vahepealsel banaanihinna rekordilisel tõusul oli banaanikatkuga suhteliselt vähe tegemist. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-15 08:07:13 |
Netcat:
Kas seal on remont lõppenud? Ei ole kodupood, aga lihtsalt meenus see nende "veidi" pikaleveninud remondisaaga :D
Viimati käisin Kristiine Prismas ja seal oli - ei tea, kas sel nädalal ka veel - väga soodne Saib. Aga üks asi, mida ma soovisin osta, oli Alma kakaokohupiimakreem väikeses topsis - see on suht uus asi, hoopis teise konsistentsiga kui see suure topsi oma - ja seda neil müügis ei ole. |
|
Netcat Abikokk 2011-03-15 09:47:00 |
Pille:
Ma ei ole päris kindel. Igatahes külmunud kaupade osakond oli seekord olemas, meenub. Mingi Prisma spämm tuli mulle ka ja seal on öeldud: "Meil on ääretult hea meel teatada, et märtsi teises pooles saab valmis täielikult uuendatud Kristiine Prisma".
Aga sel aastal on remondis Sikupilli Prisma, niiet Prisma-sõpradele saaga jätkub :) Kas seal on remont lõppenud? Ei ole kodupood, aga lihtsalt meenus see nende "veidi" pikaleveninud remondisaaga :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 > >> |