Netcat Abikokk 2011-02-23 19:04:41 |
Pisi-Pisi:
Tean'd ühtigi, ei taha nõnna labast nalja küll teha, aga vähemalt ühel kaubanduskeskusel Tallinnas olid vanasti ühtelugu "suurte kottide päevad"... Selle kohta võib öelda, et kaubandus on naissoost - pidevalt on mingid "päevad" :P Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-02-23 20:50:40 |
Täitsa purskasin naerma kohe.. *IRW* | |
Aaloemahl Abikokk 2011-02-23 21:48:01 |
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis oli Konsumis LL soodukaga just. | |
Fre Abikokk 2011-02-23 22:43:54 |
Netcat:
See mõnekroonine hinnavahe tekkis nt siis kui Nordquist oli Stockmannis soodukaga a la 70-72 eek ja LL samal ajal norm hinnaga miskit 65+. Kusjuures ausalt öeldes pole enam tõesti vahet kas on 65 või 85, üks kallis kõik... Millal Nordquistiga on LL-l olnud paarikroonine hinnavahe, mina ei kujuta ette, allahindlusi Nordquistile olen aga näinud ainult Stockmannis. see allahindlus siis tähendas et tal oli endine hind nagu aastaid tagasi ehk kusagil 70 krooni ehk, muidu on vist paarkümmend krooni kallim. Mina võtaks elustoitu teemal kus on Nordquisti kohv kõige odavam. Mõned aastad tagasi ostetigi meie peres ainult seda, aga hinna tõustes tuli mingi suvalise LL/Gevalia peale ümber profileeruda. |
|
Netcat Abikokk 2011-02-23 23:02:56 |
Vaatlesin just täna õhtul Selveris hinda, et sinine Nordquist oli 82 eek ja lisaks on müügile tulnud uus Nordquisti sort, tume röst spetsiaalselt presskannu jaoks, selline presskannu pilt on pakil, see on veel kallim, oli vist 95 eek. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2011-02-28 16:37:07 |
Solarises on Harboe(?) plastpudelimahladest apelsini ja ananassi omad soodsa hinnaga. Kroonides vist 26 midagi. Firefly energiajookide 2 ühe hinnaga pakkumine on läbi. Müügile on tulnud punased apelsinid (varem pole seal poes täheldanud), aga kvaliteet oli vilets. Ka paprikad on neil järjekordselt tohletanud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-28 16:42:18 |
Netcat:
Ma just tahtsin foorumis uurida, et kas keegi punaseid apelsine on näinud- ma niiiiiiiii igatsen neid. Kurb, et kvaliteet kehv on. Stockmannis müüdi paar aastat tagasi imemaitsvaid Sitsiilia päritolu punaseid apelsine, nii tahaks jälle :P
Müügile on tulnud punased apelsinid (varem pole seal poes täheldanud), aga kvaliteet oli vilets. |
|
Inbetween Kokaõpilane 2011-02-28 16:53:28 |
Kohvi suhtes on jah... hinnatõus mõjutanud mind vähemalt kirjade poolest ökot ostma. Maitseb ka. | |
Zapxpxau Abikokk 2011-02-28 16:53:43 |
Pille:
Stockist ostsin reedel veriapelsine. Neid on seal müüdud juba kuu aega vist, sest kui isa käis veebruari alguses tõi ka mulle kilo veriapelsine. Olid natuke hapupoolsed, aga ilusad iseenesest.
Netcat:
Ma just tahtsin foorumis uurida, et kas keegi punaseid apelsine on näinud- ma niiiiiiiii igatsen neid. Kurb, et kvaliteet kehv on. Stockmannis müüdi paar aastat tagasi imemaitsvaid Sitsiilia päritolu punaseid apelsine, nii tahaks jälle :PMüügile on tulnud punased apelsinid (varem pole seal poes täheldanud), aga kvaliteet oli vilets. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-28 16:57:40 |
Zapxpxau:
Oi, aitäh, Zapxpxau! Saadan Kristjani homme vaatama!
Pille:
Stockist ostsin reedel veriapelsine. Neid on seal müüdud juba kuu aega vist, sest kui isa käis veebruari alguses tõi ka mulle kilo veriapelsine. Olid natuke hapupoolsed, aga ilusad iseenesest.Netcat:
Ma just tahtsin foorumis uurida, et kas keegi punaseid apelsine on näinud- ma niiiiiiiii igatsen neid. Kurb, et kvaliteet kehv on. Stockmannis müüdi paar aastat tagasi imemaitsvaid Sitsiilia päritolu punaseid apelsine, nii tahaks jälle :PMüügile on tulnud punased apelsinid (varem pole seal poes täheldanud), aga kvaliteet oli vilets. |
|
<< < 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 > >> |