Shiltsa Kokaõpilane 2011-02-07 14:07:03 |
Avastasin netist sellise portaali, kus saab ka hinnavaatlust teha: Nupi. Iga kord, kui poes käid, logid sisse ja sisestad tšeki pealt ostud. Muidugi ei pea sinna kasutajat tegema, aga kui teha, siis näeb isiklikku statistikat ka, nt. kui palju mingil ajal kulutasid või kuidas mingi hind kõikus. Lisaks näeb seal toodete kaupa, kus see asi kõige soodsam on. Ja poodide alt saab vaadata, mis konkreetses poes parajasti soodne on. Kahjuks tundub see hetkel natuke väljasurnud. Võiks uue elu sisse puhuda ja siis saaks adekvaatseid andmeid kah. Ma juba natuke üritasin (: toidupeegeldused.com |
|
Heleen Abikokk 2011-02-07 22:21:36 |
Väga hea, olengi juba tükk aega mõelnud, et peaks kirja panema mõned asjad, sest näiteks avokaadot ostes ma alati mõtlen, et kus odavam oligi :D Ja nii paljude toodetega... Aitäh jagamast! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Netcat Abikokk 2011-02-18 10:31:20 |
Tuli jälle kõvasti spämmi.
Comarketis on eriti odavad Otto ricottapasta ja Balbiino Classicu pooleliitrised jäätisetopsid.
Rimis on märkimistväärt soodsamalt 4U granaatõunamahl.
Maximas on soodusega Pauligi pruun kohv ja Haljase tatar. See on vist esimene kord peale nn tatrakriisi, kui tatar on kusagil alla hinnatud? Aitäh kaardi omanikele pakub vast huvi ka risotoriiside -30% allahindlus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2011-02-23 13:44:45 |
Maximas on sel nädalal soodne Pauligi Presidendi kohv, kui keegi seda jubedust joob... ja Luunja kurgid, Rannamõisa kalkuni hakkliha, Greenfieldi teepakid ja Atleedi viilutatud juustud.
Tahaks täheldada, et inimesele, kel pole erilist vahet, millist kohvi tarbida, ei tohiks kohvi pidevalt ähvardatav hinnatõus olla veel mingit mõju avaldanud. Praktiliselt igal nädalal on kusagil ketis mõni sort ca 30% alla hinnatud, kui reklaami uskuda. Eelisseisukorras, paistab, on eriti Löfbergsi ja Pauligi pruuni tarbijad, sest neid hinnatakse alla kõige sagedamini.
Kas teie lemmikkohv on sel aastal oluliselt kallimaks läinud? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2011-02-23 16:27:53 |
Netcat:
Mina ostaks eelkõige Löfbergs Lilat aga seda saadanat pole ma küll ammu soodushinnaga näinud, no ok, mõnikord nimetatakse hinda soodsaks aga mumeelest 66 eek pole soodne. Pigem sattun olukorda, kus Arvid Nordquist on LL-ga paarikroonise hinnavahega ja siis ostan juba seda. Ja minumeelest oli see alles äsja kui kohvi soodushind tähendas et hind on ca 30 eek kandis. Niiet paluks mulle live feed (elustoit???) sellest et kus on LL soodushinnaga. Eelisseisukorras, paistab, on eriti Löfbergsi ja Pauligi pruuni tarbijad, sest neid hinnatakse alla kõige sagedamini. Kas teie lemmikkohv on sel aastal oluliselt kallimaks läinud? |
|
Netcat Abikokk 2011-02-23 17:07:46 |
Hm, LL oli just eelmisel kuul sooduspakkumises kusagil :) Eks ta varsti tuleb jälle, kui seekordne Pauligi laine üle läheb.
Ei, seda ma küll ei mäleta, millal kohv 30 eek maksis (Aromi Mokka vist vahel oli sinnakanti, aga kas sel pole ka 100g kergem pakk vms? mingi selline kaalutrikk oli ühe odavama kohvisordiga igatahes). Minu mälestused eelmisest paarist aastast on, et seal 45 kr kandis olid kohvipaki hinnad soodustuse ajal.
Millal Nordquistiga on LL-l olnud paarikroonine hinnavahe, mina ei kujuta ette, allahindlusi Nordquistile olen aga näinud ainult Stockmannis. see allahindlus siis tähendas et tal oli endine hind nagu aastaid tagasi ehk kusagil 70 krooni ehk, muidu on vist paarkümmend krooni kallim.
Mina võtaks elustoitu teemal kus on Nordquisti kohv kõige odavam. Mõned aastad tagasi ostetigi meie peres ainult seda, aga hinna tõustes tuli mingi suvalise LL/Gevalia peale ümber profileeruda. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
ErleS Abikokk 2011-02-23 17:56:42 |
Ma kohvi ei joo, aga vahel on vilksamisi hinnad silma jäänud. Hinnaralli tulemusena olen ka mina märganud, et igasugused Presidendid ja Löfbergs Lilad on tõusnud üsna samasse hinnaklassi mis Arvid Nordquist. Kui varem oli hinnavahe paarkümmend krooni, siis praegu pigem paar krooni. | |
Netcat Abikokk 2011-02-23 18:08:44 |
ErleS:
Nojah, aga neid ei osta ju keegi nagunii "täishinnaga" kui neid iga kahe nädala tagant nagunii jälle alla hinnatakse. See on samasugune nali nagu Yves Rocheri (kes teab, see teab) "sääst 50%" mis sisuliselt ongi toote tavahind, sest ajal, kui see 50% ei kehti parasjagu, ei telli toodet keegi. Ma kohvi ei joo, aga vahel on vilksamisi hinnad silma jäänud. Hinnaralli tulemusena olen ka mina märganud, et igasugused Presidendid ja Löfbergs Lilad on tõusnud üsna samasse hinnaklassi mis Arvid Nordquist. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
ErleS Abikokk 2011-02-23 18:26:05 |
Netcat:
Seda küll :) Praegu kipubki väga paljude toidukaupadega nii olema, et pidevalt on kampaania. Samuti on iga natukese aja tagant kauplustes erinevad müügiaktsioonid - kui laadapäevad saavad läbi, läheb paar nädalat mööda, kuni riiulite vahele ilmuvad uued kastid ja hakkavad pihta mingid hulgipäevad jne, jne. ErleS:
Nojah, aga neid ei osta ju keegi nagunii "täishinnaga" kui neid iga kahe nädala tagant nagunii jälle alla hinnatakse. See on samasugune nali nagu Yves Rocheri (kes teab, see teab) "sääst 50%" mis sisuliselt ongi toote tavahind, sest ajal, kui see 50% ei kehti parasjagu, ei telli toodet keegi.Ma kohvi ei joo, aga vahel on vilksamisi hinnad silma jäänud. Hinnaralli tulemusena olen ka mina märganud, et igasugused Presidendid ja Löfbergs Lilad on tõusnud üsna samasse hinnaklassi mis Arvid Nordquist. |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2011-02-23 18:55:09 |
Selle kohta võib öelda, et kaubandus on naissoost - pidevalt on mingid "päevad" :P Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> |