Zapxpxau Abikokk 2011-03-15 12:19:47 |
Teadupärast EU langetas paar nädalat tagasi banaanide tollimakse päris tunduvalt, ju sellest siis see hinnalangus, kuigi ma ise olin 99% skeptiline, et vaevalt nüüd vahendajad hinda seepärast langetama hakkavad, aga ju ma alahindasin neid. | |
Netcat Abikokk 2011-03-15 15:44:11 |
Minuarust see uudis tollimaksude langetamisest tuli esimest korda just siis, kui meil hinnad _tõusid_. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2011-03-17 21:25:12 |
Netcat:
Kristiine Prisma remont on lõppenud ja hoonel on suur silt "vabandame mugavuse pärast" :D
Inimesed on vist seal käimise harjumuse ära kaotanud, eile oli seal tipptunnil palju ruumi ja ei mingeid kassajärjekordi. Pille:
Ma ei ole päris kindel. Igatahes külmunud kaupade osakond oli seekord olemas, meenub. Mingi Prisma spämm tuli mulle ka ja seal on öeldud: "Meil on ääretult hea meel teatada, et märtsi teises pooles saab valmis täielikult uuendatud Kristiine Prisma".
Aga sel aastal on remondis Sikupilli Prisma, niiet Prisma-sõpradele saaga jätkub :)Kas seal on remont lõppenud? Ei ole kodupood, aga lihtsalt meenus see nende "veidi" pikaleveninud remondisaaga :D Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merilin Abikokk 2011-03-18 08:12:51 |
Tiina:
:D:D Kristiine Prisma remont on lõppenud ja hoonel on suur silt "vabandame mugavuse pärast" :D Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2011-03-18 13:06:55 |
Muide nüüd läheb remonti ka Kadaka Selver, kes on pikaajalise piinamise asemel valinud strateegiaks remondi ajaks uksed hoopis kinni panna. Kiirustagu, kes tahab, sest parasjagu müüakse poodi tühjaks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Silx Abikokk 2011-03-18 13:48:08 |
Kuuldavasti on Prismad suutnud ära kaotada gluteenivabad jahud.... Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Köögikatake Abikokk 2011-03-18 17:51:21 |
Silx:
Paar nädalat tagasi Lasnamäe Prismas küll oli :/
Kuuldavasti on Prismad suutnud ära kaotada gluteenivabad jahud.... |
|
Silx Abikokk 2011-03-19 22:04:28 |
Njaa.. eile läksime sinna.. ja seal olid pooled riiulid tühjaks korjatud.. teevad mingeid muudatusi.. Lasnamäel Selveris ka pold :( Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2011-03-23 19:39:15 |
Löfbergis lilla 3.45€ Säästus, 3.39€ (53 eek) Selveris.
Säästus ja Maximas banaanid 1.19€
Prismas Hellmansi majoneesil soodukas, arvan et väärib mainimist, kuna pikka aega pole kusagil selle soodukat olnud ja tasapisi tuleb munadeorgiaks valmistuda.
Järve Selveris on kohale veerenud hooajaline maasikamüügilett, maasikad olid küll II sordi omad millegipärast. Müügil ka vaarikad, kilohind oli vist 345 eeku. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Nessy Kokaõpilane 2011-04-02 23:59:39 |
Minu jaoks oli päris šokk täna keskturul vasikaliha kg hind (11.50€), pole vist euroajal ostnudki. Aga ei suutnud vastu panna ja väikese tüki siiski ostsin. | |
<< < 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 > >> |