RIISIDESSERDID JA MAGUSAD KÜPSETISED (Kokkame koos # 23)

Eva
Abikokk
2010-01-21 12:35:30
Andra:
Võtsin ka riisimagustoitude valmistamise ette. Alustuseks tegin riisi-kohupiimakooki vaarikatega. Väga maitsev tuli, kadus nagu muti auku!:) Kasutasin riisihelbeid, mida enne leotasin jogurtis nii kaua kuni tekkis puder.
Andrale suured tänud maitsva koogi eest. Üks minu uus lemmik, seda sai juba kaks korda tehtud! Retsept siin.

http://www.perenaine.ee/

Zoozi
Abikokk
2010-01-21 23:43:48
Täna maiustamiseks tehtud marsikook.

Zoozi tegemised

Kokkamas95
Abikokk
2010-01-23 16:23:35
Olen teinud magusaid riisiputre: vürtsikas riisipuder mandlite ja kaneeliga ja jõhvika-riisihelbepuder Kui kaua see kooskokkamine kestab? :)

http://kokkamas95.blogspot.com/

Marju
Abikokk
2010-01-23 16:56:07
Risalamande on tõesti väga maitsev (kuigi riisipudru keetmises olen absoluutselt küündimatu) kahjuks aga pole üldse innustav selliseid magusroogasid valmistada, kui laps isegi sellise maitsva asja peale nägusid teeb :(
Kirsike
Abikokk
2010-01-23 18:34:55
Marju:
kahjuks aga pole üldse innustav selliseid magusroogasid valmistada, kui laps isegi sellise maitsva asja peale nägusid teeb :(
Sama siin :( tegin kahte riisimagustoitu ja tõesti head olid, lapsed võtsid ainult paar ampsu ja teatasid, et riisi nad magusana ei söö :( Ärahellitatud jõmpsikad :(

Lindude toitmine

Nämmu
Abikokk
2010-01-23 18:57:56
Tegin eile Gotlandi ahjupannkooki, täitsa huvitav, meeldis. Ja külla tulnud väikesed lapsed pistsid ka isukalt. Aga noh, nad vist söövad absoluutselt kõike ning kõhud olid tühjad.

Kaie

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-23 20:23:25
Kokkamas95:
Kui kaua see kooskokkamine kestab? :)
No nädal-kaks veel, siis kuulutan uue teema välja. Aga ega teemad ei aegu, siia võib ka edaspidi riisidesserte postitada!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dagris
Abikokk
2010-01-24 02:09:51
Tore teema, tegin üks päev mustika-riisikooki piparkoogisel põhjal. Kindlasti püüan midagi veel teha :)

Sööme silmadega

Andra
Kokaõpilane
2010-01-24 19:13:55
Proovisin vahepeal riisi-maasikatarretist. Kahjuks ei jätkunud maasikakastme tegemiseks enam maasikaid. Marjad on ootamatult külmast otsa saanud... Mina ja laps sõime isuga, meie peres on hoopis issi see, kes on ära hellitatud ja ei söö riisi magusas variandis. Tegin ka kookosriisi kuhjakesi. Põhimõtteliselt on tegu vanade heade kookosküpsistega, lihtsalt riisi lisandiga. Minu arvates sobivad riis ja kookos nii hästi kokku, täiendavad üksteist väga hästi :) Siis tegin veel riisi-kakaokreemi. Sõime ahjusooja kodusaia ja piimaga. Maitselt meenutas natuke tumedat mannaputru või kakao-kohupiimakreemi. Hea meelega oleks ka mustsõstramoosi peale tilgutanud, aga missa teed, otsas! Ja hetk tagasi võtsin ahjust riisi-kohupiimakoogi, seekord mustikatega, sest vaarikad samuti otsas. Peab minema vanaema varude kallale ;)

http://pliiditaga.blogspot.com

Mari-Liis
Abikokk
2010-01-24 21:16:44
Tegin riisikoogi Jamie Oliveri torta di riso ainetel (Itaalia-raamatust): Põhjaks muretainas. Kate on piimas hautatud risotoriis, maitseks sidrunimahl, riivitud apelsini- ja sidrunikoor, Jahutatud risotosse segasin kaks vahustatud muna. Kook oli ahjus 20 minutit, põhi eelküpsetatud. Maitses täitsa mõnus, natuke jäi minu jaoks seest kuivaks. Vaniljekaste ja maasika toormoos tegid asja õnneks palju paremaks :) Pildile jäi ka pisike abistav käsi, mille omanikule kook väga maitses.

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>