Kardemon Abikokk 2010-01-16 00:09:33 |
Ma tegin eriti lihtsa riisimaiuse. Loodan, et see klassifitseerub ikka siia alla... Et siis paisutatud riisileib šokolaadis. :)
Muidu meeldib riisipuder mandlite-rosinatega... aga kuna see keeb teistest putrudest ikka oluliselt kauem, siis hommikusöögiks teen harva... Riisihelveste maitse ei meeldi. Äkki olekski asjakohane küsida- Kui kaua keeb pudruriis? Pole tulnud pähe poes uurida pakendilt... http://kardemon.blogspot.com |
|
Tziiki Abikokk 2010-01-16 05:26:06 |
Kardemon:
Veski Mati pakil on mu meelest lausa 40 min kirjas-aga ma pole küll nii kaua keetnud, olen umbes 30 min hakkama saanud...aga ma pole muidugi väga suurt kogust korraga teinud ka Muidu meeldib riisipuder mandlite-rosinatega... aga kuna see keeb teistest putrudest ikka oluliselt kauem, siis hommikusöögiks teen harva... Riisihelveste maitse ei meeldi. Äkki olekski asjakohane küsida- Kui kaua keeb pudruriis? Pole tulnud pähe poes uurida pakendilt... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Frieda Abikokk 2010-01-16 16:06:08 |
Mina tegin Oma Maitse retsepti järgi riisipudrust ja brüleekreemist inspireeritud riisibrüleekreemi. Pildil olevad tähtviljad ja granaatõunaseemned on mõnevõrra eksitavad :P, roas endas on hoopis mustad sõstrad ja vaarikad. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-01-16 16:39:33 |
Mina olen see nädal valmistanud rosinatega riisiputru (retsept nami-namist) ja riisi-laimikooki | |
Andra Kokaõpilane 2010-01-16 19:38:23 |
Võtsin ka riisimagustoitude valmistamise ette. Alustuseks tegin riisi-kohupiimakooki vaarikatega. Väga maitsev tuli, kadus nagu muti auku!:) Kasutasin riisihelbeid, mida enne leotasin jogurtis nii kaua kuni tekkis puder.
http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-01-16 22:04:33 |
Tegin täna õhtul käepärastest toiduainetest omaloomingulise pudingilaadse desserdi: kogused said sellised: 3 dl piimaga keedetud külma riisihelbeputru 200 ml 35%-list koort (vahustasin) 100 g mõru šokolaadi (sulatasin) Segasin omavahel ja hoidsin külmas tunnikese. Sõime mustsõstramoosist tehtud kastmega. Väga maitsev! | |
Reglisse Abikokk 2010-01-17 12:12:55 |
Tehtud Maru kollase ploomi riisikooki (minu puhul siis aprikoosi riisikook), v?ga maitsev tuli kuid aprikoosid j?id natuke liiga hapuks. Ei ole muidugi hooaeg ka, tulid teised l?una aafrikast, ning isegi suhkruga ?lepuuderdamisel j?id hapuks. Kuid retsept on hea, ja tegelikult on see sisemine t?idis sisuliselt riz au lait.Pilti sai ka tehtud ehk j?uab kunagi siia ka ?lesse ;) | |
Aire1 Abikokk 2010-01-18 08:34:10 |
Eile valmistasin riisiputru rosinatega, mida sõin täna hommikul ja jäi veel homme hommikuks ka. | |
AnniKaz Kokaõpilane 2010-01-20 22:04:50 |
Riisihelbe kommid (olid ka šhokolaadi glasuuriga aga pildistamise ajaks olid juba otsas.) | |
Liisi Abikokk 2010-01-21 08:48:18 |
Riisisuflee pähklite ja rabarberiga. Algne (õuntega) retsept siin. | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |