Zapxpxau Abikokk 2010-01-28 15:29:39 |
Ma ei armasta ka üldiselt magusat riisi, õhitud riisi ja riisijahu ma siinkohal ei arvesta, sest nende maitse ja tekstuur on midagi muud. Otsustasin end proovile panna ja kookose-riisipuding tundus isegi minu jaoks isuäratav. Võib öelda, et see segu, milles riisi keetsin, oli ise juba nii maitsev, et ega see puding saanudki kehvem tulla. | |
Anita Kokaõpilane 2010-01-28 15:30:50 |
Tegin pannkooke riisijahu ja maisitangudega. Esialgu tuli tainas veidi liiga vedel (kuigi seisis 30 min. kuni maisitang paisus) siis lisasin paar supilusikatäit nisujahu ka. Täitsa mõnusad olid, krõbedamad kui minu tavalised ülepannikoogid. Mais andis veidi magusust vist ka. | |
Kairit Abikokk 2010-01-29 13:13:40 |
Lõpuks jõudsin ka mina siia teemasse sobiva koogi valmis küpsetada. Pilt ja jutt siin. Tänud Pillele, nii vahva on uusi vaatenurki kokandusvallas avastada...no poleks varem selle peale tulnudki, et riis võiks koogi sees käia ;) | |
Zoozi Abikokk 2010-01-29 22:04:06 |
Kaua-kaua plaanis olnud kook.Nüüd oli ka põhjust teha- marja-riisikook.(Koogid 1001 klassikalist retsepti kogu maailmast). Kook oli maitsev.Meeldis nii emale,mehele kui ka külla tulnud sõbrannale.Kõik võtsid teise tüki ka.Värsketest marjadest oleks ilusam jäänud,aga külmutatud marjad sobisid ka, maitset ei rikkunud. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-01-31 15:25:49 |
Hommikul tegin riisivormi kohupiimaga | |
Ragne Abikokk 2010-01-31 19:24:59 |
Mina tegin hommikul riisipudingut valge šokolaadi ja maasikatega. Imehea oli. Laps sõi enamusest ära :) | |
Marit Abikokk 2010-02-01 21:02:20 |
Tegin ka ühe riisikoogi mustikatega, retsept Kiilikeselt, väga mõnus sai, riis sobis kooki väga hästi! | |
Ristl Kokaõpilane 2010-02-02 14:46:25 |
Sain ka üle pika aja aega kooskokata :D Eriti ahvatles mind riisi-šokolaadipuding (Eva pilt oli oluline mõjutaja) ja selle ka tegin.
Riisi kogus tundus alguses kahtlaselt väike, lugesin retsepti ikka väga mitu korda selle aja jooksul, kui riis kees (täitsa piimasupp oli potis!). Õnneks jahtudes läks paksemaks ja see osa, mis säilis järgmise päevani, oli juba päris hea. Ja kuigi kõik sõid ära ja ütlesid, et täitsa hea (eriti see osa, mis järgmisel päeval söödud sai), siis kordamisele see ilmselt ei lähe. Lihtsalt sellel põhjusel, et mul süda tilgub verd, kui hea 70% šokolaad piimaga ära lahjendada...
Ma pakun, et tegelikult saab sellest 8 piisavalt suurt portsjonit. Ablas miisu. |
|
Ragne Abikokk 2010-02-02 20:19:19 |
Mina meisterdasin valmis ühe ilmatuma hea riisikoogi, unustasin aga kogemata pooled ained ja kogused koogi tegemisel täpselt üles kirjutada ning nüüd enam ei mäleta mida kui palju läks. Pole aga ullu, sest reedel plaanis uuesti seda proovida:) | |
õunapuu Abikokk 2010-02-02 20:53:30 |
Tegin kohupiima-riisivormi. Mingit kindlat retsepti ei kasutanud, kuid sai väga maitsev magustoit. | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |