Enely100 Abikokk 2010-01-06 10:00:42 |
Mina tegin siis Veski Mati pudruriisi pakilt järgi Riisi-puuvilja järelroog. Kuidas ma nüüd ütlen. Idee oli mõnus, aga...Esiteks tuli üsnagi magus ja teiseks jäi riis kõvaks natuke. Viimase puhul võib viga minus olla, sest olen enne putru teinud vaid riisihelvestest. Keetsin küll kuni puder oli paks, aga ikka kõva. Pilti pole, sest: 1. Fotoka aku on tühi ja selle laadimise lõpuni ei kavatsenud söögiga oodata. 2. Pole ma siiani teinud kontot ühelegi leheküljele, kuhu enne pildid üles panna, et siis siia linkida. | |
Kiilike Abikokk 2010-01-06 13:12:11 |
Minu üks lemmikuid riisiga tehtud magustoitudest on riisipudru segatuna vahukoorega. Mõnus kui serveerida šokolaadikastmega aga sobib väga hästi ka kisselliga. | |
Lilly_Munster Abikokk 2010-01-06 17:26:02 |
Oi, mulle meeldib flaamide riisipuding (rijstpap) :P | |
Zoozi Abikokk 2010-01-06 23:34:00 |
Tegin täna shokolaadirisotot rosinatega. | |
Liisi Abikokk 2010-01-07 08:58:18 |
Sidrunimaitseline riisikreem, mida serveerisin maasika-rabarberikisselliga | |
Zoozi Abikokk 2010-01-07 23:31:00 |
Jamie Oliveri raamatust "Itaalia" - Torta di Riso ehk Firenze riisitort. Selline mitte eriti magus. Sõime kohupiima-vahukoorekreemiga. Mulle maitses. Teistele enam-vähem. Eks ta natuke ole harjumatu ka (mõnele) :) | |
Tziiki Abikokk 2010-01-08 00:48:20 |
ma jälle genereerisin miski retsepti :D
et siis keedetud täisterariis blenderis püreeks, muna ja muu juurde, peale peotäis mustsõstraid ja valmis ta oligi :)
serveerisin vahukoorepallikestega...sööjad igatahes kiitsid (kook kadus laualt hetkega)...kurdaks niipalju, et natuke liiga madal tuli...sellistel kordadel tuleb jällegi meelde, et hädasti oleks vaja mõnd väikse läbimõõduga ümmargust vormi :/
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-08 07:45:41 |
Lilly_Munster:
Lilly, kas Sul retsept ka on? Ja mille poolest see rijstpap hää ja eriline on?
Oi, mulle meeldib flaamide riisipuding (rijstpap) :P http://farm5.static.flickr.com/4051/4251380818_2c021bc8a6.jpg |
|
Aire1 Abikokk 2010-01-08 08:14:54 |
Ma ei ole eriti riisidessertide fänn aga mine tea kõike võib juhtuda. Eile tegin riisiputru ploomidega. Soojalt eriti ei maitsenud aga külmalt oli väga hea.Olen ainuke kes sööb riisi magusal kujul, tegin pool portsu aga ikka sai palju. Tõenäoliselt saab täna õhtul osa putru pannkookideks. | |
Netcat Abikokk 2010-01-08 14:04:47 |
Mina tegin risalamandet jõulude ajal maal vanemate juures. Emale väga meeldis (ta on üleüldse suur riisipudingi fänn). Mulle endale jäi küll natuke liiga kahvatuks see maitse, isegi kirsikastmesse uputatuna, arvestades roa rammusust. Polnud ju viga, ja isegi korrata võib, aga unistama sellest ei hakka.
Hoopis eri nali oli aga seda õhukese põhjaga potiga elektripliidil keeta. Miski, mida ma olin väga lihtsaks pidanud, võttis lõppkokkuvõttes rohkem aega kui jõulukalkuniga tegelemine ja kõrbes 2x põhja. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |