Heleen Abikokk 2010-01-05 20:01:28 |
Tegin siis õunariisi. Ootused olid suured aga mina sain igatahes pettumuse. Üldse ei meeldinud. Ema ja isa aga kiitsid. Mõtlen, kas üldse blogida sellest või mitte.. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Kiilike Abikokk 2010-01-05 20:25:40 |
Kokkamas95:
Proovisn ära selle magustoidu :) .Hinnang: söödav aga on paremaid võimalusi :(. Kohupiimakogus oli meie jaoks liiga väike või siis riisikogus liiga suur. Lisaks läks 1 dl piima pudru keetmisel juurde.
Vaatasin just, et Selveris on nädala magustoiduks riisivorm kohupiimaga |
|
Ragne Abikokk 2010-01-05 20:33:55 |
Mina ostsin täna sellest teemast lähtuvalt ained ära....nii et kohe kui kaks äsjatehtud kooki ära süüakse, läheb katsetamiseks :) | |
Spiidi Abikokk 2010-01-05 21:13:59 |
Ma olin algselt teema vastu pisut külm, kuna antud teemaga seostusid mulle pigem risalamande taolised pudrused riisimagustoidud ja need ei istu mulle hästi. Kuid :) paisutatud riis on mu suur lammik nii krõbedal rice-krispies kujul, kui paisutatud pehmel kujul. Ning riisihelbed on midahi, mida olen juba tükk aega soovinud koogis ära proovida: Maru kollase ploomi riisikook, asendan ploomid ilmselt millegagi :) | |
Redfox Abikokk 2010-01-05 22:12:15 |
noh võiks ju proovida natuke magusat sushit teha. eks näis. mul on kuivatatud puuvilju ja tumedat šoksi. | |
Tziiki Abikokk 2010-01-05 22:27:01 |
nii...genereerisin siis minagi ühe retsepti...põhiidee oli siis selles, et kasutada täisterariisi muretaigna tegemisel...kui nüüd täitsa aus olla, siis kõige paremini see idee just ei töötanud...taigen sai selline kleepuv, aga veidi muudetud kujul paneks riisi koogipõhjaks teinegi kord, katteks toorjuust+muna. Meespool oli poliitiliselt korrektne (nagu alati) ja kiitis :) ise proovin homme, siis kommenteerin maitset ka
Lisan siis maitsekommentaari ka-põhi oli väga mõnus! hästi mõnusalt niiske ja juurde lisatud mõrumandliessents andis suurepärase maitse...küll aga teeks katte teise-toorjuust on liialt "õrn" sellise tugeva põhja jaoks-teinekord kasutaks teralist kohupiima või ei teeks eraldi põhja ja katet, vaid segaks toorjuustu kohe selle põhjamassiga kokku...aga vägagi nämm oli :)
edit veelkord-võtan sõnad tagasi :) nüüd kui seisnud on ja tahenenud, on see kook ikka super hea...vägagi hästi sobivad kokku see põhi ja kate :P As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Heleen Abikokk 2010-01-06 00:38:44 |
Redfox:
Olen korduvalt sellele mõelnud, sest enamus mu tutvusringkonnas peab mind ogaraks, kui ma väidan, et sushi ei tähenda toorest kala ja riisi :D noh võiks ju proovida natuke magusat sushit teha. eks näis. mul on kuivatatud puuvilju ja tumedat šoksi. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-06 08:23:20 |
Spiidi:
Risalamande on VÄGA mõnus dessert, Spiidi!!! :D
Muide, olen oluliselt täiendanud avalehel olevat riisidessertide nimekirja, tutvuge. Pean tunnistama, et ma olen isegi üllatunud, kui palju toredaid ja ahvatlevaid asju riisist teha saab..
Ma olin algselt teema vastu pisut külm, kuna antud teemaga seostusid mulle pigem risalamande taolised pudrused riisimagustoidud ja need ei istu mulle hästi. Heleen:
Sushi EI tähenda toorest kala, vaid maitsestatud riisi. Kui ma veel näen ETVs vm mõnda profikokka, kes laob vaagnale toorest kala ja räägib sushist (mitte sashimist), siis esitan kaebuse.
Aga see pole selle teema teema :)
Redfox:
Olen korduvalt sellele mõelnud, sest enamus mu tutvusringkonnas peab mind ogaraks, kui ma väidan, et sushi ei tähenda toorest kala ja riisi :Dnoh võiks ju proovida natuke magusat sushit teha. eks näis. mul on kuivatatud puuvilju ja tumedat šoksi. |
|
Tziiki Abikokk 2010-01-06 08:51:11 |
no näed siis...ja mina arvasin, et olen jube innovatiivse ja geniaalse idee peale tulnud kui ühel pühadehommikul külmikus seisvast põltsamaa glögg-ist riisipudru juurde kisselli tegin, aga oh imet ka see retsept on juba leiutatud :) kahju, et ma pilti ei teinud... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Eva Abikokk 2010-01-06 09:11:50 |
Siinsest retseptikogust sai tehtud riisi-šokolaadipudingit. Hästi tummine ja talvine rammus magustoit, soovitan! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |