Tziiki Abikokk 2010-01-08 15:15:11 |
tegin shokolaadiriisi...tuli selline masu magustoit, kuna kodus polnud ei koort ega piima :)
panin hoopis törtsu konjakit, 1 spl kakaod ja 5 trühvlikommi :P
kasutasin pudruriisi seekord ning serveerisin pohlamoosiga
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kirsike Abikokk 2010-01-08 16:29:44 |
šokolaadi-riisipudingut tegin. Mulle maitses. Lapsed proovisid ja ei tahtnud. Tuli välja, et mu lapsed ei taha magusat riisi, isegi riisipudru kujul mitte :( | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-01-08 21:29:56 |
Valmistasin riisikooki õunaga. Väga hea kook, eriti külmalt. | |
Uniquegirl Abikokk 2010-01-08 22:36:05 |
suvel tegin riisi pannacottat Tegin mingi nami-nami retsepti järgi ükskord ka riisi-šokolaadipudingut (ei mäleta, mis retsepti järgi) aga see ei tulnud kõige parem välja. Aga eks selle kuu jooksul proovin veel midagi riisist | |
Aire1 Abikokk 2010-01-09 10:03:39 |
Eile õhtuks küpsetasin pannkooke kus kasutasin riisiputru ploomidega. | |
Triinpvr Abikokk 2010-01-09 17:50:22 |
Ega sellel magustoidul nüüd nime küll ei ole. Aga innustatuna käesolevast kooskokkamisest sai kasutatud riisijahu :D | |
Kessu343 Abikokk 2010-01-10 00:25:16 |
Spiidi:
Proovisin sügisel selle Maru ploomikoogi riisihelvestega ära. Väga maitsev. Selline pehme ja kreemine. Kindlasti võtan ka nüüd midagi ette. Väga hea teema.
Ma olin algselt teema vastu pisut külm, kuna antud teemaga seostusid mulle pigem risalamande taolised pudrused riisimagustoidud ja need ei istu mulle hästi. Kuid :) paisutatud riis on mu suur lammik nii krõbedal rice-krispies kujul, kui paisutatud pehmel kujul. Ning riisihelbed on midahi, mida olen juba tükk aega soovinud koogis ära proovida: Maru kollase ploomi riisikook, asendan ploomid ilmselt millegagi :) |
|
Redfox Abikokk 2010-01-10 07:42:23 |
katsetasin magusa sushiga, pidin natuke zelatiini kasutama ja praegu nad tahkuvad külmakapis eks pärast teen pilti ja siis saate näha. välja näeb küll täitsa vaimukas. tegin ühele veel hurmaast marmelaadikatte ümber, kasutasin ka kurki, kõrvitsat ja porgandit ning riivitud šokolaadi ja külmutatud mustikaid. vabandan ette ma pole kokakunstis eriti käsi peale leivaküpsetamise. panen pärast eriti tillukesed pildid üles et ma tõelisi tegijaid oma toidurüvetamisega ei solvaks. | |
Liisi Abikokk 2010-01-10 13:04:11 |
Krõbedad riisi-šokolaadikuhjad (Nami-namis marsikoogi retsept) | |
Redfox Abikokk 2010-01-10 13:46:42 |
sellised magusad. maitsestamata jogurti, vaniljesuhkru ja zelatiiniga segasin riisi. ümber on sokolaadipuru porgand ja hurmaamarmelaad, peal on kõrvits, greip ja mustikad. väga vabandan kui see gurmaanide silmale liiga ökk välja näeb, siis koristan need pildid ära siit. Ma pole eriti harjunud toiduga katsetama. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |