Lilly_Munster Abikokk 2010-01-10 16:33:20 |
Pille:
RIJSTPAP riisipudinguks tuleb v?tta
1 liiter täispiima
200 g dessert/carolina riisi
vanillikaun
topsike safranit
150 g suhkrut
Piim lasta keema koos vanilli, suhkru ja safraniga. Kookida vanillikaun välja (näiteks vahukulbi abil) ja lisada riis, lasta n?rgal tulel 40 min kaane all podiseda harva segades. Valmis pudingul lasta veel pool tundi potis jahtuda, seejärel kallata segu suuremasse kaussi v?i väikestesse magustoidu kaussidesse. Traditsiooniliselt süüakse pudingit külmalt, kuigi mulle meeldib rijstpap k?ige rohkem leigena. Serveerida pruuni suhkruga, v?ib ka vahukoort juurde segada. Lilly_Munster:
Lilly, kas Sul retsept ka on? Ja mille poolest see rijstpap hää ja eriline on?Oi, mulle meeldib flaamide riisipuding (rijstpap) :P http://farm5.static.flickr.com/4051/4251380818_2c021bc8a6.jpg |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-10 21:38:01 |
Täna ema sünnipäevaks tehtud beseekook. Natuke lihtsustasin. Nimelt ei mahu mul kaks ümmargust põhja korraga plaadile ja samas ei teadnud ma ka, et kas munavalgemass seisab kenasti 45 minutit, kuni esimene põhi küpseb. Tegin siis ühe suure plaaditäie ja lõikasin pärast lihtsalt pooleks. Kenasti kannatas lõigata. Vaarikaid mul polnud. Panin mustikaid ja punaseid sõstraid. Hästi mõnus kook oli. Külalised ka kiitsid :) | |
Martiina Abikokk 2010-01-11 21:01:08 |
Tegin riisijahu kasutades mustikatega ahjupannkooki. Sõime koos enda tehtud jäätisega, maitses väga hea. | |
AnniKaz Kokaõpilane 2010-01-13 11:00:51 |
Ma seekord võtsin ka osa kokkame koos ühis tegemistest. Magusat riisi polnud varem teinud ja üllatusin positiivselt. Arvasin varem, et magusad riisidesserdid on igavad. Eksisin. Otsisin netist küll sobivaid retsepte aga kui tegema hakkasin siis ikkagi improviseerisin. sidruni-maasika riisikreem ja riisipuding ahjus | |
Marju Abikokk 2010-01-13 12:45:39 |
Pole midagi päris käed rüpes istunud. Tegin Risalamande´i, aga tegelesin samas ka muude asjadega ja kirsimoos oli teises linnas. Aga kuna oli lootustandva magusroaga, teen varsti uuesti ja korralikult. | |
Nämmu Abikokk 2010-01-13 21:56:40 |
Mina katsetasin riishelbepudrust, jogurtist, vahukoorest ning konservananassist magustoitu "Ananassiunelm" Retsept mingist vanast voldikust. Maitse oli väga hea. Kaie |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-13 22:04:43 |
Tegin piparmündi-riisikomme. Mõnusad ja mitte väga magusad. Lastele ka maitses. | |
Liisi Abikokk 2010-01-13 22:26:06 |
Riisitarretis maasikakastmega. Riisitarretis üksi just erilist maitseelamust ei andnud, kuid maasikakastmega oli siiski väga hea. Retsept siin. | |
Andra Kokaõpilane 2010-01-14 14:54:39 |
Sain nüüd üle pika pika aja jälle internetti ja ennäe, nii tore teema. Olen suur riisisõber ja asun kohekohe siis riisimagustoitude kallale... Olen kunagi teinud riisi-vaarika vahtu, see maitses küll väga hästi.
Leidsin Pille poolt pakutavatest retseptidest ka juba endale meelepäraseid :) http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Ragne Abikokk 2010-01-15 00:25:28 |
Minul valmis paisutatud riisist ülimaitsev maiustus- šokolaadi-maapähkliruudud Plaanis järgmine nädal uuesti teha. | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |