Sirliiz
Abikokk 2010-02-28 21:23:35 |
Õhtusöögiks valmis metskitselihast pajaroog. Kasutasin purustatud tomateid ja pool purki miskit vene päritolu pommuadžikat retseptis nõutud köögiviljadega tomatikastme asemel. Puljongit ei lisanud ja ühest tšillipiprast oli ka minu arust küll. Pärlsibulaid sai ka pisut enam hautisse. Kõrvale keedetud riis. Magustoiduks punase- ja mustasõstra kissell kohupiimaga. Kissellitegu oli mul esmakordne ja päris hea juhtus tulema. Vähe lahjam magustoit kui kook siiski :) | |
Liisi
Abikokk 2010-02-28 21:27:22 |
Õhtusöögiks Nigella mughlai kana mulle serveeritud riisiga, meespoolele praekartuliga. Magusaks grillitud ananassi lõigud, osa pipra-suhkruseguga ja osad kookoshelvestega, serveeritud koos vaniljejäätisega. Kookoshelvestega maitses rohkem. | |
Zoozi
Abikokk 2010-02-28 22:58:07 |
Nädalavahetus möödus vanemate poiste sünnipäevade tähistamisega. Menüü oli laste valitud. Süüa sai viineripirukaid, juustuküpsiseid, suhkrukringleid, pitsasaiakesi, kohupiimakooki, lihapallikesi, kamapallikooki, kurki, porgandit, dipikastet, erinevaid puuvilju, jäätist, shokolaadi, küpsisetorti. Õhtuks sooviti kodus veel kana poolkoibasid ja kartuliputru, mida härrad siis ka said :) Nüüd tahaks midagi kerget, suppi või kala. Magada sooviks ka, aga leivad ahjus.... | |
Seenekas
Abikokk 2010-03-01 12:58:16 |
Ei ole üldse lõbus olla haige! Külmkapp hakkab ka tühjaks saama ja toidutegemine on ainus asi, millele keskenduda suudan, mis rõõmu pakub ja mida teha jaksan.
Laupäeval küpsetasin leiba ja tegin kahte sorti majoneesiküpsiseid. Siis küpsetasin ühe teistmoodi hapukoorekoogi.
![]()
Pühapaeval tegin hapukapsaga täidetud kana. Jälle sellise, kus luud enne seest välja võetud on. Tuli päris toreda maitsega, aga teise täidisega meeldis rohkem.
![]()
![]()
![]()
Täna vaatan alles lakke ja panen kohe ahju rosinaleiva ja veel ühe samalaadse hapukoorekoogi. Eelmine sai kahtlaselt ruttu otsa. Siis ootan edasi, et hakkliha lõpuks lahti sulaks ja hakkan pelmeenene tegema. |
|
Elis
Abikokk 2010-03-01 18:08:31 |
See haiguselaine, mis kõikjal levib on minuni ka jõudnud. Toit õnneks läheb veel alla, seega õhtuks valmis peedirisoto sinihallitusjuustuga. Mõlemad sõime isukalt, minu üllatuseks isegi meeslemmik - rohke juustuga. Magusaks tuleb marjakissell kohupiimakreemiga.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-01 18:33:34 |
Seenekas:
Sama siin :( Tänane noos - paar ampsu banaani ning kaks õhukest näkileiba, lisaks veidi ürditeed. Õnneks ei pea muretsema kokkamise pärast - Kristjan sööb väljas ja tütar piirdub rp ja näkileivaga.
Ei ole üldse lõbus olla haige! |
|
Kirsike
Abikokk 2010-03-01 20:23:17 |
Eile sai tehtud ahjustrooganovi keedukartulite ja pangesalatiga (väga hea oli!) ning veiseliha korea stiilis (BBC GF).
Magusaks toorjuustu-õunamuffineid. Muffinites kasutasin suvel keedetud kardemoniga õunamoosi ja Farmi toorjuustu. Väga mõnusa maitsega olid!
|
|
Tullia
Abikokk 2010-03-01 21:45:31 |
Õhtuks sõin lillkapsast küüslaugu-petersellivõiga ja magustoiduks sõin tühjaks täna esmakordselt valmistatud sidrunivõide purgikese. Homme teen uue laari, väga meeldis. | |
Kätrin
Abikokk 2010-03-01 21:52:37 |
Mul tuleb alati haigena piimasupi isu ja täna seda tegingi. Lisaks paar tükki paprikat ja mõni marineeritud seen. | |
Zoozi
Abikokk 2010-03-02 08:31:35 |
Lõunatasin sõbrannaga Mamos(uus,mis alles avati Liivalaia tn).Sõin tuunikalasalatit ubade ja päikesekuivatatud tomatikastmega.Maitses väga hea.
Õhtuks kalafileed sidruni-rosmariinikattega,keedukartul,lehtsalat.
Lastele keedukartul ja kalakaste.
|
|
| << < 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 > >> | ||