|
Martiina Abikokk 2010-02-26 21:10:24 |
Lõuna ajal tegin muffineid. Neid siin. Vaieldamatult parim šokolaadimuffinite retsept! Ka mees ja külla tulnud sõber nõustusid sellega.
Õhtuks kana-klimbisuppi. |
|
Sip0069
Kokaõpilane 2010-02-26 21:16:00 |
Õhtusöögiks tegin võileivatorti (täidisteks küpsetatud kana-toorjuustumääre ja muna-toorjuustumääre). Arvestades asjaolu et tegin esimestkorda elus võileivatorti tuli see võrratult hea.
http://kokkamine-sip0069.blogspot.com/ |
|
Zoozi
Abikokk 2010-02-26 21:56:12 |
Lõunatasin keskmise pojaga Delicatos. Mina sõin kanasalatit, poiss shokolaadicroissanti ja kreemisaiakest, mahla ka.
Õhtul aga sõime kukeseene-pelmeenisuppi. Lihtne, aga väga maitsev. Kindlasti andis palju juurde, et kasutasin isetehtud puljongit ja pelmeene :)
|
|
Sandra
Abikokk 2010-02-26 22:04:46 |
Panin kaalikaviilud rosmariini ja oliiviõliga ahju. | |
Kärt
Abikokk 2010-02-26 23:20:53 |
Pille:
Oiii, tead see oli üks paremaid veisepraade, mida ma saanud olen. Liha lagunes kahvli all, sulas suus ja maitses peaaegu nagu taevamanna. Liha oli nii küps et mul oli raskusi selle ühes tükis potist väljasaamisega. Soovitan igaljuhul.
Adonay:
Oiii, selle ma panen kõrva taha, tundub lihtne ja maitsev ja talvine!Oiii, meil on täna õhtuks kavaks üks maitsev kõhutäis, nimelt Portugali mooritud liha selle retsepti järgi siin. Alustasin selle tegemist juba eile, hautasin ahjus 2 tundi, jätsin liha potti maitsestuma ja täna õhtul panen veel umbes tunniks-pooleteiseks ahju. Sain Tüdrukute lihapoest imeilusa veiselihatüki ja tahan, et see oleks nii pehme, et sulaks suus. Kõrvale sööme rohelisi ube. Ei jõua lausa ära oodata :) |
|
Leoola
Abikokk 2010-02-27 00:11:55 |
meil oli õhtusöögiks täna mustsõstra toormoosiga marineeritud sealiha kaelakarbonaadi tükid, kõrvale aurutatud brokoli ja oad nind jamie oliveri järgi kotikeses küpsetatud porgandid apelsiniga | |
Kirsike
Abikokk 2010-02-27 13:19:13 |
Meil oli eile õhtul vähe pidulikumalt :) Kõigepealt Cook with Jamie'st inspireeritud mozarellasalat virsiku, rukola ja toorsuitsupeekoniga. Itaalia-pärane kikerherne ja ubade supp, krõbeda peekoniviiluga (idee GF-st). Kõrvale focaccia artišokiga ja rosmariiniga. Cava ja valge vein :) Veini kõrvale juustumuffinid. Magusaks Natalie tehtud šokolaadikattega kaerahelbepallikesed. Tänase õhtusöögi pakub ämm :) | |
|
Martiina Abikokk 2010-02-27 20:45:24 |
Lõuna ajal käisin vanaemal külas, kaasa tegin kohupiimastritsli.
Õhtuks eilset kana-klimbisuppi, veel stritslit ja praegu on ahjus beseed. |
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-02-27 21:04:42 |
Lõuna ajal eilse ahjukana jäägid kuskussiga. Õhtul tagliatelle puravikukastmega. Magusaks kihiline küpsisemagustoit: küpsised, pohlamoos, toorjuustu-vahukoore-kamakreem.
|
|
Dinnu
Kokaõpilane 2010-02-27 22:49:53 |
Aniitram:
nõustun. Tegin neid naabritele külla minnes kaasa ja no olid maitsvad küll :)
Mari-Liisi tänane magustoit tõi sülje suhu. Kamavahust ma fantaseerin siin ammu ja sellisel kujul tundub eriti hõrk.
Mina sõin täna lõunaks läätsehautist köögiviljadega ja õhtusöök jäi kuidagi vahele. Just läks aga ööseks puuahju liha küpsema, et see homseks brunchiks suussulavaks küpseks. Juurde küpsetan homme juurvilju ahjus :) Lõuna ajal tegin muffineid. Neid siin. Vaieldamatult parim šokolaadimuffinite retsept! |
|
| << < 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 > >> | ||