Elis
Abikokk 2010-02-27 23:05:12 |
Dinnu:
Need ööläbi ahjus sossutatud lihad viivad eriliselt keele alla.
Lõunaks kaks kiluvõileiba ja üks apelsin, õhtusöögi ajal käisime mu emal külas, kes kostitas meid sibulapirukaga, mille kõrvale oli jääsalat pestokastmes. Magusaks pakuti kiivijäätist. Just läks aga ööseks puuahju liha küpsema, et see homseks brunchiks suussulavaks küpseks. Juurde küpsetan homme juurvilju ahjus :) |
|
Sandra
Abikokk 2010-02-27 23:06:12 |
Ema tegi malmpotis puuahjus küpsenud kruubiputru porgandi, kaalika, sibula, tüümiani, oliiviõli ja muskaatpähkliga. Väga maitsev | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-28 11:25:26 |
Eile lõunaks suitsukanasalat. Õhtul käisime sõprade pool Scrabble't mängimas. Kõik toidud olid tehtud Marika Blossfeldti raamatust - alustuseks värske salat röstitud pähklitega, siis porgandi-ingverisupp ning magusaks õuna-jõhvikakrõbedik vanillijäätisega. | |
Ragne
Abikokk 2010-02-28 17:55:06 |
Lõunaks pardirinnafilee veinikastmega, lisakndiks meega röstitud ahjujuurikad. Kõrvale veel ahjusoojad pitasaiad | |
Aurora
Abikokk 2010-02-28 18:43:26 |
Lõunaks kartulipuder kukeseenekastmega ja jõhvikatega rukkijahuvaht. Õhtuks karjuse pirukas ja väiksed pärmitaigna-kopsupirukad. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-28 19:13:53 |
Adonay:
Kohe saab Portugali veiselihahautis rohke sibulaga valmis. Kõrvale ahjus küpsetatud Laura kartuli sektorid. Magusaks kas pirni või ananassi, vaatame veel..
Pille:
Oiii, tead see oli üks paremaid veisepraade, mida ma saanud olen. Liha lagunes kahvli all, sulas suus ja maitses peaaegu nagu taevamanna. Liha oli nii küps et mul oli raskusi selle ühes tükis potist väljasaamisega. Soovitan igaljuhul.Adonay:
Oiii, selle ma panen kõrva taha, tundub lihtne ja maitsev ja talvine!Oiii, meil on täna õhtuks kavaks üks maitsev kõhutäis, nimelt Portugali mooritud liha selle retsepti järgi siin. Alustasin selle tegemist juba eile, hautasin ahjus 2 tundi, jätsin liha potti maitsestuma ja täna õhtul panen veel umbes tunniks-pooleteiseks ahju. Sain Tüdrukute lihapoest imeilusa veiselihatüki ja tahan, et see oleks nii pehme, et sulaks suus. Kõrvale sööme rohelisi ube. Ei jõua lausa ära oodata :) |
|
Kätrin
Abikokk 2010-02-28 19:26:07 |
Haigele toodi söök koju kätte - suur salat Vapianost. Ei ole peale jogurti ja smuutide rohkemat viimastel päevadel söönudki. | |
Netcat
Abikokk 2010-02-28 19:34:12 |
Eelmisel nädalal sai tehtud vägev makaronivorm hakkliha-tomati ja kukeseene-juustukastmega, millest jätkus mitmeks päevaks. Keldrist leidsime kunagise linnugripi-paanika aegsed virsikukonservivarud ning hävitasime neid jäätisega.
Eile pariisi kartulid ja reuben Uus-Kongo hapukapsaga. Puuviljasalat.
Täna keedetud värsked kartulid (hispaania, Selver, 16.- kg) ja marineeritud heeringas hapukoore, sibula ja keedetud munaga.
Homme ahjuomlett rukola ja kirsstomatitega.
Teisipäeval plaanin külastada Mooni, kui Allah tahab. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Elis
Abikokk 2010-02-28 19:42:03 |
Õhtuks feta-hakklihavorm. Nipet-näpet natuke šokolaadi, natuke pomelot. | |
Silx
Abikokk 2010-02-28 19:43:48 |
Eile õhtuks mõnusalt kosutav kana-klimbisupp ja magusaks kirsikreem (kohupiimaga).
Täna tsilline ananassipikkpoiss ja magusaks mustikapirukas. Pikkpoisist veel blogin. :) See oli lihtsalt suurepärane. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 > >> | ||