|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-25 20:40:35 |
Zoozi:
Zoozi, kust seda retsepti otsima peaks? ;)
Õhtuks kuumsuitsulõhe-kodujuustutort Kiisu:
Kiisu, 4.5 dl jahu (=250 g) ei ole antud koguse peale palju. Ent jahud on erineva imavusega ning mõnikord tuleb lisada 1-2 sl vett, et tainas saaks rullitav. See on selline tunnetamise küsimus. (PS Kurb kuulda, et koondati - aga naudi neid köögis veedetud hetki ja küll see uus töökoht ka tuleb!)
magusaks Kohupiima-plaadikooki. Kuid JÄLLE üks mure. Täidis oli parim, mis ma eales kohupiimakooki tehes saanud olen. Mure aga oli põhjaga. Panin KÜIK täpselt gramm-grammis aga ma ei saanud seda tainast kuidagi rullida. Tuli vaid purutaoline mass. Ok, mõtlesin endamisi, et tuleb siis purupõhi aga kui aus olla siis see puru kivistus ja oli raskesti näritav... Mis läks täidise juures nihu?? 4,5Dl on liiga palju jahu vb?? Seenekas:
Vabalt, Seenekas!
Lõunasöögiks viimane tükk eilselt torti "Rukkileib" (tänud Koopatibile võrratu idee eest) ning kausitäis kaalika-kruubiputru.
tegin üle pika aja maksapasteeti ühe oma esimese kokaraamatu järgi. Tuli vürtsine, aga kogus on kahele ikka hirmus suur. Kas maksapasteeti saab külmutada?
Õhtusöögiks paneeritud kanašnitsel rohelise salatiga (jääsalat+kirsstomatid). Kohe hakkame maiustama selle briošši ning Amedei šokolaadi-pähklikreemiga. Briošš lõhnab küll imeliselt!!!
|
|
Sip0069
Kokaõpilane 2010-02-25 20:47:24 |
Täna õhtuks sõime hakklihalasanjet
http://kokkamine-sip0069.blogspot.com/ |
|
Elis
Abikokk 2010-02-25 21:28:09 |
Lõunaks köögiviljasupp ja siinse ürdikuklite retsepti järgi kuklid. Kuklid väga maitsvad, suurendasin ainult või kogust, kuna see tundus kahtlaselt väike olevat.
Õhtuks ahjukana ja kihiline köögiviljasalat. Magusaks pomelot ja tükike šokolaadi
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-02-26 07:49:16 |
Pille:
Oi,olen unustanud viidata. Retsept pärit Pereköögi kokaraamatust :)
Eile lõunal klaas granaatõunamahla, tops mustika jogurti-kohupiimakreemi.
Õhtuks praekartul ja hakkliha-juurviljakotletid ning hapukurgi-sibulasalat hapukoorega. Mulle kotletid täitsa meeldisid, aga lastele olid natuke võõrad. Seda siis juurselleri pärast. Järgi aga keegi ei jätnud :)
Magusat jälle ei teinud. Viimane aeg piinab suur väsimus. Juba kella nelja paiku tahaks voodisse pugeda :) Maiustasime erinevate shokolaadidega ja mõned tükid erinevaid koogijäänuseid oli ka.
Zoozi:
Zoozi, kust seda retsepti otsima peaks? ;)Õhtuks kuumsuitsulõhe-kodujuustutort
|
|
Kiisu
Kokaõpilane 2010-02-26 10:53:42 |
Eile õhtuks kartulisalat .
Tegin tänaseks tööle viimase päeva puhul tavalise küpsisetordi.. Väga maitsev sai.. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Kärt
Abikokk 2010-02-26 12:24:17 |
Oiii, meil on täna õhtuks kavaks üks maitsev kõhutäis, nimelt Portugali mooritud liha selle retsepti järgi siin. Alustasin selle tegemist juba eile, hautasin ahjus 2 tundi, jätsin liha potti maitsestuma ja täna õhtul panen veel umbes tunniks-pooleteiseks ahju. Sain Tüdrukute lihapoest imeilusa veiselihatüki ja tahan, et see oleks nii pehme, et sulaks suus. Kõrvale sööme rohelisi ube. Ei jõua lausa ära oodata :) | |
Elis
Abikokk 2010-02-26 18:14:53 |
Lõunasöögiks väga maitsev hernepüreesupp , kõrvale ürdikukleid.
Õhtuks eilse ahjukana ülejäägid koos köögiviljariisiga.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-02-26 18:18:54 |
Kuna seljanka isu polnud ja aega taas oli, siis panin ahju ürtidega kartulid ja tegin hapendatud seente purgi tühjakssamise eesmärgil neist seene-sibula-muna-majoneeskastmega salatit. Magusaks kohupiim tikrimoosiga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-26 18:49:52 |
Adonay:
Oiii, selle ma panen kõrva taha, tundub lihtne ja maitsev ja talvine!
Endal õhtul menüüs suitsukanasalat ning see sidruni-kohupiimakook (oli sidruneid ja kohupiima, kook vajab paremat fotot). Lõunaks kaks enchilada't juustu ja tomati-sibulahoidisega. Kaks pirni olen ka ära söönud.
Oiii, meil on täna õhtuks kavaks üks maitsev kõhutäis, nimelt Portugali mooritud liha selle retsepti järgi siin. Alustasin selle tegemist juba eile, hautasin ahjus 2 tundi, jätsin liha potti maitsestuma ja täna õhtul panen veel umbes tunniks-pooleteiseks ahju. Sain Tüdrukute lihapoest imeilusa veiselihatüki ja tahan, et see oleks nii pehme, et sulaks suus. Kõrvale sööme rohelisi ube. Ei jõua lausa ära oodata :)
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-02-26 21:10:10 |
Päeval külmad metsseaprae lõigud võiga hautatud porganditega.
Õhtul mee ja küüslauguga kanakintsud, keedetud riis, värske salat jääsalatist, radicchiost ja rukolast. Magusaks rosinad ja õunad.
|
|
| << < 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 > >> | ||