Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Kirsike
Abikokk
2010-02-23 10:01:40
Tatar maksaga, marineeritud peet ja kurk. Magusaks mooni- ja nutellasaiakesed.

Lindude toitmine

Seenekas
Abikokk
2010-02-23 10:46:39
Killuke kana oli veel alles, keetsin sinna juurde kartuleid. Pärast küla peale lahti pääsenud nelja hobuse pea kahetunnist püüdmist kubemeni lumes polnud paremaks võimeline.:D Vähemalt sai teda, KUI palju lund tegelikult lahtilükkamata ja kinnitampimata kohtades on.
Kiisu
Kokaõpilane
2010-02-23 11:21:09
Eile õhtul tegin toorjuustu täidisega kanataskud pakituna peekoniribadesse ning kõrvale vahuveinis hautatud juurikad, lõpuks lisasin kastmeks sinihallitusjuustu. Suht nämma. Magusaks proovisin Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikooki aga no ei tulnud välja kahjuks :( Mingi magus plönn, pealt krõbe, seest voolav, äärtest ja põhjast ei tulndu lahti :S Miskit läks väga nihu. Mees ütles , et maitsepoolest oli ok.. aga no minule kui kokatädile ei läinud see kuidagi korda...

Armastus käib kõhu kaudu :)

Tullia
Abikokk
2010-02-23 18:29:26
Lõunasöögiks sõin spinati-ricotta gnocchisid ja magusaks isetehtud mangojäätist ja pärast veel klaasikese mangolassit.

Tullia jutukesed

Elis
Abikokk
2010-02-23 18:44:49
Lõunasöögiks köögiviljasupp ja viil rukkileiba. Õhtuks kotletid tartapudruga, magusaks olen endale külje alla tirinud kobara viinamarju, nosin neid. Tass teed ka!
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-23 20:04:23
Lõunaks sõin küüslaugu-rukkikrutoonidega sibulasuppi, magusaks Viimsi Marketist õunapomm. Õhtusöögiks vahtrasiirupiga röstitud kanakoivad. Tõeline säästuroog - 8 kanakoiba maksid vaid 17 krooni ja liha oli ikka hulgim kohe (aga jah, vahtrasiirup oli kodus olemas) :)
Kiisu:
Magusaks proovisin Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikooki aga no ei tulnud välja kahjuks :( Mingi magus plönn, pealt krõbe, seest voolav, äärtest ja põhjast ei tulndu lahti :S Miskit läks väga nihu. Mees ütles , et maitsepoolest oli ok.. aga no minule kui kokatädile ei läinud see kuidagi korda...
Kiisu, see kook peaks olema pealt küpsenud ja seest niiske (aga mitte voolav, ikka täitsa lõigatav jahtunud peast). Äkki oli temperatuur liiga kõrge? Väga paljud ahjud n-ö valetavad...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin
Abikokk
2010-02-23 21:37:24
Pille:
Kiisu:
Magusaks proovisin Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikooki aga no ei tulnud välja kahjuks :( Mingi magus plönn, pealt krõbe, seest voolav, äärtest ja põhjast ei tulndu lahti :S Miskit läks väga nihu. Mees ütles , et maitsepoolest oli ok.. aga no minule kui kokatädile ei läinud see kuidagi korda...
Kiisu, see kook peaks olema pealt küpsenud ja seest niiske (aga mitte voolav, ikka täitsa lõigatav jahtunud peast). Äkki oli temperatuur liiga kõrge? Väga paljud ahjud n-ö valetavad...
mina olen seda kooki palju kordi teinud ja ikka on õnnestunud. Aga see on õige küll, et kui on liiga kõva temperatuur, siis jääb kinni. See suhkur nagu karamelliseerub liigselt. Olen ahju kohe kraadinud ja hoidnudki õigel temperatuuril 20 minutit. Eks see sõltub vormi suurusest ka veidi. Peale kinni jäämist olen küpsetuspaberi alla pannud. Magus tuleb siis, kui kasutad liiga magusat šokolaadi. Mina olen kasutanud Laima 70% ja kui teen lastele, siis panen ühe 70% ja teise võtan pisut magusama. Aga siis olen glasuuriga (munavalge, tuhksuhkur) kaunistanud+ hapud marjad. Siis on hästi tasakaalus.
Zoozi
Abikokk
2010-02-23 21:44:28
Lõunaks viil rukkileiba ja kreeka marinaadis küüslauk,tops makra-kodujuustu. Õhtul vanema poja sünnipäeva puhul tema lemmik - ahjukana ja ahjukartulid. Koogiks valis Delicato maasika-toorjuustukoogi, mis oli ikka väga hea :) Suurem pidu veel ees.

Zoozi tegemised

Kirsike
Abikokk
2010-02-23 22:17:31
Kalarull porgandi-juustutäidisega, keedukartul ja jogurti-kapparikaste. Endale tegin kala kõrvale rukola-tomati-parmesanisalatit oliivõli ja balsamicoga. Magusat ei olnud, aga saia ja kukleid küpsetasin ja kuklid söödi kõik soojalt ära.

Lindude toitmine

Liisi
Abikokk
2010-02-23 22:20:11
Pille:
Õhtusöögiks vahtrasiirupiga röstitud kanakoivad.
Meil õhtuooteks Nigella retsepti järgi tehtud vahtrasiirupimarinaadis kanatiivad :P. Õhtul kanasalat sinepi-tillikastmega. Magusaks Kalevi toffee-šokolaad.

Liisi Blogi

<< 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 >>