Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Kirsike
Abikokk
2010-03-04 22:10:53
Odrajahupuder :D Lapsed tellisid mannaputru ja ma üritasin nad ära petta, peaaegu õnneks läks ja üllatusena neile väga maitses.

Lindude toitmine

Tullia
Abikokk
2010-03-04 22:27:26
Õhtuks sõin ahjus küpsetatud metssearibi, kõrvale pisut marineeritud kurki. Magusaks õunatäidisega lehepirukas.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2010-03-04 22:38:29
Lõunat sõin abikaasaga Nõmme Pirosmanis. Võtsime lobio ja mingi salati, mille nime unustasin ja kodukal ka pole. Toit oli maitsev, nagu alati :) Õhtuks nokkisin vorsti teha. (huvitav, et miks just lambalihavorstid - veiseliha nendes sama kogus :) ), juurde praadisin eilset kartuliputru ning kurgist-murulaugust ja hapukoorest ka üks salat. Ma lehtpeterselli unustasin turult osta, kasutasin käharat. Vorstid olid väga maitsvad. Mees ja lapsed lausa mõmisesid :D Homseks jäi ka veel. Magustoiduks oli Pajumäe jõhvikajogurtit ja valge shokolaadi ja mascarpone kreemi.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-05 08:35:03
Zoozi:
Lõunat sõin abikaasaga Nõmme Pirosmanis. Võtsime lobio ja mingi salati, mille nime unustasin ja kodukal ka pole. Toit oli maitsev, nagu alati :)
Teed enne koolitust luuretööd, jah :) Lõunaks sõin mõned viilud sibula-juustupirukat kirsstomatitega. Õhtul käisime üle saja aasta kahekesi teatris, enne sõime Komeedis kerge õhtusöögi. Mina võtsin bruschetti-valiku, Kristjan lambamaksa. Bruschetti oli ok, aga Kristjani lambamaks koos ahjupeedi ja praetud kartulitega nägi väga ahvatlev välja. Mõned proovitud ampsud olid mõnusad, nii et järgmisel korral võtan ise ka just selle roa :) Magusaks Napoleoni kook mulle ja päevakook (õun + toorjuust) Kristjanile, lisaks kohv/rooibos tee ning väike vein.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2010-03-05 08:49:11
Pille:
Zoozi:
Lõunat sõin abikaasaga Nõmme Pirosmanis. Võtsime lobio ja mingi salati, mille nime unustasin ja kodukal ka pole. Toit oli maitsev, nagu alati :)
Teed enne koolitust luuretööd, jah :)
Just-just, Pille :D Tegelikult, aga käisin Nõmme turul ja sain mehega kokku, et kompsud autosse anda. Siis selgus, et ma ei peagi poisile kooli vastu minema ja mul enam kiiret polnud ning abikaasal lõunaaeg. Nii ta mind Pirosmanisse kutsuski. Salati nimi tuli ka täna hommikul teed juues meelde - Iberia :)

Zoozi tegemised

Martiina
Abikokk
2010-03-05 09:36:36
Eile tegin lõunaks popcorni :D Ei tea, kust see isu peale tuli... Õhtuks suitsukalarulli, magusaks melonit.
Akaatsia
Abikokk
2010-03-05 17:22:18
Lõunaks oli skoone lihahautis lihtsalt ja kiiresti retseptikogust ning keedekartulid, juurde peedisalat. Magusaks tikrivaht. Üks tütardest küpsetab praegu õhtuks suurt plaaditäit hapukoorekooki.Õhtune soolane osa on veel küsimärgiga.......
Zoozi
Abikokk
2010-03-05 19:32:40
Lõunat sõin jälle abikaasaga, keskmine poiss oli ka kaasas. Seekord Nopis. Mina sõin kuskussi salatit oliividega, mees wrappi krevettidega ja laps laste pastat. Joogiks vastavalt vitamiinipomm, kohv ja mahl. Magusaks kamba peale porgandi-pähklikook :) Õhtuks tegin ahjukartulit-porgandit-kaalikat ja eilseid vorste. Magusaks väga mõnus kohupiima-sidrunikook.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-05 20:26:46
Lõunaks praadisin peekonit ja leiba ja muna :) Magusaks granaatõun. Sellest kõigest jätkus kuidagi õhtuni, nii et eraldi enam süüa ei teinudki. Veidi gruusia munasalatit ning riivleivajäätist sõin ka tegelikult.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2010-03-05 20:37:11
Õhtusöögiks tegin kallima suureks rõõmuks nn klubivõileiba. See ta suur lemmik ja kuna hetkel ma endiselt suuremat kokkata ei jaksa, siis rohkemat ei teinudki. Ise sõin salatit ja keedukartult natuke.

Kätrini kokkamispäevik

<< 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 >>