|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-08 20:25:29 |
Nii palju tõbiseid :O Saage ruttu terveks!!!
Meil olid õhtul laual charkhlis mkhali*, ahjus küpsetatud vorstikesed ning praetud Suluguni juust.
* Lähemalt kuulete Gruusia koolitusel ;)
|
|
Elis
Abikokk 2010-03-08 20:30:38 |
Lõunaks tegin läätsesuppi köögiviljadega.
Õhtusöögiks viis kallis mees mind Peppersacki sööma ja nautlesime seal. Minul grillitud veise sisefilee soojade köögiviljade, ahjukartuli ja kirsiveinikastmega, kallim sõi piprakastmes wokitud veisefileetükke toorjuustutäidisega ahjukartuli ja meejuurikatega. Mõlemad olime väga rahul ja kõhud üle ääre täis. Kõrvale jõime majajooki Piprakukke ja soojendasime ennast rummise kakaoga.
Magustoiduks võtsime Komeedist kaasa pistaatsiakoogi ja mustikakoogi,et kodus veini kõrvale maiustada. Mõlemal jäi magusat natuke ka hommikuks alles, aga kõik väga hea. |
|
Kiilike
Abikokk 2010-03-08 21:23:05 |
Lõunaks frikadellisuppi ja murakaga jogurtit.
Õhtuks perele kana-makaronisupp, endale mulgikapsas ilma lisanditeta. Hilisemaks snäkiks lavašitükid juustuga ahjus krõbedaks küpsetatult.
|
|
Profa
Abikokk 2010-03-08 21:28:44 |
Viimasest Oma Maitsest saadud idee, avokaado-spinati salat, millele lisasin krõbeda peekoni ja parmesani. | |
Katukatu
Kokaõpilane 2010-03-08 22:40:56 |
Õhtusöögiks tegin seda Austerservikusuppi. Hästi hea supp sai. Panin kohe mõnuga võid :) ja määrdejuustu jäägi surasin ka sisse. Maitseks sai rohelist Provance segu ka sisse (ma panen seda vist igale poole :)) Kõrvale ahjusaiu, millel oli tomati-küüslaugu-basiiliku-oliivõli segu ja riivjuust. Sellised bruschetta moodi. | |
Yahna
Kokaõpilane 2010-03-09 09:10:04 |
Mees tegi eile naistepäeva puhul õhtusöögiks lambaliha, pariisi kartuleid ja vürtsikaid juurvilju. Lambaliha oli küll eelnevalt juba marineeritud ja ka juurviljad Stockmanni kulinaarialetist :). Magustoiduks tegin "The Hummingbird Bakery cookbookist" brownie-juustukoogi vaarikatega. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-09 09:25:49 |
Yahna:
Yahna, see retsept on Eestiski laineid löönud. Mina olen seda teinud, Aglio e Olio Liina tegi seda, Krista tegi seda. Jaanuari-veebruari Toit & Trend ajakirjas figureeris see kook (küll igasuguse vihjeta Hummingbirdile). Nii et hea kook oli teil eile :)
Ma olen seda nüüd tegelikult juba kolm korda teinud ja jõudnud järeldusele, et brownie-kiht võiks olla õhem ja kgu kook vähem magus. Hetkel on nami-namis veel üsna originaalilähedane versioon.
Magustoiduks tegin "The Hummingbird Bakery cookbookist" brownie-juustukoogi vaarikatega.
|
|
Elis
Abikokk 2010-03-09 09:34:19 |
Ajate hommikul kohe isutama oma koogijutuga :) | |
Kairit
Abikokk 2010-03-09 10:06:45 |
Meil oli eile kartul-kaste ja pikkpoiss. Magusaks tegin siitsamast Nami-Namist võetud retsepti alusel siidist vaarika-kohupiimakooki. No küll maitses hää... | |
Zoozi
Abikokk 2010-03-09 11:11:50 |
Lõunaks sõin kodujuustu viilu leivaga.
Õhtul sõin kuskussi granaatõunaga. Mehele lisaks veel lammas.
Magusaks oli konjaki-shokolaadi toorjuustukooki(Juustukoogid) ja lastele Ragne blogist keeks.
|
|
| << < 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 > >> | ||