Zoozi
Abikokk 2010-03-07 21:27:37 |
Käisime lastega uisutamas ja suusatamas.
Lõunat sõime Pizza Americana? oli vist selline koht. Väga rammus pitsa oli, aga maitsel polnud viga.
Õhtul odrakruubipilaff. Täitsa hea :)
|
|
Kirsike
Abikokk 2010-03-07 22:15:59 |
Olime nädalavahetusel kodus Saaremaal, toimetasime õega ema köögis :) Täna koju jõudes tegin kana-klimbisuppi. Magusaks lapsed sõid õuna ja paar viilu väga maitsvat šokolaadikooki, mida keskmise lapse sõbranna talle külakostiks tõi. | |
Profa
Abikokk 2010-03-07 22:56:38 |
Oasupp | |
Seenekas
Abikokk 2010-03-07 23:42:00 |
Tegin kartulivormi, kuhu sai kihtide vahele peekonitükikestega praetud timpnarmikuid, mugulsibularõngaid, kaalika- ja porgandilaaste. Igavesti hea sai. Hommikuks panin ahju spinati-porru-sinihallitusjuustu piruka. Magusaks sõi mees majoneesiküpsiseid, mida tegin eelmine nädal suurema laari ja ise paar šokolaadikommi.
Üldse, tahaks terveks saada! |
|
Liisi
Abikokk 2010-03-08 09:41:33 |
Nädalavahetusel vanaema juures liharullid, verivorst, kapsad, kõrvits jne :) Ise tegin esmakordselt maasikašarlotti, mis tuli ka täita hea. Suvel proovin kindlasti värskete maasikatega uuesti teha. Eile õhtul näksisime niisama siit-sealt. | |
Kokkamas95
Abikokk 2010-03-08 18:57:28 |
Lõunal sõin koolis makarone hakklihaga, marineeritud kurki, pool viilu leiba ja kohv.
Õhtul ahjuköögiviljad veiselihaga, klaas keefiri, kõrvitsasalatit ja viil musta seemneleiba.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-03-08 19:01:42 |
Käisin linnas arstil ja kasutasin juhust üle pika aja ka poes käia. Ostsin rukolat, millest tegin päeval endale idudega koos salatit, siis Abba kalamarjaga heeringafileesid, millest said maitsvad võileivad, pärlsibulaid ja kirsstomateid marinaadis, mida lihtsalt purgist sõin. Selline lõuna siis roogadega, mis isutasid. Õhtuks eilne kartulivorm, magusaks kiivid. | |
Sandra
Abikokk 2010-03-08 19:31:41 |
Lõunaks spagetid kurkumi ja vürtsikate läätsepallidega, nüüd ülimõnusad ahjuköögiviljad baklažaanipüreega. | |
Kärt
Abikokk 2010-03-08 19:56:45 |
Täielik "sügavkülm puhtaks" aktsioon ehk siis hautis külmutatud spinatist, hernestest, ubadest, porganditest, sellerist ja suvikõrvitsast (selle leidsin poolikuna juurviljasahtlist), mille juurde küpsetasin sidrunimahla ja ürtidega maitsestatud kanatükke. Kõik kokku sai tegelikult väga maitsev ja nüüd ometi on mu sügavkülm täiesti tühi, et see lõpuks sulama panna! | |
Kätrin
Abikokk 2010-03-08 19:57:47 |
Kuna ma olen endiselt kodus haige, tõi minu kallis elukaaslane mulle üllatusena naistepäeva puhul õhtusöögiks suurema koguse sushit minu lemmikute hulgast - unagi draakon, fudjiama-makid ning futomakid. Silk ikka teeb paremat sushit, kui ükski teine sushikoht siin linnas, pole midagi parata. Magustoiduks raffaellod ja jahtumas on toorjuustu-keeks. | |
| << < 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 > >> | ||