Reglisse
Abikokk 2010-01-09 14:33:39 |
L?unaks veisemaks koos r?stitud tomatite ja spargliga. Magusaks vaniljekohupiim, kohvi | |
Kiilike
Abikokk 2010-01-09 15:35:59 |
Meil lõunaks lõhest liblikad, kartul, lillkapsast-tomatist kurgist salat ja küüslaugu- värske kurgi kaste. Magusaks tort mis peaks kübarat meenutama :)
|
|
Kirsike
Abikokk 2010-01-09 16:08:47 |
Hakklihakaste kartuliga :D Magusaks maasika-jogurtijäätis. | |
Redfox
Abikokk 2010-01-09 16:35:14 |
kell pool viis riis, tursk, seenekaste sojajahu ja hapukoorega. larbin teed. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-09 21:36:13 |
Päeval käisime Kristjani ema sünnipäeval, kus pakuti frikadellisuppi, mille kõrvale nosisime minu küpsetatud hapukapsa-seenepirukaid. Järgnesid praetud kukeseened kartulitega ja lõpetuseks murakakompott ning meie tehtud brownie-toorjuustu-vaarikatort.
Õhtul kodus Scrabble-kohting. Eelroaks "Kõldu carpaccio" rukola, Västerbotteni juustu ja palsamiäädikaga (unustasin pildistada :(), siis vürtsikas krevetikarri ja magusaks Peteri toodud tiramisu a la KÖÖK. Jõime õunamahla ja Clippersi teed.
Kiilike:
No minu arust on vägagi kübara moodi. Võrdluseks pilt minust ja mu uhkest kübarast, mis tehtud mullu augustis Lõuna-Prantsusmaal. Käisime kolmekesi ühe vene poisi ja prantsuse tüdruku pulmas (minu sõbrad Edinburghi-ajast) ja pulmakutsel paluti kõikidel daamidel kanda kübarat. :)
Meil lõunaks lõhest liblikad, kartul, lillkapsast-tomatist kurgist salat ja küüslaugu- värske kurgi kaste. Magusaks tort mis peaks kübarat meenutama :) http://farm5.static.flickr.com/4038/4258631623_92e8b09fc3_m.jpg
Pille roosa kübar. Kiilikese roosa kübaratort :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-01-09 23:30:29 |
Kõrvitsa-kukeseenesupp. Pohlakreemiga rullbiskviit (minu tehtud) ja tükk ema tuttava toodud poe kohupiimatorti, mis polnud üldsegi hea. Tegin ka Juci blogist brüleekooki, mis maitses väga hea, aga ei õnnestunud hästi. | |
Aire1
Abikokk 2010-01-10 08:56:13 |
Eile õhtuks tegin tatrahautist maksaga. Idee sain Oma Maitsest. Mees kes tatart eriti ei armasta kiitis ja sõi isuga. Magusaks paar pannkooki jogurtist, tilgake oli kappi seisma jäänud. | |
Kokkamas95
Abikokk 2010-01-10 09:04:06 |
Eile lõunal sõin Lõunakeskuses kartuli-riisisuppi ja leivamagustoitu. Õhtul sõin singitükkidega tatart, kurki, marineeritud tomateid, viilu seemneleiba heeringaga. | |
Kiilike
Abikokk 2010-01-10 10:10:38 |
Pille:
No üsna sarnane kübar mul silme ees oligi :D
Kiilike:
No minu arust on vägagi kübara moodi. Võrdluseks pilt minust ja mu uhkest kübarast, mis tehtud mullu augustis Lõuna-Prantsusmaal. Käisime kolmekesi ühe vene poisi ja prantsuse tüdruku pulmas (minu sõbrad Edinburghi-ajast) ja pulmakutsel paluti kõikidel daamidel kanda kübarat. :)
Meil lõunaks lõhest liblikad, kartul, lillkapsast-tomatist kurgist salat ja küüslaugu- värske kurgi kaste. Magusaks tort mis peaks kübarat meenutama :) ![]()
Pille roosa kübar. Kiilikese roosa kübaratort :) |
|
|
Martiina Abikokk 2010-01-10 11:11:55 |
Meil üleeile õhtul šnitsel, keedukartul, praekapsas. Eile tegime singi-šampinjoni pitsat. Magusaks oleme söönud erinevaid puuvilju. | |
| << < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> | ||